Milmil ja bi ju bas pitala, jer deugdje u drugim klinikama curama daju klomifen u prirodnjacima, u Ri znam da nije takva praksa. Osim ako si low responder onda ti ni nece u stimulacijama ici sa velikim dozama. Koliko antralaca si imala na prvoj folikulometriji i amh jesi vadila?
Babylove oprosti draga nisam vidila taj post prije... Ja sam imala ta neka bockanja i kao pritisak u jajnicima i donjem dijelu trbuha sigurno jos do 6-7tt. Meni je to jako stvaralo paniku jer su mi isti osjecaji bili i kad sam spontane imala, al ocito je to normalno u pocetku trudnoce. Drugo moze biti pritisak i od probave koja zbog hormona je pobrckana. Pij magnezij ako ga ne prijes. Ja znam da sam na momente imala osjecaj da cu puknut, kao ono kad si pun plinova a ne mozes ih ispustit je meni znalo biti.
Yvette vidim da imas problema sa zatvorima. Ako i uzimas magnezij slobodno povecaj dozu moze se do 1000 mg na dan, ja sam u tim pocecima znala 2 sumece od 375 popiti ujutro i popodne, puuuuno vode, voca, povrca sirovog za vlakna i izbjegavat slatko i hranu koja napuhuje. Od svega tijelo dozivi ipak sok pa se zato i uspori probava, plus progesteron.
Yvette, Grizli hvala malo ste me umirile... I ja sam si nekako mislila da se to mozda blagi hiper javlja... Pijem sumeci magnezij svaki dan ujutro i navecer... I da imam osjećaj da sam puna svega a ne mogu nista, ajd jutros i jucer sam bila na wc u pa mi kao ujutro bude lakse a onda opet kako dan odmice sve je intezivnije... Ma strah me citala sam svasta da moze bit glupaca bolje da bisam zato i jesam u panici... Nadam se da ce me sutrasnja brojka iznenaditi i umiriti 🙏🙏 i da gladna sam skroz sam gladna svakih pol sata mogu jest 😳😳
Milmil ja bi ju bas pitala, jer deugdje u drugim klinikama curama daju klomifen u prirodnjacima, u Ri znam da nije takva praksa. Osim ako si low responder onda ti ni nece u stimulacijama ici sa velikim dozama. Koliko antralaca si imala na prvoj folikulometriji i amh jesi vadila?
Babylove oprosti draga nisam vidila taj post prije… Ja sam imala ta neka bockanja i kao pritisak u jajnicima i donjem dijelu trbuha sigurno jos do 6-7tt. Meni je to jako stvaralo paniku jer su mi isti osjecaji bili i kad sam spontane imala, al ocito je to normalno u pocetku trudnoce. Drugo moze biti pritisak i od probave koja zbog hormona je pobrckana. Pij magnezij ako ga ne prijes. Ja znam da sam na momente imala osjecaj da cu puknut, kao ono kad si pun plinova a ne mozes ih ispustit je meni znalo biti.
Yvette vidim da imas problema sa zatvorima. Ako i uzimas magnezij slobodno povecaj dozu moze se do 1000 mg na dan, ja sam u tim pocecima znala 2 sumece od 375 popiti ujutro i popodne, puuuuno vode, voca, povrca sirovog za vlakna i izbjegavat slatko i hranu koja napuhuje. Od svega tijelo dozivi ipak sok pa se zato i uspori probava, plus progesteron.
Meni nitko nista negovori. Bit ce da je to slucaj samo samnom. Na prvoj folikulometriji je rekla da su sitni ali da ih ima puno. Jucer mi je rekla da ima dosta potencijalnih. E sad cemo vidjet sta ce sutra reci. Nisam vadila nista. A nis valjda bude sve ok. Neznam, znam samo da se nama prirodno nemoze desiti jer ako nepijem klomifen nemam ni ovulaciju
Ne, nisam jos radila test,radit ću ga u srijedu ili četvrtak.nemam nikakve simptome,ne boli me ništa,mozda zato jer sam otpisala tog malenog.
Embriologija mi je rekla da se prvi dan nisu htjeli oploditi,drugi dan se oplodila jedna jajna stanica i treći dan je bio cetverostanični embrij koji mi je vraćen. Odlučila sam ovaj mj.imati pauzu od svega,a u 11 mj.na prirodni ivf ili icsi.
Neznam da li sam dobro pohvatala,ti si isto u ri?da mi smo razlika jedan dan.nadam se da ti ovo krvarenje nije ništa strasno i da se mrvica ugnjezdila🤞😘
Da, dobro si pohvatala i ja sam u Ri. Vjerojatno smo se i vidjele jer mislim da smo iste dane imale folikulometrije do neke faze.
