Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    07. Listopad 2019. 09:52

Vrapcic123

Nikitta

Vrapcic123 cure koje su imale iskustva s hiperom će se javiti je li stezanje u prsima jedan od simptoma, ne bih rekla da je to od te kratkotrajne anestezije. Bole prsa kad ideš baš pod opću anesteziju, na laparoskopiju, pa ti uštrcaju hrpu plina u trbuh da bolje vide organe, i onda danima nakon operacije taj plin odlazi iz tijela, bole kosti, steže u prsima. Ovo što dobijamo u Petrovoj je kratkotrajna iv anestezija sedativima otprilike se onesvijestiš na 5 min..

A da, stvarno čudno. A niš vidjet cu ak se ne smiri ravno doktoru. Slažem se, ovo u Petrovoj je kratka anestezija, ni približno onoj pravoj općoj anesteziji… Ma doista nije niš strašno, al samo neka se smiri 🙄🙄🙄🙄🙄

Vidis ja isto imam problem "sa disanjem" koda plitko disem. I to mi je samo kad lezim, koda nemogu napunit pluca do kraja.
    A prosla sam.laparaskopsku operaciju, problema sa plinom nikakvih.  Sad neznan jel to malo od stresa, kakva nervoza ili sta.  A nisan u hiperu, gleda me dokt prije transfera, jajnici su bili normalni.

💞girl💞

• avama
    07. Listopad 2019. 09:57

Znam da sam dosadna, ali jos me zanima da li se vracanje smrzlica racuna pod postupak ivf ili? 

darliv
    07. Listopad 2019. 10:01

avama

Znam da sam dosadna, ali jos me zanima da li se vracanje smrzlica racuna pod postupak ivf ili?

Nisam jos stigla do toga, ali mislim da ne, ivf ti se racuna kao novi postupak samo kad kreces od nule, sve dok imas smrzlice vracas i ne pise se kao novi ivf.. Sretno 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

sunshine25
    07. Listopad 2019. 10:03

Vrapcic, ja bih rekla stres. Mene zna tako kad legnem spavati pa mi 1000 i jedna misao prođe kroz glavu 😂
    Nikitta, upravo izvadila tsh po tvom naputku, čak sam i igrice igrala u čekaoni 😂 popodne nalaz pa ćemo vidjeti.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Vrapčić123
    07. Listopad 2019. 10:10

sunshine25

Vrapcic, ja bih rekla stres. Mene zna tako kad legnem spavati pa mi 1000 i jedna misao prođe kroz glavu 😂
    Nikitta, upravo izvadila tsh po tvom naputku, čak sam i igrice igrala u čekaoni 😂 popodne nalaz pa ćemo vidjeti.

Sunshine nadam se da je stres 😂 A da jesam pod stresom od svega,  jesam 🤔 Kao i sve prisutne pretpostavljam... 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    07. Listopad 2019. 10:19

Nikitta i pomislila sam da je blaga temperatura ok 😉
    ZaraZ ja ti mislim da ti je to nama od stresa, bar se nadam 😊 Dođemo do velikeee bete i mislim da će stres prestati 😁 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

sunshine25
    07. Listopad 2019. 10:19

Iskreno, ni ne znam kako bi više živjela bez stresa, toliko sam postala stres profić 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    07. Listopad 2019. 10:20

avama

Da da, fet ti se računa pod postupak u kojem si dobila smrzliće 😊

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Babylove
    07. Listopad 2019. 10:21

Nikitta idem u 12 h vaditi... Tj do tad radim pa poslije posla.. Tako sam i u petak... Ne moram ti ni pricati da su misati vječnost...
    Bozma zao mi je... Nadam se da ces se uspjeti podici i krenuti u novu borbu... ❤️
    ZaraZ uh nadam se da je dobar znak 🙏
    Avama novi postupak ti se racuna tek kad kreces ispocetka.. Ali za svaki FET ti treba nova D1 uputnica.. 

• avama
    07. Listopad 2019. 10:37

Avama novi postupak ti se racuna tek kad kreces ispocetka.. Ali za svaki FET ti treba nova D1 uputnica.
    Aha. A koliko puta imam na to pravo besplatno? Ajme sad tek bista ne znam haha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.