Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    05. Listopad 2019. 19:34

alokiti

Gelica

alokiti

alokiti

Bozma

alokiti, ako je pod općom onda sigurno ima puno folikula. Sretno u pon. i što više zrelih i kvalitetnih stanica

Hvala Bozma! Više ne kužim koliko ih ima, na onoj tablici koju sam nosila na folikulometrije piše 17,17,16 na desnom j i 17,16 na lijevom. Nisam je više pitala koliko ih je jer mi se čini da joj to nije bilo ok odgovarati. Što i razumijem.. a meni je bilo dovoljno da mi samo kaže da ok reagiram na stimulaciju. Za anesteziju me pitala koju želim, ja rekla opću, pa je rekla može opća zato jer vam je prvi put. Nadam se da neće puknuti do pon - večeras zadnja bemfola i centrotida, sutra samo štoperica..

.. to su brojevi od danas. Zamišljam da su to milimetri..🤷

Da, to je veličina folikula, i znači ima ih 5.

Vidiš ti to,, a na prvoj fol. mi rekla da ih je 13 na jednom i 11 na drugom jajniku. Kako su samo nestale..

Hm nemam pojma, ali zna biti dosta nekih malih koje ne rastu istom brzinom pa niti ne  napišu koliko su veliki pa je to možda to

• Gelica
    05. Listopad 2019. 19:36

yvette

MalaM22 super, moze se jos mijenjati stanje. Meni su na prvom uzv vidjeli 3 vece, na kraju ih je bilo 10.
    Ali i 8-9 js je vec odlican rezultat. I to s prvog uzv.

Meni su rerkli da ih je 11 a na kraju kad su ih vadili bilo ih 19. Kaže dr. Da se nisu vidjele na uzv jer su bile negdje iza.. 

• Gelica
    05. Listopad 2019. 19:40

Nikitta ne znam šta ti reci, ali ako je pomoglo tati od tvoje frendice mozda vrijedi probati, bez obzira što je drugi način liječenja. Možda tip stvarno zna sti radi :)

En@
    05. Listopad 2019. 19:57

alokiti

Gelica

alokiti

alokiti

Bozma

alokiti, ako je pod općom onda sigurno ima puno folikula. Sretno u pon. i što više zrelih i kvalitetnih stanica

Hvala Bozma! Više ne kužim koliko ih ima, na onoj tablici koju sam nosila na folikulometrije piše 17,17,16 na desnom j i 17,16 na lijevom. Nisam je više pitala koliko ih je jer mi se čini da joj to nije bilo ok odgovarati. Što i razumijem.. a meni je bilo dovoljno da mi samo kaže da ok reagiram na stimulaciju. Za anesteziju me pitala koju želim, ja rekla opću, pa je rekla može opća zato jer vam je prvi put. Nadam se da neće puknuti do pon - večeras zadnja bemfola i centrotida, sutra samo štoperica..

.. to su brojevi od danas. Zamišljam da su to milimetri..🤷

Da, to je veličina folikula, i znači ima ih 5.

Vidiš ti to,, a na prvoj fol. mi rekla da ih je 13 na jednom i 11 na drugom jajniku. Kako su samo nestale..

Mozda je ona rekla da su 13 i 11mm a nijr rekla broj

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Blacky89
    05. Listopad 2019. 20:05

Nikitta stvarno ti nemam neki savjet. Ja ti bas ne vjerujem u alternativnu medicinu, al dam priliku uvijek. S obzirom da si pričala da si do sada vec svašta probala, mozda da pokušaš i s ovim? Sumnjam da moze nesta pogoršati, moze te jedino opalit po novčaniku. A mozda uspije, ajd znaj. Odvagni prednosti i nedostatke pa vidi. 
    MalaM ja sam pušač isto, no vec jedno pola godine pusim iQos (nadam se da je malo manje štetan 😂), nisam nista smanjila, al znam da cu u trudnoći prestat pusit. A ovo sad prije... NO.... pa grizla bih sve oko sebe. Mislim da bi taj stres bio štetniji nego ovo sto popusim. 

