Ja inače prirodno imam fkt jake ovulacije uvijek osjećam jajnike nekad jače desni a nekad lijevi tako da me baš zanima šta će bit dr tjedan kad mi dolazi ovulacija..
Sutra je taj dan transfet nije me niko zvao znaci valjda je nesto prezivilo ako sutra ne kazu suprotno al izdrazala sam vikend... svima sreca veca
Budem tražila da to ponovim.. Sada 10.10.idem hematologu sa nalazima, da i to otklonimo.. Ovih dana sam strašno osjetljiva.. Danas bili kod kumova i gledam njihovu curku kako pjeva, a ja u plač.. Inače se mogu kontrolirati ali zadnjih dana mi to baš ne ide, doslovno osjećam neki teret na prsima koliko mi je teško kada gledam djecicu.. Idući mjesec idem u Međugorje pokušati naći mir i čudo.. Neznam kako se više pripremiti za posljednji pokušaj preko hzzo, u pitanju je muški faktor
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sad ću komentirati "lanjski snijeg", ali zbog mučnina nisam baš aktivna.
Babylove - nikako da skužim, ti si sad bila na transferu i čekaš betu ili si već saznala da si trudna?
Nikitta - mila moja, šaljem ti zagrljaj. ❤️
Cekam betu draga ❤️❤️ nadam se da ce mucnine proci 😊
Nikitta jesi ti bolje?
Simba gdje si u postupku? Nadam se da ce biti dobitni 🤞🏻 Kako se situacija do sada razvijala, kako reagiras na terapije, dolazi li do transfera? Zelim ti puno puno srece 🍀🙏🏻
Stvarno postane tesko nakon nekog vremena gledati djecu. Ja sam postala ogorcena gledajuci neke nemarne roditelje i bas se pitam gdje je pravda. Uh.
Simbagdje si u postupku? Nadam se da ce biti dobitni 🤞🏻 Kako se situacija do sada razvijala, kako reagiras na terapije, dolazi li do transfera? Zelim ti puno puno srece 🍀🙏🏻
Stvarno postane tesko nakon nekog vremena gledati djecu. Ja sam postala ogorcena gledajuci neke nemarne roditelje i bas se pitam gdje je pravda. Uh.
1.pokusaj je bio vinogradska, vraćeni trodnevni, beta 0
2.pokusaj vinogradska, opet trodnevni beta 249,blight ovum
3.pokusaj petrova 2 super blastice vraćene, beta 0
Dobijem cca 10 jajnih stanica cca
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Bas se vidi napredak izmedu 1. i 3.postupka. Bit ce 4.dobitan. kad si rekla da krecete, nakon hematologa?
Gelice teško je reći da li možeš dobiti samo tako uputnice. Ja sam imala sreće, pa mi je moja profa u Petrovoj napisala da se učini kariogram, vit D, i sve kaj sam je tražila da želim izvaditi, pa soc. gin. samo piše po njenoj preporuci. Šro se tiče trombofilije, imunologije, to sam morala žicac ginekologinju socijalnu kod koje sam bila ranije prijavljena, nije mi htjela dati, pa sam žicala doktoricu opće prakse koja mi se smilovala. Rekla sam da smo imali 3 neuspješna transfera, dala mi je uputnicu za hematologa. Onda sam tu hematologinju žicala da me uputi na te dodatne pretrage, nasljedna i stečena trombof, lupus, veliki i mali koagulogram, protrombinsko vrijeme, homocistein, D-dimeri, LAC, ANA profil i antikardiolipinska antitijela. Sve mi je naravno uredno, osim heterozigot MTHFR mutacija za uzimanje folata umjesto folne i to je to. Nisam dobila uputnicu za NK stanice, jer nije bilo indikacije. Da su mi antikardiolipnska antitijela bila pozitivna, ili ANA profil ili LAC, onda bi mi to dala, ovako je rekla da sam joj bezveze tratila vrijeme (hematologinja), ali ja sam skoro sve pretrage ipak obavila 😂 Dakle, jedino nisam obavila HLA tipizaciju partnera (koja se radi kad imaš spontane, što ja nemam, i kad je kariogram loš, a meni je uredan), NK stanice i histeroskopiju. Eto, tu sam ti pobrojala dosta pretraga, pa ako imas volje žicati gina - go for it, ipak si imala dva rana spontana.
Hvala ti puno! Živa ću koga stignem pa što bude :) I ja sam heterozigot za MTHFR ali nisam znala za folnu! A šta onda ono što nam daju u postupku Folacin 5mg je li to ok za nas?
Kupi folate a ne folnu
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ne znam koliko imam folikula, u ponedjeljak na prvoj folikulometriji (6.dan ciklusa) ću saznati. Sad vidim da spominjete i tajming vađenja, oplodnje uz neradne dane, vikende… Meni 13.dan ciklusa - kad je rekla da ide punkcija - pada na 7.10. što je ponedjeljak pred praznik, nadam se da će raditi i gin i anesteziolog..
Obavezno pitaj za to dr. Ona ce ti sve objasniti, zbog mene je i nedjeljom dolazila od kuce da mi napravi transfer i ona i embriolog, tako da vjerujem da ce ona sve organizirati slobodno je pitaj sve sto te zanima, ali nemoj cekati da te posalje da se obuces jer je tad gotovo, vec na folikulometeiju ide druga cura, tako da dok te pregleda pitaj, i ako bude Turudicka kojim slucajem a ne Ana slobodno pitaj sve sto te zanima, samo s Turudickom budi ljubazna 😅
Hvala Skoljka! wow to je ohrabrujuće da ti je došla i nedjeljom! nekako se veselim da ćemo sutra vidit šta se događa jer sam najviše u strahu od tih mogućih nuspojava/komplikacija.. Inače, navikla sam se skroz na injekcije, danas me prvi put peckalo ali mislim da je zato što se alkohol na koži nije osušio pa ga je igla uvela.. E i ono što me još muči je šta ponekad još razmišljam jesam li trebala ulazit u ovo tako na ho-ruk, jako brzo smo odlučili pa se još uvijek svako malo pitam jel možda bilo šanse za prirodnim putem.. Moj TSH je ispod 2 tek od 6.mjeseca ove godine, tako da i nismo imali puno vremena probati prirodno, ali valjda je sve to doktorica uzela u obzir..
Pozdrav i pohvala na hrabrosti i strpljenju svakoj od vas... neka vam budu najljepše nagrađeni!
yvette, javi sutra veeeliku betu 🍀🍀🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji