Mala martina, nastavi niz😁
Perla, lucielle, nika555, meto kakvo je stanje kod vas?
Moram li čuvati stimulirane ako ispunjavam uvjete za pravo na donaciju js? Morat ću se malo informirat kod dr ako ne bude ništa od ovog postupka.
E, da, Ema, opiši nam svoje sise😁😁😁😁
Koliko sam ja proucavala kad ispucamo sve postupke preko hzzo(kao ja) vise nemamo pravo lijecenja vani na teret HZZO-a.
ako se ispucaju svi postupci bez rođenja djeteta onda ne, ali sam čula neku priču da ako žena ostane trudna i rodi da se si postupci brišu i kreće se od početka, jel netko još možda čuo za to?
To je bio stari Milinovicev zakon koji vise ne vrijedi...
Hvala curkice svima🤩🤩
Nadam se da ce bar jedan od ova posljednja dva mohikanca se zaljepit i ostati do poroda😍.
Na žalost, ništa se ne briše nakon rođenja djeteta. Ako si ispucala sve za prvo dijete, za drugo nemaš pravo preko Hzzo-a.
Grizli - sretan rođendan!
Babylove - eto, ja se pripremam za FET. Tebi držim palčeve da bude sve super.
Marijaiva - pratimo se... 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
zakkaj nebi komentirala kak ti je bilo kod škvorca, ja sam kod njega već tri godine, kakva su tvoja iskustva?
Koliko si postupaka imala i kakve razultate?
Prvi postupak.. OK, to nitko ne može znati kako će tko reagirati ali rezultat katastrofa. 11 stanica, samo 4 išle u oplodnju.. Drugi pokušaj, on mi je ponovio istu stimulaciju... Na moje pitanje zašto kad je prošli put bio tako loš razultat on mi odgovori da ćemo probati ponovo, možda je bio takav ciklus. Znala sam da neće biti dobro i imala sam pravo, opet se ista stvar dogodila, od 9 opet 4 dobre.. Njegov odgovor je bio da stvarno nezna što se dogodilo... Mislim to njegovo forsiranje puregona za stimulaciju.. Pun mu je frižider tog lijeka i ostataka koliko štedi na tome.
zakkaj nebi komentirala kak ti je bilo kod škvorca, ja sam kod njega već tri godine, kakva su tvoja iskustva?
Prvi postupak.. OK, to nitko ne može znati kako će tko reagirati ali rezultat katastrofa. 11 stanica, samo 4 išle u oplodnju.. Drugi pokušaj, on mi je ponovio istu stimulaciju… Na moje pitanje zašto kad je prošli put bio tako loš razultat on mi odgovori da ćemo probati ponovo, možda je bio takav ciklus. Znala sam da neće biti dobro i imala sam pravo, opet se ista stvar dogodila, od 9 opet 4 dobre.. Njegov odgovor je bio da stvarno nezna što se dogodilo… Mislim to njegovo forsiranje puregona za stimulaciju.. Pun mu je frižider tog lijeka i ostataka koliko štedi na tome.
Eto...točno sam znala Mi smo isto odustali od njega. Prvi put 9 stanica oplodili dvije, jedna preživjela do 3 dana. Drugi put ista stimulacija, samo što je povećao dozu Puregona sa 200 na 225 jedinica. Dobili 11 stanica, opet dvije oplođene, jedna se podijelila i na kraju opet transfer dva trodnevna, treći nije stigao do blastice.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Čestitke curkama s plusićima i pozitivnim betama!!
Onima s negativnim ishodom - budite hrabre i idemo dalje u nove pobjede..dočekat ćemo i mi svoje plusiće i bebolince jednog dana!
Nego, imam pitanje.. imate li vi bolne ovulacije od kad ste u postupcima?
Ja dok nisam krenula u postupke nisam znala kad imam ovulaciju..sad svaki mjesec me boli baš određeni jajnik..potvrđeno na obje inseminacije - prva lijevi jajnik (13.dc), druga desni jajnik (12.dc).. između isto..
u četvrtak navečer me baš bolio desni opet, tad mi bila ovulacija vjerojatno (13.dc).. jel to sve do ljekova koje smo pile i uzimale?!
Na žalost, ništa se ne briše nakon rođenja djeteta. Ako si ispucala sve za prvo dijete, za drugo nemaš pravo preko Hzzo-a.
Marijaiva - pratimo se… 😁
Juhuuu pratimo😍😍
Nista se ne brise ne, to je bio stari Milinovicev zakon kada se smjelo oplodjivati samo 3 stanice
cure jucer je izasao novi zakon ako sam dobro skuzila... i ovo mi sad nije jasno sto znaci da se stari postupci ne ubrajaju u ukupan broj postupaka.. znaci li to da imamo pravo na ponovne postupke koje smo ispucali?
Marijaiva - pratimo se… 😁
Juhuuu pratimo😍😍
Nista se ne brise ne, to je bio stari Milinovicev zakon kada se smjelo oplodjivati samo 3 stanice
Ja sam mislila da jos vrijedi to jos uvijek 😥
cure jucer je izasao novi zakon ako sam dobro skuzila… i ovo mi sad nije jasno sto znaci da se stari postupci ne ubrajaju u ukupan broj postupaka.. znaci li to da imamo pravo na ponovne postupke koje smo ispucali?
Nije izašao novi zakon. Neke izmjene će se raditi a kad će to biti, Bog zna. Na vrijeme ćemo znati ne brini. Sigurno će se opet raspravljati mjesecima prije toga
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Prvi postupak.. OK, to nitko ne može znati kako će tko reagirati ali rezultat katastrofa. 11 stanica, samo 4 išle u oplodnju.. Drugi pokušaj, on mi je ponovio istu stimulaciju… Na moje pitanje zašto kad je prošli put bio tako loš razultat on mi odgovori da ćemo probati ponovo, možda je bio takav ciklus. Znala sam da neće biti dobro i imala sam pravo, opet se ista stvar dogodila, od 9 opet 4 dobre.. Njegov odgovor je bio da stvarno nezna što se dogodilo… Mislim to njegovo forsiranje puregona za stimulaciju.. Pun mu je frižider tog lijeka i ostataka koliko štedi na tome.
Eto…točno sam znalaMi smo isto odustali od njega. Prvi put 9 stanica oplodili dvije, jedna preživjela do 3 dana. Drugi put ista stimulacija, samo što je povećao dozu Puregona sa 200 na 225 jedinica. Dobili 11 stanica, opet dvije oplođene, jedna se podijelila i na kraju opet transfer dva trodnevna, treći nije stigao do blastice.
Znači ista stvar!! Kako me to ljuti. Forsira taj lijek i onda nakon što potrošiš tu punu dozu, krpa se sa ostacima od drugih.. Kako bolnica to ne smije raditi a isti ih izvor financira?
A nisu mu ni cure u labaratoriju baš neke maherice čini mi se s obzirom na rezultate koje cure imaju jer znam da nismo jedine kojima se ista stvar dogodila, a bilo je primjera i tu na forumu.
Sortiraj odgovore
Najstariji