Da ja idem u 9 mj upisana sam tada za ljekove... a do tad neke pretrage moram ponoviti...
Hani pa iskreno evo vec je mj i pol proslo nisam se ni okrenula.. da me nesto zivcira cekanje ne jer znam da se iz postupka u postupak ne moze.. a i tako dok obavim pretrage pa to opet ondesem u zg dok vidimo dal treba jos sta vec ce biti i 6 mj... taman dolazi ljeto i akcije svakakve pa vrijeme brzo prođe
zakkaj nebi komentirala kak ti je bilo kod škvorca, ja sam kod njega već tri godine, kakva su tvoja iskustva?
Koliko si postupaka imala i kakve razultate?
Prvi postupak.. OK, to nitko ne može znati kako će tko reagirati ali rezultat katastrofa. 11 stanica, samo 4 išle u oplodnju.. Drugi pokušaj, on mi je ponovio istu stimulaciju… Na moje pitanje zašto kad je prošli put bio tako loš razultat on mi odgovori da ćemo probati ponovo, možda je bio takav ciklus. Znala sam da neće biti dobro i imala sam pravo, opet se ista stvar dogodila, od 9 opet 4 dobre.. Njegov odgovor je bio da stvarno nezna što se dogodilo… Mislim to njegovo forsiranje puregona za stimulaciju.. Pun mu je frižider tog lijeka i ostataka koliko štedi na tome.
ja sam inače jako zadovoljna i nisam dobila puregon nego ovaleap. Ali imala sam dva prirodna, oba dva puta ostala trudna s jednom jajnom stanicom, ali missed ab i mola i sad sam išla na stimulirani, 22 jajne stanice, 11 oplođenih, 5 blastica zamrznutih i 7 jajnih stanica zamrznuto, nadam se fetu sad u lipnju, čekam da dobim mengu pa ga zovem. I dok sam prolazila pakao u bolnicama radi kiretaža i radi glupih doktora, zvala sam, uvijek se javio, čak je i dva puta intervenirao da mi stave drugog doktora, tak da ja nemam niti jednu lošu s njim...
[/url
ma jeste sigurne? meni baš suprotno na punkciji rekli, da kad rodim, da se kreće ispočetka s postupcima...budem pokušala naći
[/url
Grizli sretan rođendan, želim ti veliki plus sutra a danas uživaj 😎
Sunshine crtica je tamnija, ja vjerujem kinezima a beta će ti najbolje pokazati da li je sve u redu, držim fige
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Karla kod Skvorca je prirodnjak bez lijekova skroz. Isabela ti moze reci ide li stoperica uopce.
Ja zaboravih reci da otkad sam bila u stimulacijama imam nekad i periovulacijsko krvarenje (malo krvi izadje), a u zivotu to nisam imala prije stimulacija i bockanja jajnika.
Evo da i ja napišem nešto. Čitam vas inače i pratim. U pauzi sam od veljače i mislim mijenjati kliniku sad sam bila u Ri 2 postupka. Dobila sam zeleno svjetlo od Beta plus, Repromeda i Lučinger (ne on osobno, javio mi se Ivan Grbavac radi kod njega). E sad treba izabrati i tu trebam vašu pomoć. Dijagnoza su moje godine uz super nalaze fsh 7.6 amh 21 Uvijek dobijem dobar broj stanica, oplode se, bude transfer i ništa. Jel ima koja iskustva sa ove tri klinike da mi preporuči?
Ja imam iskustvo sa Betaplus i dr. Dmitrovic. Dr. je odlicna, izravna i temeljita, osoblje za svaku pohvalu. Mi smo kod njih ostvarili trudnocu 🤰i dobili zdravu i zivahnu bebicu.🤱👼..ali, svakome je najbolji onaj kod kojeg ostvari toliko zeljeni san, stoga ipak je odluka na vama. Ali, stvarno su za svaku pohvalu. Mi smo prije toga bili u jednoj drugoj klinici u postupku, ali nismo dosli do trudnoce. U Betaplusu smo bili puno zadovoljniji samim pristupom...ali, opet kazem sve je to relativno. Ako te zanima nesto konkretno o njima, pitaj😉
Cure - ja imam jedno dijete i nemam više prava preko Hzzo-a jer sam 3 postupka potrošila za prvu bebu i sad mi je ovo zadnji u borbi za drugo. Znala bih da imam još koji postupak.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure - ja imam jedno dijete i nemam više prava preko Hzzo-a jer sam 3 postupka potrošila za prvu bebu i sad mi je ovo zadnji u borbi za drugo. Znala bih da imam još koji postupak.
Takodjer moja susjeda.. 2 postupaka 2 curice rodila i sad su joj rekli da ima jos 2 puta pravo na stimulirani..
Mozemo se mi praviti da ne znamo i krenuti u drugu bolnicu Npr.vec je bila ta tema jer registar ne postoji no nitko ne garantirao da se iz hzzoa nece jednom sjetiti ispostaviti racun..
Postupci su se 'brisali' kao sto sam vec rekla za vrijeme Milinovicev zakona vise ne.
Takodjer moja susjeda.. 2 postupaka 2 curice rodila i sad su joj rekli da ima jos 2 puta pravo na stimulirani..
Mozemo se mi praviti da ne znamo i krenuti u drugu bolnicu Npr.vec je bila ta tema jer registar ne postoji no nitko ne garantirao da se iz hzzoa nece jednom sjetiti ispostaviti racun..
Postupci su se 'brisali' kao sto sam vec rekla za vrijeme Milinovicev zakona vise ne.
Upravo tako,brisali su se za vrijeme M. zakona...razg sam sa zenom na VV,ona je ostvarila trudnocu na VV,i krenula opet 2013 i rekla je da ona opet ima 6 postupaka jer se minjao zakon...al nisam ju tocno o svemu propitala...bilo mi neugodno😊
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji