Jooooooj da, Grizli sretaaaan roooođeeendaaaan 😘💚 Želim ti sve što želim i sebi 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine, bolje si priušti vađenje bete, jer ni nakon skupog testa nećeš znat na čemu si. A crta će se podebljat i na kinezima, pa tek je sedmi dan. Bit će to dobro😉😘
Hani, betu sam mislila u ponedjeljak, ali sve mi se čini da ću u petak.. nema kod mene sunca, tak da moram moliti gin da mi da uputnicu ranije
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Grizli sretan rodendan ti zelim🎂🍹☺🤗💓
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sunshine, vidi se druga crta al je dosta blaga... ma Kinezi... 😂 štedili na reagensu... ja ju vidim i držim 🤞 da je to TO!!! A je sigurno 🤗😘
Sunshine vidi se blago zatamnjeno al po meni je to jos rano jer katu da kinezi detektiraju oko 50 iako pise sensitive na njima. Sretno!
Cure hvala na cestitkama!
Ne moram onda muža opet tjerati da piški na test, jel? 😂
A kako bude, hvala curke 😘
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Evo da i ja napišem nešto . Čitam vas inače i pratim. U pauzi sam od veljače i mislim mijenjati kliniku sad sam bila u Ri 2 postupka. Dobila sam zeleno svjetlo od Beta plus, Repromeda i Lučinger (ne on osobno, javio mi se Ivan Grbavac radi kod njega). E sad treba izabrati i tu trebam vašu pomoć. Dijagnoza su moje godine uz super nalaze fsh 7.6 amh 21 Uvijek dobijem dobar broj stanica, oplode se, bude transfer i ništa. Jel ima koja iskustva sa ove tri klinike da mi preporuči?
Jenn, 👍za popravni
Sunshine, sve je ovo vježbanje živaca. Drž' se!
Lucielle, dobrodošla među čekalice, sretno!!!!
Marija iva, napokon 👹!!! Idemo po bebača😊
Ema1987, dobitna terapija?
Ruška, kad je M? Koliko dugo moraš čekati?
Maja555, sretnoooo i uspješno do kraja!
Mala martina, ivf nosi više šanse, 7.mj. će za čas!
Blacky, Babylove, 😘 živcira li vas čekanje? Kako se zabavite?
Isabella, nema nam druge nego mijenjat muža dok ne promijene zakon😁😁, pa imamo pravo na 10 novih postupaka dok čekamo.
Karla89, znaš li ti već koje ćeš lijekove koristit?
Nikitta, kako doći do te časne Ljubice?
Grizli, a da te leđa ne ubijaju od štikli neki dan😁😁
Inače, meni su famozni vaši simptomi😁😁😁 100 podvrsta svega živoga: štrecnulo, piknulo, bocnulo, pritišće, peče, žiga, udara, boli, stišće, stiska, bode, gore, dolje, lijevo, desno😁😁😁😁
Ja sam druga krajnost. Stvarno zaboravim da uopće iščekujem, pa krećem odmah planirat šta dalje. Koje dodatke? Možda da promijenim dr u st? Ili da probam u petrovoj? Ili da idem privatno? Ili da iskoristim inseminacije što su ostale dok čekamo? Toliko o onom: budite pozitivni i vjerujte u uspjeh🙄😏😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji