Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    05. Listopad 2019. 16:18

MalaM22

Cure dali ste se ostavile cigareta kad ste krenule u postupak?

Još sam u tom postupku, idemo u srijedu na fet sa zadnja 2 smrzlića.. na punkciji bilo 16js, 12 zrelih, 9 oplođenih i na kraju 5 blastica. Amh mi je 47, nemam pcos. 
    Nisam se ostavila cigareta, malo smanjila. Svima sam rekla da sam pušač, nitko nije vikao na mene 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Listopad 2019. 16:28

Mathaja23

Belaaa

Mathaja23

Nikitta

Babylove mila tako sam sretna radi tebe. Sjećaš se kad si uzela vit D, da sam ti rekla da će ti to riješit tvoj problem i da imam takav feeling da ćeš zatrudnit nakon toga na jesen. 😍😍😍. Ja sutra idem u Petrovu po otpusno pismo.. pa ću pitat jel stigao moj nalaz vit D kaj sam vadila prošli tjedan kod njih. Idem za cca 2 tjedna kod Podobnika.
    Mathaja23 ja sam sad prošli tjedan isto imala aspiraciju js prerano, aljkavo odrađeno bez štoperice, ali to je česo u prirodnjacima, za stimulirani me začudilo da uopće samo imaš samo 1 stanicu, a sad jos ovo? Prestrašno!!? Jako mi je žao.

A znam da baš bzvz i meni je jako čudno da sam dobila samo 1 jajnu stanicu možda je to zbog amh a koji mi je 3.2 ne znam a možda i krivi lijekovi ko će to Znati više

Mislim da amh nema sa tim veze ja ga ima 2.61pa sam sad u prirodnom blago stimuliranom imala 3 stanice tako da mislim da nam je svaki misec drugcije jajnici reagiriju bas mi je zao radi svega!

Da moguće je i to ko će to znati.. A da li nama s svakim tim postupkom još više opada razina amh a?

A ko ce znati netko ko je cesce vadio a ima nizi nakon stimulacija cak se povecaoo sta znsm neke koje su mi rekle!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MalaM1
    05. Listopad 2019. 16:31

sunshine25

MalaM22

Još sam u tom postupku, idemo u srijedu na fet sa zadnja 2 smrzlića.. na punkciji bilo 16js, 12 zrelih, 9 oplođenih i na kraju 5 blastica. Amh mi je 47, nemam pcos.
    Nisam se ostavila cigareta, malo smanjila. Svima sam rekla da sam pušač, nitko nije vikao na mene 😂

Super! Puno sreće vam želim, držim fige da uspije! 💕🤗
    Tako sam i ja, malo smanjila. Svaku cigaretu koju popušim, popušim sa grižnjom savjesti 🤦🏻‍♀️, već mi ide na živce  ovaj glupi osjećaj. Nakon transfera ću se ostaviti pa ćemo vidit kako će to ići. Malo mi je lakše kad te nitko nije vikao 😂🙌

Vrapčić123
    05. Listopad 2019. 16:53

Bok cure! Pozdrav svima! Želim svim velike bete i sve pozitivne ishode, što god da iščekujete... Jeste li proučavale što je peporučljivo jesti nakon transfera ili što nije? Naime, jasno je da treba zdravo jesti, no sigurno su neke namirnice baš prepiručljive... Ja sam pročitala da je dobar proso, heljda, ananas, matična mliječ i cvijetna pelud. To sam za sada istražila...

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

sunshine25
    05. Listopad 2019. 16:57

MalaM22

sunshine25

MalaM22

Tako sam i ja, malo smanjila. Svaku cigaretu koju popušim, popušim sa grižnjom savjesti 🤦🏻‍♀️, već mi ide na živce ovaj glupi osjećaj. Nakon transfera ću se ostaviti pa ćemo vidit kako će to ići. Malo mi je lakše kad te nitko nije vikao 😂🙌

Ma imam i ja grižnju savjesti, ali vjerujem da bi si kosu počupala od nervoze da ne zapalim 😂 ne znaš šta je gore. Hvala ti, držim i ja vama 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
    Vrapčić, ja baš za ananas čitala da nije preporučljiv poslije transfera, ne sjećam se više zašto. Vjerujem da nema čarobne formule, malci će se uhvatiti ili neće, vjerujem da ne možemo previše utjecati.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

MalaM1
    05. Listopad 2019. 17:04

sunshine25

MalaM22

sunshine25

MalaM22

Tako sam i ja, malo smanjila. Svaku cigaretu koju popušim, popušim sa grižnjom savjesti 🤦🏻‍♀️, već mi ide na živce ovaj glupi osjećaj. Nakon transfera ću se ostaviti pa ćemo vidit kako će to ići. Malo mi je lakše kad te nitko nije vikao 😂🙌

Ma imam i ja grižnju savjesti, ali vjerujem da bi si kosu počupala od nervoze da ne zapalim 😂 ne znaš šta je gore. Hvala ti, držim i ja vama 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
    Vrapčić, ja baš za ananas čitala da nije preporučljiv poslije transfera, ne sjećam se više zašto. Vjerujem da nema čarobne formule, malci će se uhvatiti ili neće, vjerujem da ne možemo previše utjecati.

Ajme baš tako, ne znam šta je gore! 😅 
    Hvala 🤗🙏

yvette
    05. Listopad 2019. 17:17

MalaM22 ja sam pusila do trasfera bez ikakve griznje savjesti, a sad nakon transfera jednu dnevno kada niko ne vidi. Nisam ni prije bila neki pusac, zapalila bih do 5 cigareta dnevno. Sada gledam kako izbaciti ovu jednu. Ovisnost je gadna stvar.

MalaM1
    05. Listopad 2019. 17:24

yvette

MalaM22 ja sam pusila do trasfera bez ikakve griznje savjesti, a sad nakon transfera jednu dnevno kada niko ne vidi. Nisam ni prije bila neki pusac, zapalila bih do 5 cigareta dnevno. Sada gledam kako izbaciti ovu jednu. Ovisnost je gadna stvar.

Blago tebi kad možeš do 5 dnevno. Ja pušim više 🙄 Da, ovisnost je baš zeznuta stvar. A pogotovo u ovakvim situacijama kako kaže Sunshine, još je teže jer je nervoza na najjače 🤦🏻‍♀️

• Sheena
    05. Listopad 2019. 17:38

Ja sam prestala pušiti par dana prije transfera, a pušila sam tad jer sam bila jako pod stresom, imali smo smrtni slučaj.
    I tako sam na dan transfera (4. do sada) još imala upalu i piškila krv, uopće nisam mislila da će se mrvica uhvatiti jer dosad nikad nije, a bili su puno povoljniji uvjeti. Al eto nas, 17 tt❤ Tako da zbilja čovjek ne može biti pametan kod tih stvari.

• Gelica
    05. Listopad 2019. 19:31

Jenn

Evo malac je zaspao pa sam uspjela procitati zaostatke. Da, pao je u skoli, nesto su se zezali pod odmorom i prijatelj ga je gurnuo pa je pao i udario glavom. To je bilo predzadnji sat, uciteljica je izasla s njim zadnji sat pred muza i ispricala mu sto se dogodilo. Dosao je doma, bio je pospan i nakon pola sata je poceo povracsti, odmah smo krenuli u bolnici, isao na slikanje, nema puknuce ali je morao prenociti u bolnici. Povracao je jos nekoliko puta ali sad je dobro. Tek naknadno smo u razgovoru s njim saznali da mu se vid maglio i da nije vidio pisati u skoli pod satom pa mu je prijatelj pomagao. Ugl ljuta sam jer je uciteljica bila prisutna i sve to znala a nije nazvala da se dođe po njega niti sve ispricala. Doruckovao je sad i zaspao, do navecer bi nas trebali otpustiti.

Ajme strašno! Bbas mi je žao...ali bitno da je bolje. Ja sam kao dijete 2 puta imala potres mozga ( bila sam dosta nestasna) i sa mnom ti je sve ok. 😀 Želim mu brz oporavak i ne brini za injekcije, sve će bitij ok. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.