Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    05. Listopad 2019. 11:23

Luda83 da, uciteljica nije vidjela ali je znala sto se desilo i ako je rekao da mu je muka, da mu se povraca i ako je dozvolila da mu prijatelj pomogne u pisanju jer se njemu muti pa ne vidi to je ocito znak za uzbunu koji ona nije prepoznala. Obavijestila nas je nakon skoro sat vremena sto je u takvim situacijama dosta dugo. Ja isto nisam za napade i kao sto sam rekla plan mi je bio porazgovarati s njom na normalan nacin i obavijestiti ju ali da je reagirala na vrijeme i kada je trebala-nije!

Betty
    05. Listopad 2019. 11:32

Ma nisam ni mislila na napad,nego oprati ih razgovorom,ne znam kako da vam to drugacije napisem,ne znam se izrazavati,nisam ni ja galamdzija,ali da bi im dala do znanja da se trebalo drugacije postupiti i ne zanemarivati

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Luda83
    05. Listopad 2019. 11:45

Jenn

Luda83da, uciteljica nije vidjela ali je znala sto se desilo i ako je rekao da mu je muka, da mu se povraca i ako je dozvolila da mu prijatelj pomogne u pisanju jer se njemu muti pa ne vidi to je ocito znak za uzbunu koji ona nije prepoznala. Obavijestila nas je nakon skoro sat vremena sto je u takvim situacijama dosta dugo. Ja isto nisam za napade i kao sto sam rekla plan mi je bio porazgovarati s njom na normalan nacin i obavijestiti ju ali da je reagirala na vrijeme i kada je trebala-nije!

Da, ako je ona znala da mu je muka i da mu se magli onda definitivno nije reagirala na vrijeme. Nisam taj dio shvatila da je njoj rekao, nego prijatelju iz klupe. Svakako porazgovarati s njom, vjerujem da će joj to itekako bit škola.

Alokiti ne znači da je išta nestalo, neki folikuli se vjerojatno ne razvijaju dalje tom brzinom nego su ostali mali. Meni su sad nedavno na punkciji punktirali folikule koje na zadnjoj folikulometriji nisu ni spominjali jer nisu izgledali kao da će ista biti od njih, ali su u zadnja dva dana jako narasli i u njima su na kraju bile zrele jajne stanice. 

Luda83
    05. Listopad 2019. 11:55

Nikitta

.. Pitala sam zapravo jel vjerujete vi u te frekvencije da li to ima smisla? 

Meni to sve zvuči kao hrpa da ne kažem čega. Ali opet, meni puno toga što većina ljudi vjeruje i prakticira zvuči još gore od toga tako da nisam neko mjerilo 

MalaM1
    05. Listopad 2019. 12:14

Evo mene sa prvog ultrazvuka.. trebao je biti sutra ali je sutra nedjelja. Do sada sam primila u zadnja tri dana 225iu gonala, danas nastavljam. Ima nekih  8-9 js i da je sluznica dobra. Kaže doktor da je zadovoljan s obzirom na amh. Od pon.je rekao da krenem i sa Cetrotide +gonal i u srijedu opet ultrazvuk. Mene sad zanima dali se može razviti još jajnih stanica ili je to to sada pa će one samo rasti? 
    Možda je glupo pitanje al stvarno nemam pojma 😅🤷 

yvette
    05. Listopad 2019. 14:11

MalaM22 super, moze se jos mijenjati stanje. Meni su na prvom uzv vidjeli 3 vece, na kraju ih je bilo 10. 
    Ali i 8-9 js je vec odlican rezultat. I to s prvog uzv.

MalaM1
    05. Listopad 2019. 14:36

yvette

MalaM22 super, moze se jos mijenjati stanje. Meni su na prvom uzv vidjeli 3 vece, na kraju ih je bilo 10.
    Ali i 8-9 js je vec odlican rezultat. I to s prvog uzv.

I po reakciji doktora je ovo dobar rezultat,a ako ih bude još, ja još sretnija! 💃😁
    Hvala na odgovoru! 🤗

sunshine25
    05. Listopad 2019. 15:17

MalaM, ma to je super.. meni je na prvom uzv. bilo 6-7 folikula, dr rekao da nije baš neki odgovor jajnika na stimulaciju..na kraju ih bilo preko 20 😁 držim 🤞🍀

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

MalaM1
    05. Listopad 2019. 16:03

sunshine25

MalaM, ma to je super.. meni je na prvom uzv. bilo 6-7 folikula, dr rekao da nije baš neki odgovor jajnika na stimulaciju..na kraju ih bilo preko 20 😁 držim 🤞

🤪 20kom 😅 Bome! Jesi ti sad u tom postupku ili ? Koliki ti je amh? Sorry al ne mogu pohvatat ko je u kojoj fazi .🙈 Ako je već bila punkcija, kako je završilo sve skupa?

MalaM1
    05. Listopad 2019. 16:05

Cure dali ste se ostavile cigareta kad ste krenule u postupak? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.