Nadam se da tebe možda taj mali iznenadi.
Koji je to postupak tebi? Nisi prirodne ispucala prije? (sorry ako si to već pisala, ali teško je sve popamtit). Ja sam prirodne potrošila prvo tako da sad čekam do 1.mjeseca za novi stimulirani.
Danas sam evo cijeli dan hodala okolo, krvarenje je neko grdo smeđe (tako mi i inače najčešće počinje menstrualno), bolovi tipični menstrualni.
Imam jos jedan prirodni i dva stimulativna.meni je stimulativni isto u 01.mj,a prirodni cu mozda iskoristiti u 11mj.
Baš grozno da dolazi vještica🙁...ako dođe kako treba ne gubi nadu i idemo dalje u nove pobjede🙂
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Babylove - baš sam jutros pisala na proljetnim bebama kako me još uvijek zna žigati lijevi jajnik. Meni se to vuče od početka. Dođe i ode. Ne brini!
🤞za sutrašnju betu!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ludadrzim fige da je implatacijsko krvarenje !! 🍀🍀
Vrapcic koliko do bete? Sretno, neka se lijepo ugnijezdi ❤
Nina1804uh kako fino tamni, ja sam imala situaciju da je 3 dana zaredom test jedva tamnio, onda 2 dana pauze pa se vidila razlika. Bit ce lijepa beturina kod tebeBabylovekad izvadis betu imas online kalkulatore beta doubling time, tu sve upises i ono ti izracuna.
Ja sam svaki put nakon vadenja bete isla spavati i navila bih sat oko vremena kad bi nalaz stizao na mail da sacuvam zivce. Pitala si za bolove, ja sam pisala da me boli uzasno. Znaci gore od menga bolova. To traje vec sigurno 7 dana. Znala sam provjeravati jesam li procurila. Sutra sam na uzv pa cu vidjeti jeli do jajnika jer ako je blagi hiper njega beta hcg pogorsa, a moze biti i do zahoda. Ja u wc ne idem, ne znam jeli to izaziva utrogestan ili zeljezo. Bas sam kupila neki Kivilaks za probavu, moze za trudnice i dojilje a ne ulijeni crijeva pa cemo vidjeti.
Iskranaruci utrogestan i budi pozitivna da ces ga koristiti do 12 tt. Jedva cekam tvoju betu sutra ako vadis.🙏🏻
Yvette 18. 10 trebam ici vaditi betu. Do tad cu poludjeti... 😂 A nadam se da ce se lijepo ugnijezditi 💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozz svima…prvo da čestitam pozitivnim betama…a negativnim da sto prije budu pozitivne🤗…pisala sam ovdje prije par mjeseci nakon prvog stimuliranog Ivf-a…uglavnom dobivene 2js koje nisu oplođene😔…danas situacija…Ivf u prirodnom ciklusu…aspiracija 01.10…dobivena jajna stanica koja se 3dan pretvorila u prekrasan 8stanični embrij…vraćen 04.10…i sad čekanje bete i ishoda ovog postupka…ja sam koka u nekim godinama…39…i nadam se da još ima nade za mene…🤗🤗🤗
Ista stvar, pratimo se. Aspiracija 1.10. Vracene 2 osmostanicne mrve 4.10. Cekamo skupa 🤞🤞🤞🤞
💞girl💞
Pozz svima…prvo da čestitam pozitivnim betama…a negativnim da sto prije budu pozitivne🤗…pisala sam ovdje prije par mjeseci nakon prvog stimuliranog Ivf-a…uglavnom dobivene 2js koje nisu oplođene😔…danas situacija…Ivf u prirodnom ciklusu…aspiracija 01.10…dobivena jajna stanica koja se 3dan pretvorila u prekrasan 8stanični embrij…vraćen 04.10…i sad čekanje bete i ishoda ovog postupka…ja sam koka u nekim godinama…39…i nadam se da još ima nade za mene…🤗🤗🤗
Ista stvar, pratimo se. Aspiracija 1.10. Vracene 2 osmostanicne mrve 4.10. Cekamo skupa 🤞🤞🤞🤞
🙏🙏🙏🙏...ja betu vadim 25.10...tako mi je doktorica napisala...cijela vječnost...nadam se da ćeš ti prije...
Taja22 lijepo i to jos u prirodnom, sta reci osim vauu i sretno
Hvala...sretno i tebi od srca❤
Sortiraj odgovore
Najstariji