Curke drage danas mi je 8 dan od transfera ja nemam nikakve simptome jednostavno nista mislim da od bete nista puno razmisljam kako ce se primiti i opustena sam evo me doala kod supruga u njemacku bila na octoberfestu zabavljla se da ne mislim al sve je jace od tebe a sto cu neznam mislim da vise neznam
Grizli joj dobro izdrzite.
Mojesve objasnio mi je doktor, da od odnosa skace prolaktin, a zatim da dolazi do kontrakcija. Eto nesto novo sam danas naucila. Suzdrzavat cu se dok ne utvrdimo da je uredna trudnoca.
Babylove kad je beta?
Tko nam jos vadi danas betu, jeli Iskra?
Grizlijoj dobro izdrzite.
Mojesveobjasnio mi je doktor, da od odnosa skace prolaktin, a zatim da dolazi do kontrakcija. Eto nesto novo sam danas naucila. Suzdrzavat cu se dok ne utvrdimo da je uredna trudnoca.
Babylovekad je beta?
Tko nam jos vadi danas betu, jeli Iskra?
Za sat vremena idem vaditi 🤞🙏
Joj Bozma žao mi je. Odtuguj to i napuni baterije za novi start. 🌈🌞
Molim vas pojasnite mi što znači prirodni, u odnosu na stimulirani potupak? Isto piješ nešto ili ti samo prate folikulometrijom i kažu kad imati odnos? Jel to to?
I ja imala punkciju jutros, 7 j.s. Nadam se da će i sutra biti tako dobre vijesti.🙏🌜
U prirodnom prate tvoj vodeci folokul koji se za vrijeme podnih dana izdvoji od ostalih.. U prirodnjacima najcesce ide samo stoperica ali neke cure su i tablete znale bit od kojih bufe oko cca 3 folikulica... I isto ides na punkciju
Curke drage danas mi je 8 dan od transfera ja nemam nikakve simptome jednostavno nista mislim da od bete nista puno razmisljam kako ce se primiti i opustena sam evo me doala kod supruga u njemacku bila na octoberfestu zabavljla se da ne mislim al sve je jace od tebe a sto cu neznam mislim da vise neznam
Nemoj se bedirati jer simptomi ili ne nikada ne znace nista... Ja sam svaki put imala brdo svega pa nista... Koji si dan ono imala transfer
Žene moje drage ja sam Vas poslušala i izvadila betu i uzela još utrogestana.
Sad u 11h išla po nalaz,znači 12dt beta 285.6 🤭😬ja sam sva u šoku( pozitivnom )
Čekam betu tvoju Babylove🙏💖
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Kod mene jucer na folikulometriji sve divno i krasno 😬 imamo cca 9 folikula, endo je 8, kaze dr da je to super, sinoc bila stoperica i ujutro punkcija. Idem pod opcu, svakako sam mislila traziti ali dr mi je i sama predlozila i pitala ako zelim. Jedva cekam sutra.
Opet ste puno napisale pa mi se sve izmjesalo i nista nisam zapamtila 😂
Babylove sretno sa betom, sudeci po mucninama i povracanju bit ce to jedna velikaaa beta 😂👍
Alokiti super za js, neka se sve oplode i lijepo razviju 👍🤞
Ivette super ❤️ Sretno na sljedecem uzv!
Vidim da ste pricale o magneziju, jel mislite da je dobro piti magnezij u ovom periodu ili ga se ne preporuca na svoju ruku bez provjere kakvo je stanje u organizmu?
Iskrawauuuu super, cestitam ❤️🎉😍
Hvala ti draga od 💗
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Nemoj se bedirati jer simptomi ili ne nikada ne znace nista… Ja sam svaki put imala brdo svega pa nista… Koji si dan ono imala transfer
Transfer je bio 30.9....a i to mi jasno i prije sam imala simptome pa nista to si upravu al eto uvijek mislia da mora
Sortiraj odgovore
Najstariji