05. Listopad 2019. 20:21

Nikitta, ja isto ne vjerujem ni u šta, pa čak ni u ove dodatke prehrani i vitamine, a onda sam opet nakon neuspjelog postupka pokupovala sve i svašta, i shatavari prah i smokve u maslinovom....ništa me to neće pomladit ali nekako mi lakše kad znam da sam sve pokušala. Sad kopam i gdje bi mogla na akupunkturu

ike
    05. Listopad 2019. 20:37

Blacky89

Nikittastvarno ti nemam neki savjet. Ja ti bas ne vjerujem u alternativnu medicinu, al dam priliku uvijek. S obzirom da si pričala da si do sada vec svašta probala, mozda da pokušaš i s ovim? Sumnjam da moze nesta pogoršati, moze te jedino opalit po novčaniku. A mozda uspije, ajd znaj. Odvagni prednosti i nedostatke pa vidi.
    MalaMja sam pušač isto, no vec jedno pola godine pusim iQos (nadam se da je malo manje štetan 😂), nisam nista smanjila, al znam da cu u trudnoći prestat pusit. A ovo sad prije… NO…. pa grizla bih sve oko sebe. Mislim da bi taj stres bio štetniji nego ovo sto popusim.

Blacky89

Nikittastvarno ti nemam neki savjet. Ja ti bas ne vjerujem u alternativnu medicinu, al dam priliku uvijek. S obzirom da si pričala da si do sada vec svašta probala, mozda da pokušaš i s ovim? Sumnjam da moze nesta pogoršati, moze te jedino opalit po novčaniku. A mozda uspije, ajd znaj. Odvagni prednosti i nedostatke pa vidi.
    MalaMja sam pušač isto, no vec jedno pola godine pusim iQos (nadam se da je malo manje štetan 😂), nisam nista smanjila, al znam da cu u trudnoći prestat pusit. A ovo sad prije… NO…. pa grizla bih sve oko sebe. Mislim da bi taj stres bio štetniji nego ovo sto popusim.

Ekipica, mene je doktor oprao zbog cigareta i dobro. Prestala sam pusiti nakon sto sam procitala knjigu Alen Carr-Lako je prestati pusiti .Naci cete je lako na netu. Pusi se sve dok se ne procita knjiga tako da stvarno nemate sta izgubiti.Nije nista traumaticno,dapace! Ja sam se spasila otkako ne pusim, a najvise se sto nemam griznju savjesti i sto se ne krivim da pogorsavam dijagnozu sa cigaretama. 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• ninna1804
    05. Listopad 2019. 21:12

Grizli hvala ti od srca  poslusala sam tvoj savjet, pivce prije transfera, termofor i pozitiva. Beta je 9.dnt 237, doc kaze da je visa nego ocekivana tako rano i da ju ne bi ponavljao, narucio me 17.10. na uzv. Malo mi bilo cudno, ali prepustila sam mu se i idemo dan pi dan  Kako tvoja bebica napreduje? Mozda sam propustila da si napisala, znas spol? 
    Nikitta ja sam uvijek skepticna s tim stvarima, nekako mi se uvijek ucini da svi oni gledaju kako izvuci sto vecu dobit, a znaju da mi dolazimo ocajni jer nam treba pomoc i nerijetko dajemo zadnju kunu za nju. Mozda grijesim, nisam pametna 

• avama
    05. Listopad 2019. 21:48

Imam pitanje, zanima me koji dan je otprilike aspiracija u ivf postupku. Znam da od 6. Dana idem na folikulometrije. Inace mi je ciklus 30,32 dana, da li to ima veze ili ne? 

• MilMil
    05. Listopad 2019. 23:04

Vecer curke... Nakon 3 neuspjesne inseminacije sad je na redu ivf. Pila sam klomifen od 3-7 dana. 8 dan ultrazvuk i doktorica mi kaze da cu se ipak trebati bockati s puregonom. Danas 10 dan ciklusa, kaze dok. da ima puno potencijalnih. Savjet kakav prije punkcije(neke tablete za smirenje ili bolove). Nisam bas pretjerano informirana. Hvalaaa 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.