Babylove nadam se da su i naše molitve pomogle. Čekamo betu, pa se pohvališ tamo, da te maknem s popisa i prebacim na ljepši popis 😍❤️ Sutra je vadiš?
Vrapcic123 super, za 7 dana ćeš znati jel se primilo, jeste imali što za zamrznuti?
Rekli su da tek za 14 dana izvadim betu, tj. 13 dana jer će biti vikend. Za koliko je beta gotova u Petrovoj? Znaš li? Na žalost nije bilo ništa za zamrznuti..😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ninna1804 ful ti je tamnija crtica i super se vidi!! :) Baš sam sretna, čestitam!🤰💕
Babylove biti će beta super, vjerujem da si nestrpljiva ponoviti. :) 🤞🤰
Nikitta koji datum si točno naručena kod Alebića?
Babylove beta se dupla svakih 48h, pa si tako računaj. 😊
Ninna1804 super su ti testići, bome tamnija crta. 😍
Iskra ja bih sutra izvadila i ciao!
Meni ce sutra biti 72 sata kada budem vadila... Trebala sam danas ali posto je vikend a nemam uputnicu idem sutra...
Jeli misliš da je to ok? Ja kad sam pitala gin.svog kad je najbolje izvadit,kao jeli baš moram čekati 14dt on mi je odgovorio kroz osmijeh ….. do kad izdržiš😂😂
Ninna1804 ful ti je tamnija crtica i super se vidi!! :) Baš sam sretna, čestitam!🤰💕
Babylove biti će beta super, vjerujem da si nestrpljiva ponoviti. :) 🤞🤰
Nikitta koji datum si točno naručena kod Alebića?
Joj jesam bit ce ovo duga nedjelja i noc i onda jos sutra do 12 dok ne idem vadit pa jos sat i pol dok ne bude nalaz
Ninna razlika se vidi iz aviona ❤️ Crtice su savrsene 😍👌👏🏼🎉🎊🤰
Iskra mozes slobodno vadit betu sutra. 🤞🙏 za veliku!
Babylove takodjer 😘
Cure ja sutra imam transfer, držite 🤞. Zvali su me samo da dodjem na transfer a stanje ce mi biologica tamo rec. I da, veselim se jer me uhvatila malecka prehlada 😊 nos mi curka i grlo me škaklja 🙈
Ninnarazlika se vidi iz aviona ❤️ Crtice su savrsene 😍👌👏🏼🎉🎊🤰
Babylove takodjer 😘
Cure ja sutra imam transfer, držite 🤞. Zvali su me samo da dodjem na transfer a stanje ce mi biologica tamo rec. I da, veselim se jer me uhvatila malecka prehlada 😊 nos mi curka i grlo me škaklja 🙈
Drzimo 🤞🤞🙏🙏🙏❤️
Meni ce sutra biti 72 sata kada budem vadila… Trebala sam danas ali posto je vikend a nemam uputnicu idem sutra…Babylove beta se dupla svakih 48h, pa si tako računaj. 😊
Jeli misliš da je to ok? Ja kad sam pitala gin.svog kad je najbolje izvadit,kao jeli baš moram čekati 14dt on mi je odgovorio kroz osmijeh ….. do kad izdržiš😂😂
Ja sam vadila 8 dt blastice ❤️
Ufffff 💓
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Ninnarazlika se vidi iz aviona ❤️ Crtice su savrsene 😍👌👏🏼🎉🎊🤰
Babylove takodjer 😘
Super,nema mi druge nego krenut sutra kad ste SVI ZA💓,draga sretno ti sutra 💪
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Iskra drzim fige sutra za lijepu betu!!! Nije to rano, a ako bude potrebe, ponavljat ces 14.dnt i lijepo ces vidjet duplanje!!!
Blacky89
Babylove kakvo treniranje zivaca jedva cekam javljanje lijepe bete
Hvala drage moje svima, puno sam mirnija.
Cure možete mi molim vas reći da li je i vas iza punkcije i svih tih injekcija bolio jajnik i cice me doslovce rasturaju i preogromne su ako vas je boljelo koliko dugo je normalno da boli? Punkcija je bila u četvrtak i neuspješna, pa me zanima i menga dal dolazi ranije zbog hormona ili? Hvala vam 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji