Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amber
    30. Rujan 2019. 12:10

mamaNina

Cure jedno tehnicko pitanje? Kad ste na bolovanju dva tjedna nakon punkcije, a betu jos niste radile i morate se vratiti na posao..vratite se ili vam produzi bolovanje? Tipa ak je test pozitivan al ima jos do bete…a posao vam stresan. Ipak idete raditi ili kako? Daleko sam od toga, ali cisto da znam…

Ja sam produzila do bete po nalazu iz klinike.

• amber
    30. Rujan 2019. 12:14

MojeSve

Cureeeeeee 🤯🤯 beta 15 dnt 2254 ❤️🙈

Bravoooo cestitam🥰😘❤

• Gelica
    30. Rujan 2019. 12:22

ruška

Gelica

Nikitta

Gelice teško je reći da li možeš dobiti samo tako uputnice. Ja sam imala sreće, pa mi je moja profa u Petrovoj napisala da se učini kariogram, vit D, i sve kaj sam je tražila da želim izvaditi, pa soc. gin. samo piše po njenoj preporuci. Šro se tiče trombofilije, imunologije, to sam morala žicac ginekologinju socijalnu kod koje sam bila ranije prijavljena, nije mi htjela dati, pa sam žicala doktoricu opće prakse koja mi se smilovala. Rekla sam da smo imali 3 neuspješna transfera, dala mi je uputnicu za hematologa. Onda sam tu hematologinju žicala da me uputi na te dodatne pretrage, nasljedna i stečena trombof, lupus, veliki i mali koagulogram, protrombinsko vrijeme, homocistein, D-dimeri, LAC, ANA profil i antikardiolipinska antitijela. Sve mi je naravno uredno, osim heterozigot MTHFR mutacija za uzimanje folata umjesto folne i to je to. Nisam dobila uputnicu za NK stanice, jer nije bilo indikacije. Da su mi antikardiolipnska antitijela bila pozitivna, ili ANA profil ili LAC, onda bi mi to dala, ovako je rekla da sam joj bezveze tratila vrijeme (hematologinja), ali ja sam skoro sve pretrage ipak obavila 😂 Dakle, jedino nisam obavila HLA tipizaciju partnera (koja se radi kad imaš spontane, što ja nemam, i kad je kariogram loš, a meni je uredan), NK stanice i histeroskopiju. Eto, tu sam ti pobrojala dosta pretraga, pa ako imas volje žicati gina - go for it, ipak si imala dva rana spontana.

Hvala ti puno! Živa ću koga stignem pa što bude :) I ja sam heterozigot za MTHFR ali nisam znala za folnu! A šta onda ono što nam daju u postupku Folacin 5mg je li to ok za nas?

Kupi folate a ne folnu

Hvala Ruska :)  Na ovoj koju imam od Jgl piše folatna kiselina.  To je onda to. 

• Gelica
    30. Rujan 2019. 12:33

MojeSve

Čestitam!!! 🤰❤ :) 

yvette
    30. Rujan 2019. 12:34

Ena cestitam na rezultatu, koliko sam shvatila 2 blastice su ipak pomak od dosadasnjih postupaka?
    Luda sretno u iducim danima, neka se fino razvija.
    MojeSve E to ja zovem betom. Sretno i cestitam !! S obzirom na tako visok broj moras li ponavljati betu ili je to to?

MalaM1
    30. Rujan 2019. 12:37

MojeSve

Čestitaaam !!! 😍💃✨🤰 Ostalim curama puno sreće u kojoj god fazi bile! 🙏🤩 

• Gelica
    30. Rujan 2019. 12:40

Nikitta nadam se da ti je ipak malo bolje danas :) Ne kužim više nista sa tim folatima, na ovoj kaj imam od Hgk piše folatna kiselina i mislila sam da je ok. Sad ću u ljekarnu i pitat aktivnu folnu pa je to onda valjda to 😃.
    Ali zašto nam to doktori odmah ne napomenu ( meni nisu) . Znači ti si toliko dugo pila krivo. Uzas.

• Gelica
    30. Rujan 2019. 12:47

Lilypie joj uzas, vjerujem da si uplašena..ja bi bila u komi od straha.  Ali bebe su dobro, i to je najbitnije. :) Šaljem pozitivnu energiju i ljubav 😘🤰❤

yvette
    30. Rujan 2019. 12:50

Mojesve koji ti je dan nakon transfera?

• mamaNina
    30. Rujan 2019. 12:50

Nikitta

Liliypie ajme strašno, sigurno ti je srce stalo. 😱 Očito je neki hematom izlio se, a nisu ga vidjeli ranije na uzv. Sad mirovanje i sve mora biti dobro. Bebe su dobro i budi mirna ❤️💜
    MojeSve kakva topčina od bete 😍💪🏻💜 Čestitam!
    Betty wow. Još 2 blastice - super! Ma bolucka nas uvijek nešto poslije transfera, to je normalno.
    Beba 💜Ena može ih biti sramota! Nadam se da su ove dvije blastice baš one koje su se izborile za život! Kako se osjećaš? Ipak su ti vratili onaj trodnevni još jel tako?
    MamaNina meni su produžili do 21 dan imamo pravo.

Hvala ti😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.