Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luda83
    06. Listopad 2019. 17:12

ruška

Ne, nisam jos radila test,radit ću ga u srijedu ili četvrtak.nemam nikakve simptome,ne boli me ništa,mozda zato jer sam otpisala tog malenog.
    Embriologija mi je rekla da se prvi dan nisu htjeli oploditi,drugi dan se oplodila jedna jajna stanica i treći dan je bio cetverostanični embrij koji mi je vraćen. Odlučila sam ovaj mj.imati pauzu od svega,a u 11 mj.na prirodni ivf ili icsi.
    Neznam da li sam dobro pohvatala,ti si isto u ri?da mi smo razlika jedan dan.nadam se da ti ovo krvarenje nije ništa strasno i da se mrvica ugnjezdila🤞😘

Da, dobro si pohvatala i ja sam u Ri. Vjerojatno smo se i vidjele jer mislim da smo iste dane imale folikulometrije do neke faze.
    Nadam se da tebe možda taj mali iznenadi. 
    Koji je to postupak tebi? Nisi prirodne ispucala prije? (sorry ako si to već pisala, ali teško je sve popamtit). Ja sam prirodne potrošila prvo tako da sad čekam do 1.mjeseca za novi stimulirani.
    Danas sam evo cijeli dan hodala okolo, krvarenje je neko grdo smeđe (tako mi i inače najčešće počinje menstrualno), bolovi tipični menstrualni. 

• Babylove
    06. Listopad 2019. 17:18

ninna1804

Iskra drzim fige sutra za lijepu betu!!! Nije to rano, a ako bude potrebe, ponavljat ces 14.dnt i lijepo ces vidjet duplanje!!!
    Blacky89Babylovekakvo treniranje zivacajedva cekam javljanje lijepe bete
    Hvala drage moje svima, puno sam mirnija.

Bas treniranje na najjače 😂😂😂 hvala ti, i tebi zelim lijepe vijesti na uzv ❤️

Grizli
    06. Listopad 2019. 17:37

Iskra i Babylove sretno sutra s vadjenjem bete i da budu lijepe.
    Blacky sretno na transferu i da javis veliku betu uskoro!
    Bozma normlno je inace imati bol na jajniku gdje je folikul kao i pojacan iscjedak. Prirodnjaci su trening zivaca, ne znam dal postoji kod vas opcija ako je i pukao da odrade inseminaciju onda obicno tako znaju. Al vjerujem ako su ti dali supersiju da je sve ok. 
    Avama ako u stimuliranom taj svjezi transfer ne uspije, a dobis smrzlicu/e onda ih vracas poslije kroz mjesece prema dogovoru. Opet ides na folikulometrije onda. Ako nemas smezlica a imas prirodnjake za iskoristiti mozes njih izmedju. Ako nemas cekas da prodje 3mj ili 6 mj za novi stimulirani. 
    Milmil nisam popratila tvoj slucaj, zasto su i kad uveli puregone ti, al probaj ako imas samo 2-3 injekcije stimulacije pitat da ih platis a to ti pisu pod prirodnjak ako ih imas jos. Kod koje si dr u Rijeci? 
    Vidim da vas ovaj mjesec ima puno iz Rijeke. Nadam se da ce biti uspjeha kao i u 5 mj. sa Rijekom. 

• avama
    06. Listopad 2019. 17:59

Grizli nisam nista iskoristila. Ovo mi je prci postupak stimulurani ivf. A koliko imam prirodnih? 

Vrapčić123
    06. Listopad 2019. 18:03

Blacky89

Vrapcic sretno! 🤞🍀💓
    Ludanemoj nikako prekidat terapiju, 6dnt trodnevnog embrija bi taman mogla biti implantacija. Malo kasnija ali lako moguce. Prirodni ciklus ne računaš sada jer si bila u stimulaciji. Ja jesam u stimulaciju prokrvarila pod utrogestanima 6dnt al su blastice bile u pitanju. Mislim da je ovo tvoje jos dosta rano za pravu mengu. Budi strpljiva jos malo. Držimo 🤞 za implantacijsko.

Hvala Blacky89 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

06. Listopad 2019. 18:04

4 stimulirana i 2 prirodna

• MilMil
    06. Listopad 2019. 18:35

Grizli

Iskra i Babylovesretno sutra s vadjenjem bete i da budu lijepe.
    Blackysretno na transferu i da javis veliku betu uskoro!
    Bozmanormlno je inace imati bol na jajniku gdje je folikul kao i pojacan iscjedak. Prirodnjaci su trening zivaca, ne znam dal postoji kod vas opcija ako je i pukao da odrade inseminaciju onda obicno tako znaju. Al vjerujem ako su ti dali supersiju da je sve ok.
    Avamaako u stimuliranom taj svjezi transfer ne uspije, a dobis smrzlicu/e onda ih vracas poslije kroz mjesece prema dogovoru. Opet ides na folikulometrije onda. Ako nemas smezlica a imas prirodnjake za iskoristiti mozes njih izmedju. Ako nemas cekas da prodje 3mj ili 6 mj za novi stimulirani.
    Milmilnisam popratila tvoj slucaj, zasto su i kad uveli puregone ti, al probaj ako imas samo 2-3 injekcije stimulacije pitat da ih platis a to ti pisu pod prirodnjak ako ih imas jos. Kod koje si dr u Rijeci?
    Vidim da vas ovaj mjesec ima puno iz Rijeke. Nadam se da ce biti uspjeha kao i u 5 mj. sa Rijekom.

3-7 dan ciklusa klomifen. Onda je rekla da si ipak moram davat inekcije i danas mi je 4 dan da se pikam po 50 IU. Sta mislis da je pitam da platim pa da mi pisu prirodni? Kod doktorice Susanj sam. Kod mene je problem sto nemam ovulaciju ako nepijem klomifen. 

• Babylove
    06. Listopad 2019. 19:02

Babylove

Cure Grizli, Vaki, Thinkpink, Lillypie i ostale djevojke koje su vec naveliko trudne… Jeste li imale M bolove… Ja skroz nesto osjetim.. Nekad jace nekad slabije. Sinoc sam imala filing da cu procurit i da ce mi sve ispast.. Napuhala se u trenu… Al nisam bila na wc u.. Sad jesam uspjela i malo kao da mi je lakse.. Sad i kad lezim osjetim nesto cudno onak i noge mi trnu jako i cirkulacija mi postala slaba.. Inace sam zimogrozna a sad nikako se ugrijat noge mi led ledene.. Onda me odjednom val vrucine opere traje cca sat pa se opet ohladim…

Trudnice nase citiram svoj post ponovo.. Niste nista pisale... Molim vas recite mi dali ste imle te tegobe... Konstantno nesto osjetim.. Pa cas nista pa onda opet... Pa malo jace.. Pa onak nesto cudno.. Ni bol ni nista nego cudno.. Pa malo osjetim bockanje lijevog pa desnog jajnika.. Jace lijevog i cesce... Danas mi je dan za dobit M i sva sam pozitivna a opet u strahu.. Svisnut cu sutra do bete

• Taja22
    06. Listopad 2019. 19:05

Pozz svima...prvo da čestitam pozitivnim betama...a negativnim da sto prije budu pozitivne🤗...pisala sam ovdje prije par mjeseci nakon prvog stimuliranog Ivf-a...uglavnom dobivene 2js koje nisu oplođene😔...danas situacija...Ivf u prirodnom ciklusu...aspiracija 01.10...dobivena jajna stanica koja se 3dan pretvorila u prekrasan 8stanični embrij...vraćen 04.10...i sad čekanje bete i ishoda ovog postupka...ja sam koka u nekim godinama...39...i nadam se da još ima nade za mene...🤗🤗🤗

yvette
    06. Listopad 2019. 19:22

Luda drzim fige da je implatacijsko krvarenje !! 🍀🍀
    Vrapcic koliko do bete? Sretno, neka se lijepo ugnijezdi ❤
    Nina1804 uh kako fino tamni, ja sam imala situaciju da je 3 dana zaredom test jedva tamnio, onda 2 dana pauze pa se vidila razlika. Bit ce lijepa beturina kod tebe 
    Babylove kad izvadis betu imas online kalkulatore beta doubling time, tu sve upises i ono ti izracuna.
    Ja sam svaki put nakon vadenja bete isla spavati i navila bih sat oko vremena kad bi nalaz stizao na mail da sacuvam zivce. Pitala si za bolove, ja sam pisala da me boli uzasno. Znaci gore od menga bolova. To traje vec sigurno 7 dana. Znala sam provjeravati jesam li procurila. Sutra sam na uzv pa cu vidjeti jeli do jajnika jer ako je blagi hiper njega beta hcg pogorsa, a moze biti i do zahoda. Ja u wc ne idem, ne znam jeli to izaziva utrogestan ili zeljezo. Bas sam kupila neki Kivilaks za probavu, moze za trudnice i dojilje a ne ulijeni crijeva pa cemo vidjeti.
    Iskra naruci utrogestan i budi pozitivna da ces ga koristiti do 12 tt. Jedva cekam tvoju betu sutra ako vadis.🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.