Sunshine gdje si? Čekamo nestrpljivo
Grizli jeli tebi danas rođendan? Ako sam dobro shvatila, čestitam ti od srca i da dobiješ najljepši rođendanski poklon
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Grizli sretan rođendan 😘🎉🎂
Vaki i marijaiva sretno cure 💕💪
Gdje nam je sunshine sa novim testom 😃🥰
Voljela bih reći da sam bezbrižna ali nisam 😔 nije se puno podebljala.. je, ali ništa spektakularno. Stvarno me strah da me očekuje isti scenarij. Uživo je mrvicu tamnija crtica, ali opet nije školski primjer. Možda je rano ha? I icsi je bio, znam da ste pisale da se sporije beta dupla. Jel moguće da je to?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
zakkaj nebi komentirala kak ti je bilo kod škvorca, ja sam kod njega već tri godine, kakva su tvoja iskustva?
Koliko si postupaka imala i kakve razultate?
Prvi postupak.. OK, to nitko ne može znati kako će tko reagirati ali rezultat katastrofa. 11 stanica, samo 4 išle u oplodnju.. Drugi pokušaj, on mi je ponovio istu stimulaciju… Na moje pitanje zašto kad je prošli put bio tako loš razultat on mi odgovori da ćemo probati ponovo, možda je bio takav ciklus. Znala sam da neće biti dobro i imala sam pravo, opet se ista stvar dogodila, od 9 opet 4 dobre.. Njegov odgovor je bio da stvarno nezna što se dogodilo… Mislim to njegovo forsiranje puregona za stimulaciju.. Pun mu je frižider tog lijeka i ostataka koliko štedi na tome.
Eto…točno sam znalaMi smo isto odustali od njega. Prvi put 9 stanica oplodili dvije, jedna preživjela do 3 dana. Drugi put ista stimulacija, samo što je povećao dozu Puregona sa 200 na 225 jedinica. Dobili 11 stanica, opet dvije oplođene, jedna se podijelila i na kraju opet transfer dva trodnevna, treći nije stigao do blastice.
Znači ista stvar!! Kako me to ljuti. Forsira taj lijek i onda nakon što potrošiš tu punu dozu, krpa se sa ostacima od drugih.. Kako bolnica to ne smije raditi a isti ih izvor financira?
A nisu mu ni cure u labaratoriju baš neke maherice čini mi se s obzirom na rezultate koje cure imaju jer znam da nismo jedine kojima se ista stvar dogodila, a bilo je primjera i tu na forumu.
Krivim samu sebe zato što je muž odmah nakon prvog postupka htio da promijenimo kliniku. A ja ne volim promjene, i mislila sam da ajde, prvi put svi pokušavaju jer ne znaju kako će koja reagirati na stimulaciju. Ali drugi put...e tad sam baš bila jako razočarana i ljuta. I na kraju, možda bih ja i treći put, tuka, odlučila kod njega, međutim zaboravio me zapisati za 05. mjesec i otišla sam na konzultacije u drugu kliniku. Sa mnom je bila cura koja je imala hrpu jajnih stanica i niti jedna se nije oplodila. Oprosti, ali onda biologice moraju preuzeti odgovornost. Još sam pitala u čemu je problem. Odgovor je uvijek nedefiniran; a gledajte...to se nikad ne zna, bla bla. Stvarno mi je drago zbog tebe što si otišla i odmah uspjela
Sara & Nora 💞
I uzela sam stari mobitel, ovaj novi s ful kul kamerom još nije naučio slikati moje sjene 😂😂😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Voljela bih reći da sam bezbrižna ali nisam 😔 nije se puno podebljala.. je, ali ništa spektakularno. Stvarno me strah da me očekuje isti scenarij. Uživo je mrvicu tamnija crtica, ali opet nije školski primjer. Možda je rano ha? I icsi je bio, znam da ste pisale da se sporije beta dupla. Jel moguće da je to?
Koji ti je danas dan?
Sara & Nora 💞
Danas 7dnt ravno
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Danas 7dnt ravno
To si ujutro radila? Ma može biti i do testa, nikad ne znaš s njima. Kako se ti inače osjećaš? Bole li te grudi još?
Možda da pokušaš s nekim malo boljim testom? Držim ti fige od srca
Sara & Nora 💞
Ujutro, da.. a za 2 dana treba M doći, imam malo grčeve, bole me grudi. To mi daje nadu, jer su me zadnji put prestale boljeti.
Pričekat ću do četvrtka, ako ne procurim, u petak ću si priuštiti skupi test 😎
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji