Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    14. Svibanj 2019. 11:08

Jooooooj da, Grizli sretaaaan roooođeeendaaaan 😘💚 Želim ti sve što želim i sebi 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Hani
    14. Svibanj 2019. 11:10

Sunshine, bolje si priušti vađenje bete, jer ni nakon skupog testa nećeš znat na čemu si. A crta će se podebljat i na kinezima, pa tek je sedmi dan. Bit će to dobro😉😘 

sunshine25
    14. Svibanj 2019. 11:17

Hani, betu sam mislila u ponedjeljak, ali sve mi se čini da ću u petak.. nema kod mene sunca, tak da moram moliti gin da mi da uputnicu ranije

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Medo2711
    14. Svibanj 2019. 11:22

Grizli sretan rodendan ti zelim🎂🍹☺🤗💓

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Blacky89
    14. Svibanj 2019. 11:41

Sunshine, vidi se druga crta al je dosta blaga... ma Kinezi... 😂 štedili na reagensu... ja ju vidim i držim 🤞 da je to TO!!! A je sigurno 🤗😘

Grizli
    14. Svibanj 2019. 11:45

Sunshine vidi se blago zatamnjeno al po meni je to jos rano jer katu da kinezi detektiraju oko 50 iako pise sensitive na njima. Sretno! 
    Cure hvala na cestitkama! 

sunshine25
    14. Svibanj 2019. 11:48

Ne moram onda muža opet tjerati da piški na test, jel? 😂 
    A kako bude, hvala curke 😘

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• perla
    14. Svibanj 2019. 11:59

Evo da i ja napišem nešto . Čitam vas inače i pratim. U pauzi sam od veljače i mislim mijenjati kliniku sad sam bila u Ri 2 postupka. Dobila sam zeleno svjetlo od Beta plus, Repromeda i Lučinger (ne on osobno, javio mi se Ivan Grbavac radi kod njega). E sad treba izabrati i tu trebam vašu pomoć. Dijagnoza su moje godine uz super nalaze fsh 7.6 amh 21 Uvijek dobijem dobar broj stanica, oplode se, bude transfer i ništa. Jel ima koja iskustva sa ove tri klinike da mi preporuči? 

• perla
    14. Svibanj 2019. 12:02

E i Grizli sretan ti rođendan i nek bude plusčina sutra 

• Hani
    14. Svibanj 2019. 12:04

Jenn, 👍za popravni
    Sunshine, sve je ovo vježbanje živaca. Drž' se!
    Lucielle, dobrodošla među čekalice, sretno!!!!
    Marija iva, napokon 👹!!! Idemo po bebača😊
    Ema1987, dobitna terapija?
    Ruška, kad je M? Koliko dugo moraš čekati?
    Maja555, sretnoooo i uspješno do kraja!
    Mala martina, ivf nosi više šanse, 7.mj. će za čas!
    Blacky, Babylove, 😘 živcira li vas čekanje? Kako se zabavite?
    Isabella, nema nam druge nego mijenjat muža dok ne promijene zakon😁😁, pa imamo pravo na 10 novih postupaka dok čekamo.
    Karla89, znaš li ti već koje ćeš lijekove koristit?
    Nikitta, kako doći do te časne Ljubice?
    Grizli, a da te leđa ne ubijaju od štikli neki dan😁😁
    Inače, meni su famozni vaši simptomi😁😁😁 100 podvrsta svega živoga: štrecnulo, piknulo, bocnulo, pritišće, peče, žiga, udara, boli, stišće, stiska, bode, gore, dolje, lijevo, desno😁😁😁😁
    Ja sam druga krajnost. Stvarno zaboravim da uopće iščekujem, pa krećem odmah planirat šta dalje. Koje dodatke? Možda da promijenim dr u st? Ili da probam u petrovoj? Ili da idem privatno? Ili da iskoristim inseminacije što su ostale dok čekamo? Toliko o onom: budite pozitivni i vjerujte u uspjeh🙄😏😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.