Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    14. Svibanj 2019. 14:25

Kengurice, dilerice jedna😁😁, tko bi se tome nadao od tebe?
    Nikitta, hvala na info!😘
    Koka0904, što su ti rekli za jajne stanice? Zašto je tako loš rezultat? Bio je ivf ili isci?
    Doris05, super što ste našli materijala! Sretno!
    EnaDC, bezvoljna😁😁? Moraš čekat da prođe! Dobrodošla u klub!😚ET dvodnevnog ili trodnevnog? Što su tebi rekli za stanice?
    Perla, pretpostavljam da si plaćala postupke u Rijeci zbog godina? Super nalazi! Nek ti se sve posloži! A imaš li pravo na povrat novca za donaciju?
    Isabella, nema mi smisla da oni koji uspiju dobiju nove postupke za drugo dijete, a oni koji ne uspiju do djeteta iz prvih deset pokušaja ništa. Valjda Vaki zna, ne može biti od klinike do klinike različito.

• Kengurica
    14. Svibanj 2019. 14:26

Cure, ali ne vjerujete mi. Poznanica je upravo u Rijeci u postupku za drugo dijete i sve jok isponova broje. Nije trač. VV isto jedini ima ono ovjeravanje kod javnog biljeznika za svaki postupak, takodjer je jedan od rijetkih koji koristi klomifene u prirodnom dok Skvorc kaze da se to ne smije itd.

14. Svibanj 2019. 14:37

Kengurica

Cure, ali ne vjerujete mi. Poznanica je upravo u Rijeci u postupku za drugo dijete i sve jok isponova broje. Nije trač. VV isto jedini ima ono ovjeravanje kod javnog biljeznika za svaki postupak, takodjer je jedan od rijetkih koji koristi klomifene u prirodnom dok Skvorc kaze da se to ne smije itd.

Moze se da.. I moj gin je meni rekao da promijenim kliniku i krenem ispocetka da se to ne vodi nigdje ne postoji registar
    No ponavljam ja, se to usudila ne bi jer se jednom moze netko u hzzou sjetiti i uspostaviti racun s kamatama... 

• Hani
    14. Svibanj 2019. 14:41

Kengu, upitno je koliko je tvoja poznanica pouzdana. Ne znam, nema mi smisla. Pa Grizli Riječka bi valjda nešto znala o tome, znaš da ona sve zna😁😁

• perla
    14. Svibanj 2019. 15:10

Hani

Kengurice, dilerice jedna😁😁, tko bi se tome nadao od tebe?
    Nikitta, hvala na info!😘
    Koka0904, što su ti rekli za jajne stanice? Zašto je tako loš rezultat? Bio je ivf ili isci?
    Doris05, super što ste našli materijala! Sretno!
    EnaDC, bezvoljna😁😁? Moraš čekat da prođe! Dobrodošla u klub!😚ET dvodnevnog ili trodnevnog? Što su tebi rekli za stanice?
    Perla, pretpostavljam da si plaćala postupke u Rijeci zbog godina? Super nalazi! Nek ti se sve posloži! A imaš li pravo na povrat novca za donaciju?
    Isabella, nema mi smisla da oni koji uspiju dobiju nove postupke za drugo dijete, a oni koji ne uspiju do djeteta iz prvih deset pokušaja ništa. Valjda Vaki zna, ne može biti od klinike do klinike različito.

Sve sam plaćala da, i donacija se plaća nakon 39 čak mislim.Razmišljam i o tome da ali to ću za kraj. Vuče me Repromed čitam da ima dobrog embriologa. Nije da su u Ri loši nemam zamjerki stvarno, ali eto probala bi još i privatno 

• perla
    14. Svibanj 2019. 15:18

maringa

perla

Evo da i ja napišem nešto. Čitam vas inače i pratim. U pauzi sam od veljače i mislim mijenjati kliniku sad sam bila u Ri 2 postupka. Dobila sam zeleno svjetlo od Beta plus, Repromeda i Lučinger (ne on osobno, javio mi se Ivan Grbavac radi kod njega). E sad treba izabrati i tu trebam vašu pomoć. Dijagnoza su moje godine uz super nalaze fsh 7.6 amh 21 Uvijek dobijem dobar broj stanica, oplode se, bude transfer i ništa. Jel ima koja iskustva sa ove tri klinike da mi preporuči?

Ja imam iskustvo sa Betaplus i dr. Dmitrovic. Dr. je odlicna, izravna i temeljita, osoblje za svaku pohvalu. Mi smo kod njih ostvarili trudnocu 🤰i dobili zdravu i zivahnu bebicu.🤱👼..ali, svakome je najbolji onaj kod kojeg ostvari toliko zeljeni san, stoga ipak je odluka na vama. Ali, stvarno su za svaku pohvalu. Mi smo prije toga bili u jednoj drugoj klinici u postupku, ali nismo dosli do trudnoce. U Betaplusu smo bili puno zadovoljniji samim pristupom…ali, opet kazem sve je to relativno. Ako te zanima nesto konkretno o njima, pitaj😉

Hvala na odgovoru, reci mi jel ljekove možeš kod njih kupovati ili se mora donijeti svoje kupljene u apoteci? To mi je muka jer ih se mora naručiti unaprijed a nikad ne možeš znati što sve treba a jednom kad kupiš ne uzimaju natrag. 

• perla
    14. Svibanj 2019. 15:23

perla

maringa

perla

Evo da i ja napišem nešto. Čitam vas inače i pratim. U pauzi sam od veljače i mislim mijenjati kliniku sad sam bila u Ri 2 postupka. Dobila sam zeleno svjetlo od Beta plus, Repromeda i Lučinger (ne on osobno, javio mi se Ivan Grbavac radi kod njega). E sad treba izabrati i tu trebam vašu pomoć. Dijagnoza su moje godine uz super nalaze fsh 7.6 amh 21 Uvijek dobijem dobar broj stanica, oplode se, bude transfer i ništa. Jel ima koja iskustva sa ove tri klinike da mi preporuči?

Ja imam iskustvo sa Betaplus i dr. Dmitrovic. Dr. je odlicna, izravna i temeljita, osoblje za svaku pohvalu. Mi smo kod njih ostvarili trudnocu 🤰i dobili zdravu i zivahnu bebicu.🤱👼..ali, svakome je najbolji onaj kod kojeg ostvari toliko zeljeni san, stoga ipak je odluka na vama. Ali, stvarno su za svaku pohvalu. Mi smo prije toga bili u jednoj drugoj klinici u postupku, ali nismo dosli do trudnoce. U Betaplusu smo bili puno zadovoljniji samim pristupom…ali, opet kazem sve je to relativno. Ako te zanima nesto konkretno o njima, pitaj😉

Hvala na odgovoru, reci mi jel ljekove možeš kod njih kupovati ili se mora donijeti svoje kupljene u apoteci? To mi je muka jer ih se mora naručiti unaprijed a nikad ne možeš znati što sve treba a jednom kad kupiš ne uzimaju natrag.

Maringa, ko su im biolozi kod njih? Jeste imali koju dijagnozu ili samo nije išlo? 

• Blacky89
    14. Svibanj 2019. 15:27

Hani iskreno vrijeme mi jaaako brzo prolazi. Zaokupila sam se poslom i menga (koja je čak i kasnila) me iznenadila... bas mi je proletilo ovih mjesec dana. Početkom lipnja idem po lijekove, onda mi je rekao da napravim briseve, markere, urinokulturu i muž mikrobiologiju ejakulata pred kraj mjeseca da sve bude svježe svježe i onda samo cekam m početkom srpnja da se krenem pikat. Jedva cekam 😂💉 Znaci ovu pauzu koristim za sex 😂 jer kad dodju postupci i apstinencija ja budem luda 😂😂😂
    Ne sjećam se koja je od cura pitala za bolne ovulacije... kod mene skroz suprotno... ja sam prije stimulacije i postupaka uuuuvijek imala bolne ovulacije, a sada apsolutno nista. Čak me vise ni grudi ne bole pred mengu a inače su uvijek krenule boljeti 5 dana prije menge. Stvarno sam ovaj mjesec zaboravila na mengu... pogledam u aplikaciju da vidim kad trebam dobit, ono piše 3 dana kasni 😂 
    Zaj.... muž E da nisi trudna mozda... reko jesam! Imam u trbuh mali helikopter koji je jajce prenio u maternicu na spoj sa tvojim spermice 🙈

Vaki
    14. Svibanj 2019. 15:57

Blacky - dobra si... 🤣
    Nikitta - hvala Bogu, nema ciste na jajnicima. Dobila sam estrofeme, kao što sam i očekivala.
    Marijaiva - kad imaš pregled? 
    Perla - to je tako subjektivno pa je teško preporučiti pravog doktora. Recimo, mene baš nekako privlači Radončić (ne fizički 😂), a mnogima nije baš "sjeo" ... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

14. Svibanj 2019. 16:17

Hani a najiskrenije ne znan sta je bilo sa jajnim stanicama😅mene je zvala biologica i rekla da su samo s jednom mogli ic u oplodnju i da ih je bas zacudilo kako ih toliko puno  nije bilo dobrih ,  da ne znaju zasto.. A ja se sva pogubila i nisan ni sitila se pitat sta to tocno znaci 😅 valjda ce mi to napisat u otpusnom pismu.? Il cu pitat dr na konz. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.