Svakako se slažem Luca87, zato sam i sve prekrižila. U alternativnu medicinu vjerujem u smislu priroda liječi, ali ne u bioenergije i ostalo, tu sam se dosta opekla, pa govorim iz iskustva. More novaca sam potrošila u zadnjih 5-6 godina, nikad mi ništa nije pomoglo, osim masaže kod Časne Ljubice. Babylove sad sam se sjetila, kad si tatu spomenula, one njegove šalice kave, jel to bila beba u šalici kod tate ono ili mame? Uglavnom, slučajnost ili ne - ali trudnoća je tu. 😅 Netko je spomenuo Lako je prestati puštiti od Alena Carra, preporuku sam tu već pisala, tako da potvrđujem. Sad sam je nedavno ponudila mužu, ali se ne da. 😂 Dvije frendice su tako prestale.
Luda83 jesi imala transfer treći ii peti dan? Napravi test prije prekidanja terapije? Tako je bilo našoj Kengurici, krvarenje 9dnt ja mislim, a ono ➕
Alokiti naravno da ako nisi - ćeš naknadno donijet uputnicu, sve okej! Sretno sutra!
Vrapcic123 sretno! Koliko su ti embrija vratili i koji su dan?
Tata je imao 😂 a mama drugi dan 2 srca jedno vece jedno manje i bili su jedno ispod drugoga... Ma joj svakakvih se je slucajnosti izdesavalo od mog transfera di sada... Sestre su me sanjale, cak i sestrina kuma, mahh stvarno svasta... 😂 Ne vjerujem nija u sve to rekla kazala al poklopilo se sve, samo da se nastavi tako ❤️
Svakako se slažem Luca87, zato sam i sve prekrižila. U alternativnu medicinu vjerujem u smislu priroda liječi, ali ne u bioenergije i ostalo, tu sam se dosta opekla, pa govorim iz iskustva. More novaca sam potrošila u zadnjih 5-6 godina, nikad mi ništa nije pomoglo, osim masaže kod Časne Ljubice. Babylove sad sam se sjetila, kad si tatu spomenula, one njegove šalice kave, jel to bila beba u šalici kod tate ono ili mame? Uglavnom, slučajnost ili ne - ali trudnoća je tu. 😅 Netko je spomenuo Lako je prestati puštiti od Alena Carra, preporuku sam tu već pisala, tako da potvrđujem. Sad sam je nedavno ponudila mužu, ali se ne da. 😂 Dvije frendice su tako prestale.
Luda83 jesi imala transfer treći ii peti dan? Napravi test prije prekidanja terapije? Tako je bilo našoj Kengurici, krvarenje 9dnt ja mislim, a ono ➕
Alokiti naravno da ako nisi - ćeš naknadno donijet uputnicu, sve okej! Sretno sutra!
Vrapcic123 sretno! Koliko su ti embrija vratili i koji su dan?
Hvala Nikitta, vratili su 5.dan jednu blastocistu.
Sretno ❤️🤞🙏
Luda nemoj prekidat crinone niti odustat od cekanja jer sad se ne mogu sjetiti dali thinkpink ili neka druga cura sad se ne mogu brze sjetiti, al isto je krvarila i to prilicno prije bete i isto je bilo da kao nista od toga a poslije trudnoca u pitanju bila. Jesu ti vratili 1 ili 2 embrija? Dal uzimas andol ili nesto drugo za razrijedjivanje krvi mozda? Pokušaj za 2-3 dana test. A sto se tice kad si trebala dobiri ne racunaj se po tome uopće bila si u stimulaciji i to nema veze sad s tvojim normalnim ciklusima. Doduse ja sam isto u jedno od postupaka kad sam bila u FET-u prokrvarila 6 dnt pod crinone al tada su mi kasno vracali blasticu, a ovulacija se dogodila izmedju 2 folikulometrije tako da nisu ni uspjeli popratiti koji dan je tocno bila.
Vrapcic 🤞
Tako sam i mislila da necu prekidat par dana dok ne vidim definitivno i budem baš 100% sigurna, ali ne vjerujem da me osjećaj vara. Vratili su mi 1 embrij, samo 1 sam i imala. Andol uzimam od početka godine kad sam bila na prvim konzultacijama (radi faktora trombofilije).
Znam da ne bi trebala računat po svojim redovnim ciklusima, ali eto kao da je došlo po mom redovnom. No za par dana ću svakako znat za sigurno.
Grizliznam da je i to moguće, u obje prirodne trudnoće sam od početka isto nešto svako malo brljavila, ali ni taj scenarij me baš ne veseli jer su obje loše završile. Onda bi rađe da nema ništa nego opet to prolazit.
Javim kroz koji dan kako se stvar na kraju odvila. Test mi ionako nema smisla još radit jer je tek 6dnt 3dnevnog.
Ruška ti si imala transfer koji dan prije mene, jesi već radila test ili se još suzdržavas?
Ne, nisam jos radila test,radit ću ga u srijedu ili četvrtak.nemam nikakve simptome,ne boli me ništa,mozda zato jer sam otpisala tog malenog.
Embriologija mi je rekla da se prvi dan nisu htjeli oploditi,drugi dan se oplodila jedna jajna stanica i treći dan je bio cetverostanični embrij koji mi je vraćen. Odlučila sam ovaj mj.imati pauzu od svega,a u 11 mj.na prirodni ivf ili icsi.
Neznam da li sam dobro pohvatala,ti si isto u ri?da mi smo razlika jedan dan.nadam se da ti ovo krvarenje nije ništa strasno i da se mrvica ugnjezdila🤞😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ja sam prestala pušiti par dana prije transfera, a pušila sam tad jer sam bila jako pod stresom, imali smo smrtni slučaj.
I tako sam na dan transfera (4. do sada) još imala upalu i piškila krv, uopće nisam mislila da će se mrvica uhvatiti jer dosad nikad nije, a bili su puno povoljniji uvjeti. Al eto nas, 17 tt❤ Tako da zbilja čovjek ne može biti pametan kod tih stvari.
❤️❤️😊
Vrapcic sretno! 🤞🍀💓
Luda nemoj nikako prekidat terapiju, 6dnt trodnevnog embrija bi taman mogla biti implantacija. Malo kasnija ali lako moguce. Prirodni ciklus ne računaš sada jer si bila u stimulaciji. Ja jesam u stimulaciju prokrvarila pod utrogestanima 6dnt al su blastice bile u pitanju. Mislim da je ovo tvoje jos dosta rano za pravu mengu. Budi strpljiva jos malo. Držimo 🤞 za implantacijsko.
Cure moje, posto mi je moj mpo rekao da ne trebam ponavljati betu jer je iznad ocekivanja tako rano, ja bila malo nervozna....voljela bi imati neki znak da se nesto odvija pa sam barem ponovila test da vidim kako mi crtica tamni. I hvala dragom Bogu test me umirio, pokusat cu vam stavit sliku ak budem znala....sad cu ipak lakse cekati uzv
Cure moje, posto mi je moj mpo rekao da ne trebam ponavljati betu jer je iznad ocekivanja tako rano, ja bila malo nervozna….voljela bi imati neki znak da se nesto odvija pa sam barem ponovila test da vidim kako mi crtica tamni. I hvala dragom Bogu test me umirio, pokusat cu vam stavit sliku ak budem znala….sad cu ipak lakse cekati uzv
Babylove nadam se da su i naše molitve pomogle. Čekamo betu, pa se pohvališ tamo, da te maknem s popisa i prebacim na ljepši popis 😍❤️ Sutra je vadiš?
Vrapcic123 super, za 7 dana ćeš znati jel se primilo, jeste imali što za zamrznuti?
Molitve su prve i sigurna sam da su pomogle.. I danas sam otisla na misu i poslije se otisla jos zahvaliti Gospi.. Ja kako molim za sebe sa se nastavi sve odvijati super...tako molim i dalje i za sve vas ostale moje suborke.. Volim vas sve iako vas ne znam ❤️❤️❤️ a popis hmmm cudno mi jos sve to i u pozitivnom šoku sam 🥰 da sutra ponavljam... U petak je bila tocno 97.08 pa sam ja nekako racunala da oko 250 trebala sutra biti.. Jesam dobro izracunala? Ili oko 290.. Ne znam dal racunam puta 3.... Ili kako?
Cure moje, posto mi je moj mpo rekao da ne trebam ponavljati betu jer je iznad ocekivanja tako rano, ja bila malo nervozna….voljela bi imati neki znak da se nesto odvija pa sam barem ponovila test da vidim kako mi crtica tamni. I hvala dragom Bogu test me umirio, pokusat cu vam stavit sliku ak budem znala….sad cu ipak lakse cekati uzv
Bas se lijepo vidi.. Ja sam jucer napravila i bila je tamnija.. Bas se lijepo kuzi..danas nisam, zaboravila sam kupit.. Al ja vjerujem da je to to.. Drzimo nam fige za dalje🙏🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji