Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    07. Listopad 2019. 10:38

Bozma zao mi je....
    Cure drage evo ja sa uzv, vidi se jedna gest vrecica unatoc onako visokoj beti, uvjerena sam bila da ce biti blizanci ali nisu. Jos se ne vidi plod no kaze dokt da je rano, sad sam 5.tjedan, ponovno kontrola za 2 tj.

Vrapčić123
    07. Listopad 2019. 10:45

yvette

Bozmazao mi je….
    Cure drage evo ja sa uzv, vidi se jedna gest vrecica unatoc onako visokoj beti, uvjerena sam bila da ce biti blizanci ali nisu. Jos se ne vidi plod no kaze dokt da je rano, sad sam 5.tjedan, ponovno kontrola za 2 tj.

Sretno draga yvette da bude sve kako treba i na sljedećem uzv! 💓💓💓

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

07. Listopad 2019. 10:46

Hvala cure, a Nikitta ovo je 4-ti po redu. 3 prirodnjaka i 1 stimulirani. U prirodnjake vise ne idem to sam čvrsto odlučila, sve znas, prosla si to prosli mjesec. Dao mi je vec protokol za slj.ciklus, opet Menopur. I to ce mi bit zadnji. Još mi je najgore ono kad te svi gledaju sa nekim sažaljenjem i tapšu te po ramenu. Sve do sad mi je bilo OK, ali danas me bas dotuklo.
    Ako se dobro sjećam, još je netko jutros trebao imati punkciju, ali zaboravila sam tko, nadam se da je to dobro proslo.
    Yvette, čestitam, baš mi je drago da je sve OK, a ostalim trudnicama....danas sam baš nekako željna dobrih vijesti.

07. Listopad 2019. 10:47

Bozma stvarno mi je zao❤️
    Yvette bas sam cekala tvoje javljanje jer mene isto ceka u srijedu. Ječ se radi vaginalni ili abdpminalni uzv. I me razumijem kako 5 tjedan 🤔 zar racunaju od zadnje M, a ne od transfera  

Zaraa
    07. Listopad 2019. 10:52

yvette

Bozmazao mi je….

Super!!!!  Juhuu, bas ima pozitivnih vijesti ovaj period, neka tako i ostane.

Ja moram za uru zvat doli na humanu da cujem sta je sa ostalim mrvicama, nadam se da su dosli do blastociste i da su zamrznuti. 🤞

💞girl💞

yvette
    07. Listopad 2019. 10:53

MojeSve racunaju od zadnje menstruacije i bio je vaginalni uzv.
    Pitala sam za odnose koje ne prakticiram jos od prije punkcije i kaze doktor da je to na meni, ali da odnosi izazivaju kontrakcije maternice koje upravo pokusavamo izbjeci uz pomoc utrogestana tako da nastavljam svoj celibat jos barem 2 tjedna dok ne vidim sto ce reci na sljedecem pregledu, pogotovo sto stalno imam neke grcice, a ne zelim da se pogorsaju.

Grizli
    07. Listopad 2019. 10:57

Yvette najbolje je izbjegavat odnose nakon ivf, posebno dok se stavljaju utrici, crinone isl. Zbog infekcija. Evo ja sam 25tt i nas celebat kako bi ti rekla jos traje. Od 14tt nam je dozvoljeno, al jednostavno meni ne odgovara i mm se uopce ne buni niti trazi ista. Najvaznije je da je beba dobro, a ovo ostalo budemo nadoknadili ako ne prije kad dijete ode na fax. Tako se mi zezamo. 

07. Listopad 2019. 10:59

Hvala na odgovoru yvette 😀 i cestitaam jos jednom na bebolini
    Pitat cu i ja za odnose da cujemo jos jedno misljenje 🙈

• Babylove
    07. Listopad 2019. 11:04

Yvette 🤞🙏🙏🙏 za sljedeći uzv ❤️❤️❤️
    Grizli ajme 25 tj vec kad prije. Nisam uopce u potpisu to tako skuzila kao kada si to sada napisala.. .  Bas mi je kod tebe jos to proletilo 🤞🙏

• alokiti
    07. Listopad 2019. 11:13

Joj Bozma žao mi je. Odtuguj to i napuni baterije za novi start. 🌈🌞
    Molim vas pojasnite mi što znači prirodni, u odnosu na stimulirani potupak? Isto piješ nešto ili ti samo prate folikulometrijom i kažu kad imati odnos? Jel to to?
    I ja imala punkciju jutros, 7 j.s. Nadam se da će i sutra biti tako dobre vijesti.🙏🌜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.