Zenice hvala vam puno na podrsci, jako mi to znaci. ❤️
Seka je bila poslana u box, ipak su sacekali i ostatak dana je bebin ctg bio uredan i njoj tlak nizi iako je malo visi i dalje. Navodno ce ju pustiti doma (?🤔) danas ako bude i dalje sve ok, sreca pa zivi 2min od bolnice. . Da he navodno to sve normalno pred kraj, svasta. .
Naravno da ne mogu pobjeci od sebe i svojih misli ali tu malu guzicicu obozavam i jedva cekam da dodje na ovaj svijet😍
Snjeska, Yvette sretno danas! Javite lijepe vijesti😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro cure...ja sam se jutros probudila nikakva...7og bi trebala dobiti i evo ,prejako me trbuh boli,kao i inace grcevi,tako da mislim da nista od bebe ovaj mj😔
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Bas se vidi napredak izmedu 1. i 3.postupka. Bit ce 4.dobitan.kad si rekla da krecete, nakon hematologa?
U tek se filamo sa svim mogućim za što kvalitetnije jajne stanice i spermije.. Tako da iskreno mislim da to bude 1.mj i zbog posla.. To mi je zadnji preko hzzo i pukusavam povećati šanse maksimalno.. Kod mene je navodno sve u redu, kod supruga je oligoasthenoteratozoospermija 😣
Od srca ti želim pozitivnu betu 🤗
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jutro cure…ja sam se jutros probudila nikakva…7og bi trebala dobiti i evo ,prejako me trbuh boli,kao i inace grcevi,tako da mislim da nista od bebe ovaj mj😔
Još je rano za menstrualne bolove.. Transfer je bio prije 5 dana tako da moguće da se i nešto drugo događa 🤗
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jutro cure…ja sam se jutros probudila nikakva…7og bi trebala dobiti i evo ,prejako me trbuh boli,kao i inace grcevi,tako da mislim da nista od bebe ovaj mj😔
Još je rano za menstrualne bolove.. Transfer je bio prije 5 dana tako da moguće da se i nešto drugo događa 🤗
Ma nije draga,ja imam miom,tako da mene počne boliti i tjedan dana prije nego trebam dobiti
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Ma nije draga,ja imam miom,tako da mene počne boliti i tjedan dana prije nego trebam dobiti
Ajd tu negativnu vibru baci sa sebe i ponasaj se trudno 😊🙏 jer tridna si dok godnetko ne dokaze suprotno. Ali ipak vjeruj ❤️❤️
Cure meni će biti danas 6 injekcija bemfola 300 ja nemam nikakvih zasada simptoma ni nuspojava sutra mi je Uzv ima li netko takvih iskustava 🙏💚🍀
Samo cu ti reci blago ti seeee😂😂😂
Ja imala uzasne nuspojave i evo nakon punkcije od tih hormona mi je takva mucnina da cu poludjeti, ko da sam trudna a ni transfer jos nije bio 😂😂
Ne brini, sutra ces cuti da je sve ok😍😍
Baš me zanima šta će sutra bit kada si bila ti na punkciji?
Meni je punkcija bila u petak, 11dc.
Bol stvarno ne mora nista znaciti, ja sam prosli, prvi put imala sasvim drugu terapiju i 0 simptoma i 4 js na kraju od 5 tako da...glavu gore😍
Javi sto su ti rekli...
Cure meni tranafer ipak u srijedu. Znaci bit ce 5i dan. Dobili smo 5 oplodjenih i pitam biologicu s kojom sam na smsu i neugodno mi ispitivat kakve su, kaze mi: od osmostanicnih do kompaktacije. Kao pustit ce ih jos dva dana u kulturi s obzirom da amo prosli put transferurali treci dan do 5og dana.
Sto sad to znaci?
Thinkpink znam da si ti krvarila ali ne znam koliko. Sinoć sam dobila takav odljev krvi da sam se jedva dovukla do Petrove. Prema UZV sve je u redu s bebama. Dobila sam duphaston umjesto utrica i strogo mirovanje. Kaže da je to sve normalno kod mene s blizancima. Ja sam psihički uzasno loše. Ne mogu da vjerujem da tolika krv može isteći a da sve bude ok! Kontrola kod mog ginica je u srijedu. Sad ležim, kad idem na wc pomalo curka, dok ležim skoro ništa.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji