Drage moje ja se pridružujem čekalicama bete... Jako sam uzbuđena da sam stigla do tog trenutka uopće. Sada samo iščekivati i moliti se da uspije..
Pozdrav svima 💓💓💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Luda83 a kako si 6dt trebala dobiti?nisam dugo u ovome ,prvi postupak mi je ovo pa sam se mozda pogubila u racunanju..meni je transfer bio 25og,a trebam dobiti 7og
Po uobičajenom mom ciklusu danas ili sutra je dan kad bi trebala dobit. Bila sam u stimuliranom postupku na koji sam slabo reagirala i punkcija mi je došla dosta kasno - umjesto na neki kao očekivani 13,14.dan, punkcija je bila na 18.dan. Po terminu punkcije bi trebala dobit tek negdje tamo u petak.
Nikitta nekako mislim da ako u nešto i sama sumnjaš teško da ti može biti od pomoći.. Probala jesi, nejde, ajmo dalje.. Ono u što ćeš i sama vjerovati i gdje ćeš se osjećati dobro biti će dobro i za tvoje tijelo
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Imam pitanje, zanima me koji dan je otprilike aspiracija u ivf postupku. Znam da od 6. Dana idem na folikulometrije. Inace mi je ciklus 30,32 dana, da li to ima veze ili ne?
Nema pravila, meni je zadnji put aspiracija bila 9i dan ciklusa, a ovaj put 11i dan. Ciklusi su mi 24,25 dana.
💞girl💞
Luda nemoj prekidat crinone niti odustat od cekanja jer sad se ne mogu sjetiti dali thinkpink ili neka druga cura sad se ne mogu brze sjetiti, al isto je krvarila i to prilicno prije bete i isto je bilo da kao nista od toga a poslije trudnoca u pitanju bila. Jesu ti vratili 1 ili 2 embrija? Dal uzimas andol ili nesto drugo za razrijedjivanje krvi mozda? Pokušaj za 2-3 dana test. A sto se tice kad si trebala dobiri ne racunaj se po tome uopće bila si u stimulaciji i to nema veze sad s tvojim normalnim ciklusima. Doduse ja sam isto u jedno od postupaka kad sam bila u FET-u prokrvarila 6 dnt pod crinone al tada su mi kasno vracali blasticu, a ovulacija se dogodila izmedju 2 folikulometrije tako da nisu ni uspjeli popratiti koji dan je tocno bila.
Vrapcic 🤞
Alokiti moguće je da su ti dali šprancu na kojoj naravno piše da se mora donijeti D1 uputnica, a da si je ti već predala. No, moguće je i da si ti došla na prvi pregled/konzultacije s A1/A3 uputnicom koja je samo za taj pregled, pa nisi donijela D1? U Petrovoj se ne može krenuti na folikulometrije bez D1 koju predaš odmah i stoji kod njih. Jel se moš sjetit koja je uputnica bila? Što je na njoj pisalo? Ja sam recimo prvi put u Petrovoj došla s tom A za konzultacije onda kad sam se odlučila za njih, predala D1, imala sam obje sa sobom.
Jenn ma ne znam, nije mi se svidjela njegova spika, ono svi dolaze kod njega za taj aparat da se time liječe, a onda meni nudi tinkture, promjenu prehrane i bioenegiju? Nisam po to došla, a posebno ne mislim dozvoliti mahanje po mojoj energiji.. Pitala sam zapravo jel vjerujete vi u te frekvencije da li to ima smisla? Žao mi je što mi nije rekao da mi može dati nove frekve za folikule, to me baš raspizdilo, nisam shvatila zašto. I sad sam opet nigdje. Što se tiče tvog sina, meni je ponašanje učiteljice jako upitno, da je moje dijete u pitanju, išla bih tamo iz ovih stopa, a bome i tuzila školu za naknadu štete. Potres mozga halo? Dijete udarilo glavom, pa to je opasno po zivot?! Nas su neki dan zvali jer je maleni rekao da ga boli trbuh, pa odmah alarmiraju roditelje, a ne da je pao i udario glavom. Ozljede glave su jako opasne i molim vas da svakako inzistirate da se naprave sve snimke koje će isključiti unutarnje krvarenje u mozgu. Ne želim paničariti, ali svakako budite u potpunosti sigurni.
Uf nema šansi da se sjetim koju sam im uputnicu predala na početku. Ali se mislim pa neće mi valjda odbit punkciju ako mi to i bude falilo, samo ću je donit naknadno. Tako se ja mislim i nemojte mi ni javljat ako neka od vas ima drukčije iskustvo jer ne mogu sad ništa promijenit 🙏😬 Javim sutra kako je prošlo!
Milmil, kako će ti računati taj postupak? Pod stimulirani? Mislim, bezveze je ako potrošiš stimulirani za 2-3 bocke puregona. Puno je bolje da si onda otpočetka krenula s ful stimulacijom (ako će ti tako računati).
Avama, mislim da je meni punkcija bila 12. ili 13.dan.
Babylove, da bar meni zasmrde poslije transfera 😁
Luda, ja sam poslije ET-a isto počela tako 6dnt brljaviti, a test pozitivan. Nažalost, kod mene nije dobro završilo, ali nisam prekidala terapiju, nemoj ni ti. Držim 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Luda nemoj prekidat crinone niti odustat od cekanja jer sad se ne mogu sjetiti dali thinkpink ili neka druga cura sad se ne mogu brze sjetiti, al isto je krvarila i to prilicno prije bete i isto je bilo da kao nista od toga a poslije trudnoca u pitanju bila. Jesu ti vratili 1 ili 2 embrija? Dal uzimas andol ili nesto drugo za razrijedjivanje krvi mozda? Pokušaj za 2-3 dana test. A sto se tice kad si trebala dobiri ne racunaj se po tome uopće bila si u stimulaciji i to nema veze sad s tvojim normalnim ciklusima. Doduse ja sam isto u jedno od postupaka kad sam bila u FET-u prokrvarila 6 dnt pod crinone al tada su mi kasno vracali blasticu, a ovulacija se dogodila izmedju 2 folikulometrije tako da nisu ni uspjeli popratiti koji dan je tocno bila.
Vrapcic 🤞
Tako sam i mislila da necu prekidat par dana dok ne vidim definitivno i budem baš 100% sigurna, ali ne vjerujem da me osjećaj vara. Vratili su mi 1 embrij, samo 1 sam i imala. Andol uzimam od početka godine kad sam bila na prvim konzultacijama (radi faktora trombofilije).
Znam da ne bi trebala računat po svojim redovnim ciklusima, ali eto kao da je došlo po mom redovnom. No za par dana ću svakako znat za sigurno.
Grizli znam da je i to moguće, u obje prirodne trudnoće sam od početka isto nešto svako malo brljavila, ali ni taj scenarij me baš ne veseli jer su obje loše završile. Onda bi rađe da nema ništa nego opet to prolazit.
Javim kroz koji dan kako se stvar na kraju odvila. Test mi ionako nema smisla još radit jer je tek 6dnt 3dnevnog.
Ruška ti si imala transfer koji dan prije mene, jesi već radila test ili se još suzdržavas?
Svakako se slažem Luca87, zato sam i sve prekrižila. U alternativnu medicinu vjerujem u smislu priroda liječi, ali ne u bioenergije i ostalo, tu sam se dosta opekla, pa govorim iz iskustva. More novaca sam potrošila u zadnjih 5-6 godina, nikad mi ništa nije pomoglo, osim masaže kod Časne Ljubice. Babylove sad sam se sjetila, kad si tatu spomenula, one njegove šalice kave, jel to bila beba u šalici kod tate ono ili mame? Uglavnom, slučajnost ili ne - ali trudnoća je tu. 😅 Netko je spomenuo Lako je prestati puštiti od Alena Carra, preporuku sam tu već pisala, tako da potvrđujem. Sad sam je nedavno ponudila mužu, ali se ne da. 😂 Dvije frendice su tako prestale.
Luda83 jesi imala transfer treći ii peti dan? Napravi test prije prekidanja terapije? Tako je bilo našoj Kengurici, krvarenje 9dnt ja mislim, a ono ➕
Alokiti naravno da ako nisi - ćeš naknadno donijet uputnicu, sve okej! Sretno sutra!
Vrapcic123 sretno! Koliko su ti embrija vratili i koji su dan?
Hvala Nikitta, vratili su 5.dan jednu blastocistu.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Svakako se slažem Luca87, zato sam i sve prekrižila. U alternativnu medicinu vjerujem u smislu priroda liječi, ali ne u bioenergije i ostalo, tu sam se dosta opekla, pa govorim iz iskustva. More novaca sam potrošila u zadnjih 5-6 godina, nikad mi ništa nije pomoglo, osim masaže kod Časne Ljubice. Babylove sad sam se sjetila, kad si tatu spomenula, one njegove šalice kave, jel to bila beba u šalici kod tate ono ili mame? Uglavnom, slučajnost ili ne - ali trudnoća je tu. 😅 Netko je spomenuo Lako je prestati puštiti od Alena Carra, preporuku sam tu već pisala, tako da potvrđujem. Sad sam je nedavno ponudila mužu, ali se ne da. 😂 Dvije frendice su tako prestale.
Luda83 jesi imala transfer treći ii peti dan? Napravi test prije prekidanja terapije? Tako je bilo našoj Kengurici, krvarenje 9dnt ja mislim, a ono ➕
Alokiti naravno da ako nisi - ćeš naknadno donijet uputnicu, sve okej! Sretno sutra!
Vrapcic123 sretno! Koliko su ti embrija vratili i koji su dan?
Hvala Nikitta♥️
Luda83 nadam se da je implatacijsko k.
Vrapcic, sretno!
Avama, meni punkcija isto 13.dan, prosjek trajanja ciklusa 26 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji