Vrapcic123 cure koje su imale iskustva s hiperom će se javiti je li stezanje u prsima jedan od simptoma, ne bih rekla da je to od te kratkotrajne anestezije. Bole prsa kad ideš baš pod opću anesteziju, na laparoskopiju, pa ti uštrcaju hrpu plina u trbuh da bolje vide organe, i onda danima nakon operacije taj plin odlazi iz tijela, bole kosti, steže u prsima. Ovo što dobijamo u Petrovoj je kratkotrajna iv anestezija sedativima otprilike se onesvijestiš na 5 min..
A da, stvarno čudno. A niš vidjet cu ak se ne smiri ravno doktoru. Slažem se, ovo u Petrovoj je kratka anestezija, ni približno onoj pravoj općoj anesteziji... Ma doista nije niš strašno, al samo neka se smiri 🙄🙄🙄🙄🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nikkita jos si bolje to opisala meni je vise bilo neugodno zvala ih taj dan jedno 5 puta ainace nisam tip koji zove sestre ili doktore
Ja sam misla da ce mene srcani opiciti i bas sam se prepala mislila sam jos mi samo to treba cerviks skracen na 0,8 3 prsta otvorena i jos srcani reko ondasam tek koma
Ali su skuzili onda da koliko god je potreban taj magnezi da smiri grceve maternice da moraju smanjiti dozu
Jer se meni tjelo nije moglo smiriti koliko mi je srce ludjelo
Jutros prvi rigoleto stim da me mucnina od jucer nacecer prati i jos traje... Nadam se da je to dobar znak porasta bete
Pozdrav cure!
Cestitke nina i betty na trudnoci, testici su vam prekrasni😌❤️
Babylove beta danas ce biti top, sva ta istezanja, ziganja i cak trnjenje nogu su normalna. Znas da sam jucer dok sam citala jedan od tvojih postova imala deja vu. . Zapravo sanjala sam te negdje u vrijeme kad si pocela sa stimulacijom i to da si poslala test tj identican post koji si nam napisala tu😍 Misim da si mi dosla u san nakon molitve na dr. temi. Morala sam ti to reci😉
Blacky sretno na transferu danas❤️
Yvette vec uzv, koji dan ti je od transfera? Ajmeee, sretno ❤️
Vrapcic kod mene je bilo kao da ne mogu udahniti nego onako do pola, pa sam si pravila poze u kojima bi mogla disati ali ja imam panicne napadaje i s obzirom da ssm bila u blagom hiperu samo sam odmarala i proslo je nakon nekog vremena. Iskreno, ne sjecam se bas, smatrala sam da je to sve "normalno". . Nadam se da si bolje, u slucaju da ti bude stvarno lose, javi se doktoru, sretno😘
Taja22 sretno u cuvanju zivaca ovih 10ak dana🙈
Odlican odaziv prirodnjaka, Zelim ti srecu da se sve nastavi savrseno odvijati kao i do sad😘
Cure cekalice koje nisam upamtila jer nas je puno takodjer zelim svu srecu i mirne zivce❤️
Ja nezz sto je sa mnom ali kod mene je nekakvo zen stanje🙄
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto 20 dan od tranafera. Javim kako je proslo.
Vrapcic meni su rekli vezano za hiper ako se jave poteskoce disanja da dodem u bolnicu.
Evo mene sa aspiracije, folikul nije puknuo, bilo je punkcije ali nije bilo stanice. Možda još jednom probam stimulirani i to je to od mene. Dosta mi je.
Meto20 dan od tranafera. Javim kako je proslo.
Vrapcicmeni su rekli vezano za hiper ako se jave poteskoce disanja da dodem u bolnicu.
Hvala Yvette, evo baš sam dr javila da vidim kaj će mi reći. Al malo teže dišem, ništa strašno, onak kao da mi je malo teže disati nego inače, teže udahnuti... I temp blaga 37-37.3. Prehlađena nisam.
Meto20 dan od tranafera. Javim kako je proslo.
Vrapcicmeni su rekli vezano za hiper ako se jave poteskoce disanja da dodem u bolnicu.
Pa Yvette čestitam od 💓 na prvom uzv? Kada ideš?
Meto hvala ti i pozlatile ti se rijeci... Nadam se da ces uskoro biti u ovakvim brigama kao sto sam ja 🙏❤️🤞
Yvette cekamo uzv 🙏❤️
Jutros prvi rigoleto stim da me mucnina od jucer nacecer prati i jos traje… Nadam se da je to dobar znak porasta bete
😍 rigoleto mi nikad bolje nije zvucao! 🤞🤞🤞
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji