Kengurice, dilerice jedna😁😁, tko bi se tome nadao od tebe?
Nikitta, hvala na info!😘
Koka0904, što su ti rekli za jajne stanice? Zašto je tako loš rezultat? Bio je ivf ili isci?
Doris05, super što ste našli materijala! Sretno!
EnaDC, bezvoljna😁😁? Moraš čekat da prođe! Dobrodošla u klub!😚ET dvodnevnog ili trodnevnog? Što su tebi rekli za stanice?
Perla, pretpostavljam da si plaćala postupke u Rijeci zbog godina? Super nalazi! Nek ti se sve posloži! A imaš li pravo na povrat novca za donaciju?
Isabella, nema mi smisla da oni koji uspiju dobiju nove postupke za drugo dijete, a oni koji ne uspiju do djeteta iz prvih deset pokušaja ništa. Valjda Vaki zna, ne može biti od klinike do klinike različito.
Cure, ali ne vjerujete mi. Poznanica je upravo u Rijeci u postupku za drugo dijete i sve jok isponova broje. Nije trač. VV isto jedini ima ono ovjeravanje kod javnog biljeznika za svaki postupak, takodjer je jedan od rijetkih koji koristi klomifene u prirodnom dok Skvorc kaze da se to ne smije itd.
Cure, ali ne vjerujete mi. Poznanica je upravo u Rijeci u postupku za drugo dijete i sve jok isponova broje. Nije trač. VV isto jedini ima ono ovjeravanje kod javnog biljeznika za svaki postupak, takodjer je jedan od rijetkih koji koristi klomifene u prirodnom dok Skvorc kaze da se to ne smije itd.
Moze se da.. I moj gin je meni rekao da promijenim kliniku i krenem ispocetka da se to ne vodi nigdje ne postoji registar
No ponavljam ja, se to usudila ne bi jer se jednom moze netko u hzzou sjetiti i uspostaviti racun s kamatama...
Kengu, upitno je koliko je tvoja poznanica pouzdana. Ne znam, nema mi smisla. Pa Grizli Riječka bi valjda nešto znala o tome, znaš da ona sve zna😁😁
Kengurice, dilerice jedna😁😁, tko bi se tome nadao od tebe?
Nikitta, hvala na info!😘
Koka0904, što su ti rekli za jajne stanice? Zašto je tako loš rezultat? Bio je ivf ili isci?
Doris05, super što ste našli materijala! Sretno!
EnaDC, bezvoljna😁😁? Moraš čekat da prođe! Dobrodošla u klub!😚ET dvodnevnog ili trodnevnog? Što su tebi rekli za stanice?
Perla, pretpostavljam da si plaćala postupke u Rijeci zbog godina? Super nalazi! Nek ti se sve posloži! A imaš li pravo na povrat novca za donaciju?
Isabella, nema mi smisla da oni koji uspiju dobiju nove postupke za drugo dijete, a oni koji ne uspiju do djeteta iz prvih deset pokušaja ništa. Valjda Vaki zna, ne može biti od klinike do klinike različito.
Sve sam plaćala da, i donacija se plaća nakon 39 čak mislim.Razmišljam i o tome da ali to ću za kraj. Vuče me Repromed čitam da ima dobrog embriologa. Nije da su u Ri loši nemam zamjerki stvarno, ali eto probala bi još i privatno
Evo da i ja napišem nešto. Čitam vas inače i pratim. U pauzi sam od veljače i mislim mijenjati kliniku sad sam bila u Ri 2 postupka. Dobila sam zeleno svjetlo od Beta plus, Repromeda i Lučinger (ne on osobno, javio mi se Ivan Grbavac radi kod njega). E sad treba izabrati i tu trebam vašu pomoć. Dijagnoza su moje godine uz super nalaze fsh 7.6 amh 21 Uvijek dobijem dobar broj stanica, oplode se, bude transfer i ništa. Jel ima koja iskustva sa ove tri klinike da mi preporuči?
Ja imam iskustvo sa Betaplus i dr. Dmitrovic. Dr. je odlicna, izravna i temeljita, osoblje za svaku pohvalu. Mi smo kod njih ostvarili trudnocu 🤰i dobili zdravu i zivahnu bebicu.🤱👼..ali, svakome je najbolji onaj kod kojeg ostvari toliko zeljeni san, stoga ipak je odluka na vama. Ali, stvarno su za svaku pohvalu. Mi smo prije toga bili u jednoj drugoj klinici u postupku, ali nismo dosli do trudnoce. U Betaplusu smo bili puno zadovoljniji samim pristupom…ali, opet kazem sve je to relativno. Ako te zanima nesto konkretno o njima, pitaj😉
Hvala na odgovoru, reci mi jel ljekove možeš kod njih kupovati ili se mora donijeti svoje kupljene u apoteci? To mi je muka jer ih se mora naručiti unaprijed a nikad ne možeš znati što sve treba a jednom kad kupiš ne uzimaju natrag.
Evo da i ja napišem nešto. Čitam vas inače i pratim. U pauzi sam od veljače i mislim mijenjati kliniku sad sam bila u Ri 2 postupka. Dobila sam zeleno svjetlo od Beta plus, Repromeda i Lučinger (ne on osobno, javio mi se Ivan Grbavac radi kod njega). E sad treba izabrati i tu trebam vašu pomoć. Dijagnoza su moje godine uz super nalaze fsh 7.6 amh 21 Uvijek dobijem dobar broj stanica, oplode se, bude transfer i ništa. Jel ima koja iskustva sa ove tri klinike da mi preporuči?
Ja imam iskustvo sa Betaplus i dr. Dmitrovic. Dr. je odlicna, izravna i temeljita, osoblje za svaku pohvalu. Mi smo kod njih ostvarili trudnocu 🤰i dobili zdravu i zivahnu bebicu.🤱👼..ali, svakome je najbolji onaj kod kojeg ostvari toliko zeljeni san, stoga ipak je odluka na vama. Ali, stvarno su za svaku pohvalu. Mi smo prije toga bili u jednoj drugoj klinici u postupku, ali nismo dosli do trudnoce. U Betaplusu smo bili puno zadovoljniji samim pristupom…ali, opet kazem sve je to relativno. Ako te zanima nesto konkretno o njima, pitaj😉
Hvala na odgovoru, reci mi jel ljekove možeš kod njih kupovati ili se mora donijeti svoje kupljene u apoteci? To mi je muka jer ih se mora naručiti unaprijed a nikad ne možeš znati što sve treba a jednom kad kupiš ne uzimaju natrag.
Maringa, ko su im biolozi kod njih? Jeste imali koju dijagnozu ili samo nije išlo?
Hani iskreno vrijeme mi jaaako brzo prolazi. Zaokupila sam se poslom i menga (koja je čak i kasnila) me iznenadila... bas mi je proletilo ovih mjesec dana. Početkom lipnja idem po lijekove, onda mi je rekao da napravim briseve, markere, urinokulturu i muž mikrobiologiju ejakulata pred kraj mjeseca da sve bude svježe svježe i onda samo cekam m početkom srpnja da se krenem pikat. Jedva cekam 😂💉 Znaci ovu pauzu koristim za sex 😂 jer kad dodju postupci i apstinencija ja budem luda 😂😂😂
Ne sjećam se koja je od cura pitala za bolne ovulacije... kod mene skroz suprotno... ja sam prije stimulacije i postupaka uuuuvijek imala bolne ovulacije, a sada apsolutno nista. Čak me vise ni grudi ne bole pred mengu a inače su uvijek krenule boljeti 5 dana prije menge. Stvarno sam ovaj mjesec zaboravila na mengu... pogledam u aplikaciju da vidim kad trebam dobit, ono piše 3 dana kasni 😂
Zaj.... muž E da nisi trudna mozda... reko jesam! Imam u trbuh mali helikopter koji je jajce prenio u maternicu na spoj sa tvojim spermice 🙈
Blacky - dobra si... 🤣
Nikitta - hvala Bogu, nema ciste na jajnicima. Dobila sam estrofeme, kao što sam i očekivala.
Marijaiva - kad imaš pregled?
Perla - to je tako subjektivno pa je teško preporučiti pravog doktora. Recimo, mene baš nekako privlači Radončić (ne fizički 😂), a mnogima nije baš "sjeo" ...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hani a najiskrenije ne znan sta je bilo sa jajnim stanicama😅mene je zvala biologica i rekla da su samo s jednom mogli ic u oplodnju i da ih je bas zacudilo kako ih toliko puno nije bilo dobrih , da ne znaju zasto.. A ja se sva pogubila i nisan ni sitila se pitat sta to tocno znaci 😅 valjda ce mi to napisat u otpusnom pismu.? Il cu pitat dr na konz.
Sortiraj odgovore
Najstariji