Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    30. Rujan 2019. 10:40

Fsh mu je visok, skoro duplo od gornje granice, a testosteron pri dnu. Točne brojke ne znam, nemam papire uz sebe. Jel tvoj m vadio hormone?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Beba
    30. Rujan 2019. 10:49

Lilypie

Thinkpinkznam da si ti krvarila ali ne znam koliko. Sinoć sam dobila takav odljev krvi da sam se jedva dovukla do Petrove. Prema UZV sve je u redu s bebama. Dobila sam duphaston umjesto utrica i strogo mirovanje. Kaže da je to sve normalno kod mene s blizancima. Ja sam psihički uzasno loše. Ne mogu da vjerujem da tolika krv može isteći a da sve bude ok! Kontrola kod mog ginica je u srijedu. Sad ležim, kad idem na wc pomalo curka, dok ležim skoro ništa.

Da te malo utiješim ,znam kako ti je. Ja sam počela krvariti u 2. tromjesečju,bila sam luda,još sam nekako očekivala u prvih 12 tj,ali kasnije ne,uglavnom je to bio smeđi iscjedak,ali i male količine svježe krvi,a zadnje u mislim 36. tjednu veliki odljev krvi.Nikad nisu otkrili uzrok,sa bebom uvijek sve ok,bila sam jedno 5 puta na hitnoj,a nisam ni išla svaki put. Uglavnom je bilo raznih teorija,da je od heparina,pa da je pukla neka žilica ,ne sjećam se više ni ja. Ja nisam niti mirovala jer bi tek onda poludila. Na kraju je sve bilo dobro.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

En@
    30. Rujan 2019. 10:50

Evo novosti od 11 kolko ih je bilo u cet ,2 blastociste zamrznuli 6dan.neznam sta da kazem 

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

30. Rujan 2019. 10:50

Cureeeeeee 🤯🤯 beta 15 dnt 2254 ❤️🙈

En@
    30. Rujan 2019. 10:53

MojeSve

Aaaaaaaaa odlicnoooo cestitammmmm

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

Simba 1989
    30. Rujan 2019. 10:53

sunshine25

Fsh mu je visok, skoro duplo od gornje granice, a testosteron pri dnu. Točne brojke ne znam, nemam papire uz sebe. Jel tvoj m vadio hormone?

Također je vadio sve hormone.. Fsh mu je bio i više od duplo.. U biti svi su rekli isto da tu nema pomoći, jer fsh u biti pokazuje da je stanje loše i to je to.. Ali ako vi dobijete neku drugu informaciju, molim vas da mi javite 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• thinkpink1
    30. Rujan 2019. 10:54

Lilypie

Thinkpinkznam da si ti krvarila ali ne znam koliko. Sinoć sam dobila takav odljev krvi da sam se jedva dovukla do Petrove. Prema UZV sve je u redu s bebama. Dobila sam duphaston umjesto utrica i strogo mirovanje. Kaže da je to sve normalno kod mene s blizancima. Ja sam psihički uzasno loše. Ne mogu da vjerujem da tolika krv može isteći a da sve bude ok! Kontrola kod mog ginica je u srijedu. Sad ležim, kad idem na wc pomalo curka, dok ležim skoro ništa.

Draga žao mi je, al gledaj tako da je bitno da su bebaci dobro. Ti samo miruj, leži i uzimaj th. Neka ti relacija bude krevet-wc, meni su nosili klopu i kavu u krevet, nisam ni sjedila zbog pritiska na maternicu, a kad sam isla na pregled u autu sam se sjela nekak na bok baš zbog tog nezgodnog položaja pritiskanja maternice za vrijeme sjedenja. Ja sam u 2 navrata imala cista krvarenja, s tim da sam između skoro stalno smeđarila. Sve je trajalo do cca 12tt. Uzrok krvarenja se do tada nije vidio, tek kasnije se vidio ostatak sasušenog hematoma. Cijelo vrijeme sam imala udarnu dozu duphastona 3x2, i kad sam bas krvarila sam znala popit po preporuci ginica normabel 3x2mg i magnezij, da mi opuste maternicu i normi da me dodatno psihicki malo smiri. Kada je bila cista krv, popila sam 4tbl duphastona odjednom i dalje nastavila 3x2.
    Pokusali su mi u 16tt smanjit dozu duphastona (2x1), ali su mi se pojavili grcevi koje uzrokuje posteljica koja je tik uz samo ušće pa su me opet vratili na staru dozu, i dobila Progesteron depo injekciju i sad je dobro. Tako da cu do daljnjeg dobivati uz stalnu th.i Progesteron injekcije 1xtjedno. 
    Koju dozu su tebi propisali?

Beba
    30. Rujan 2019. 10:55

Nikita pratim tvoju situaciju i super je to što si imala zdravu stanicu ,ali opet malo sreće je falilo.
    Babylove navijam na najjače da kroz koji dan vidimo tvoj plusić.

Nove cure ,svima puno sreće želim!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• thinkpink1
    30. Rujan 2019. 10:58

MojeSve

Iddddeeeešš 🎉🎉🎉🎉🎉 mogli bi biti duplići❤❤
    yvette cekamo tebe sa slicnom brojkom!🙏🙏
    Snjeska sretno na transferu!🙏 javi kako je proslo

sunshine25
    30. Rujan 2019. 11:00

Simba, hoću, naravno. I ti javi ako vam neka terapija pomogne. 😊
    Mojesve, ajmeeeee, koja beturina!!! Pa čestitam 😘😘

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.