Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    14. Svibanj 2019. 12:09

Grizli sretan rodjendan i zelim ti najljepsi poklon za njega!
    Ema i mene zanima nova stimulacija. 
    Cure ne znam jel ovo smijem. Imam za prodat jednu ampulu od 300 puregona i to naravno ispod cijene. Pa ako nekog zanima....

• Kengurica
    14. Svibanj 2019. 12:11

E da htjela sam reci da su mi dvije cure rekle, jedna iz Rijeke da su joj sad tamo potvrdili kad ide za drugo dijete da joj se sve broji ispocetka, a jedna iz Vinogradske. 
    Mislim da se opet radi o tumacenju zakona i da jedino Vuk vrhovec ispravno tumaci nazalost za nihove pacijente.

• Doris05
    14. Svibanj 2019. 12:21

Pozdrav svima., ja i suprug smo se našli u problemu zvan azoospermija.., nakon sto je spermiogram pokazao nule, uputili smo se u split, polikliniku Cito gdje smo dobili nalaz da se radi o neopstruktivnoj azoospermiji(težem obliku).. Odlucili smo se na biosiju testisa da se pokuša pronaći bilo što da bi mogla na umjetnu oplodnju.. I hvala Bogu, bilo je usješno., sad se pripremam za umjetnu 😊😊😊
     Uz Božju pomoć, sve je moguće.. Jel i netko može objasniti što me točno čeka?? Hvala.. 

• EnaDC
    14. Svibanj 2019. 12:26

Cai cao,
    Nova sam u ovome. 
    Imala sam jednu inseminaciju u aprilu nesupjesnu,
    U maju pripreme za ivf koji je uradjen 10.05.,na punkciji 11jc od toga 9 zrelih,7oplodjenih i samo se jedna razvila i vracena prilikom ET :(  .
    Nalazi odlicni i kod supruga i kod mene ali nesto ne ide... 10g zajedno,4g radimo na bebi...
    Trenutno dok cekam betu,ludimmmm... vakjda i hormoni cine svoje nemam pojma danas sam bas bezvoljna. 
    Ne znam stavda radim..

Boa35
    14. Svibanj 2019. 12:30

Hani za drugu ins sam dobila femare 5 dana, nakon ins decortin, aspirin, folacin i utrogestane..s tim da sam uz sve to ja uzimala još i magnezij i cink.
    Sad idemo krajem mj na prvi ivf, imam termin 22.5.(tri dana prije m) i tamo ćemo se koliko sam skužila dogovorit za ljekove i što i kako dalje.. nije mi dr rekla hoće li to biti baš stimulirani postupak ili što drugo..
    Stimulirani se broji ako je uz lijekove, a za prirodni se onda ne daju nikakvi lijekovi? nisam još to baš nabolje pohvatala..

• Kengurica
    14. Svibanj 2019. 12:35

Karla stimulirani je uz injekcije, a prirodni ovisi o bolnici. U vecini je skroz bez lijekova, eventualno stoperica, a negdje je uz klomifene ilifemaru. To su tablete.

• Ema1987
    14. Svibanj 2019. 12:38

Sunshine25 pa dobar ti je test, tamniji nego jučer, to je dovoljno! Odi ti vadi betu u petak, žicaj  uputnicu da budeš mirna, test ti opet neće ništa značiti..

Grizli sretan roočkas!! :) 

Ja sam ovaj put u petrovoj, dobila rekovelle, 12 jedinica mq ili tako nešto , imala 7 stanica I sve su bile super i išle u oplodnju. Radili su nam i IVF., a  prva dva puta icsi. Biologica se kao mislila I odlučila za ICSI, neznam zašto ako je mogao IVF , valjda jer su imali 4 stanice samo,neznam. 
    Nemojte obraćati pažnju zbog grudi, ja sam proplakala radi njih i toga što prestaju boliti. Evo jutros ih opet ne osjećam, izgubit ću živce sutra do bete radi njih! 

Boa35
    14. Svibanj 2019. 12:40

Kengurica

Karla stimulirani je uz injekcije, a prirodni ovisi o bolnici. U vecini je skroz bez lijekova, eventualno stoperica, a negdje je uz klomifene ilifemaru. To su tablete.

Hvala na objašnjenju
    Ja sam kod Škvorca, vidjet ćemo kako bude.
    Štopericu sam imala kod svake inseminacije,a femaru na drugoj samo.

14. Svibanj 2019. 12:45

Grizli sretan rodendan i da dobijes svoj najveci poklon 😊
    Ostale cekalice drzim fige za ➕
    Sad kad hani kaze da je njoj sto pitanja u glavi samo do bete,  pa ja ne znan ko ce izdrzat ta tri mj do iduceg postupka 😅 meni u glavi vec nered.. Je li jos tko kod dr skrgatic u petrovoj? 

• Babylove
    14. Svibanj 2019. 12:46

Nikitta u potpisu stoji 2012 godina ali gore piše da je ažurirano jucerasnjim danom.. sad dali to ima veze ili ne ne znam..

https://www.zakon.hr/z/248/Zakon-o-medicinski-pomognutoj-oplodnji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.