Jutro curke kako ste? Sunshine ne pratim te vise 😜… Nema bolnih grudi kod mene, al me zato boli u ledjima u predjelu ispod lopatice desne al onako bas bas. ne znam dal sam spavala krivo ili negdje istegla nesto al boli kad se gibam i kad jako udahnem. 😒 Starost reko bi mi muz.
MedoShatavariimas i za naruciti online iz tvornica zdrave hrane mislim da se stranica zove. Pretpostavljam i to drugo da imaju jer imaju svasta. Dhea-s se pije ako je dhea ili dhea-s u tijelu nizak. Ili kod slabe ovarijarne rezerve - nizak amh, visok fsh i lh, malo antralaca.
Marijaiva jeeej konacno kreces i ti! Sretno
Daaaaa
Sad ce i glavobolja😜😂😂😂🙄🤪🤪🤪
Kaze meni muz kad je vidio Sta sve moram pit, gurat, pikat: a da probas ovaj put nista ne koristiti🤔🤪😂
Marijaiva hehehehe... Rado bi mi bez toga a?! Eee al nismo sve sretnice kao nasa Nasty. Nego ti vec kreces sa decortinom? Meni ga dali tek od ovulacije. Sta ti imas pozitivne imuno?
Jutro curke kako ste? Sunshine ne pratim te vise 😜… Nema bolnih grudi kod mene, al me zato boli u ledjima u predjelu ispod lopatice desne al onako bas bas. ne znam dal sam spavala krivo ili negdje istegla nesto al boli kad se gibam i kad jako udahnem. 😒 Starost reko bi mi muz.
MedoShatavariimas i za naruciti online iz tvornica zdrave hrane mislim da se stranica zove. Pretpostavljam i to drugo da imaju jer imaju svasta. Dhea-s se pije ako je dhea ili dhea-s u tijelu nizak. Ili kod slabe ovarijarne rezerve - nizak amh, visok fsh i lh, malo antralaca.
Marijaiva jeeej konacno kreces i ti! Sretno
Ima u Zagrebu puno njihovih ducana.Ali oni nisu imali marku koju sam se ja odlucila i dobila savjet da je dobra.Ja pijem Dheju jer sve to imam i dr.mpo mi je rekla da pijem to.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Marijaiva hehehehe… Rado bi mi bez toga a?! Eee al nismo sve sretnice kao nasa Nasty. Nego ti vec kreces sa decortinom? Meni ga dali tek od ovulacije. Sta ti imas pozitivne imuno?
Ma nemam ja nist😜😂😂😂
A ne znaju vise Sta bi sa mnom ja sam poseban slzcaj
Meni ga daju eto tako. Da se nadje😂😂😂
Pozdrav zenice.. evo da se i ja opet malo javim...
Leptiric jako mi je zao.. drzi se draga..
Ema cestitke od 💖 i sretnih ti 9 mj 🤞😤
Sunshine cekamo slikicu.. 🤞🤞 neka se lijepo podeblja💖
Grizli mislim na tebe svaki dan i iskreno se nadam da ce ovo biti pluscina i pravi rodendanski poklon i sretan ti rockas 💖 cini mi se da si ti rekla da ti je 🤗
Nikitta sto si ti odlucila? Pratimo se u 9 mj ili ces ici prije?
Vaki malo sam se pogubila, sto kod tebe ima?
Marijaiva sretno nadam se da ces imati uspjesan FET napokon sretnu trudnocu 💓
Jos ne netko napisao da je bio po dvije prve i neka se uhvate i drze za svoju mamu 💖
Svima sretno u kojem god da su koraku postupka 🤞
Moja vjestica je napokon stigla nakon 8 dana kasnjenja.. pa idem za koji dan vaditi krv..
Joj Hani kako so znala što pitati… Muž mi je rekao kad sam ga nazvala, eto ti tebe i tvoje cice :D otišlo, ispuhalo se 8dnt i sad ih osjećam samo kad ih stisnem a vjeruj da ih stalno stiskam! 3 noći sam se znojila u snu i to je meni bilo gotovo, tipičan znak pms kod mene i svaki postupak je tako završio do sad plus me još taj 8 dnt toliko grčilo da sam mislila da ću procuriti… Jedino što mi je vratilo nadu nakon toga bol u jajnicima, maternici i želudcu, tako mi je i bilo nakon punkcije.
Inače ovo mi je treći postupak, 4.transfer. Prva dva bili kod škvorca, ah, to nebi komentirala uopće, prebacili se nakon toga u Petrovu, dobila drugu terapiju i eto nas sad tu…
zakkaj nebi komentirala kak ti je bilo kod škvorca, ja sam kod njega već tri godine, kakva su tvoja iskustva?
[/url
Mala martina, nastavi niz😁
Perla, lucielle, nika555, meto kakvo je stanje kod vas?
Moram li čuvati stimulirane ako ispunjavam uvjete za pravo na donaciju js? Morat ću se malo informirat kod dr ako ne bude ništa od ovog postupka.
E, da, Ema, opiši nam svoje sise😁😁😁😁
Koliko sam ja proucavala kad ispucamo sve postupke preko hzzo(kao ja) vise nemamo pravo lijecenja vani na teret HZZO-a.
ako se ispucaju svi postupci bez rođenja djeteta onda ne, ali sam čula neku priču da ako žena ostane trudna i rodi da se si postupci brišu i kreće se od početka, jel netko još možda čuo za to?
[/url
Grizli sretan rodjendaaaan 🎉🎊💓👑🎂🥂🍾
Isabelagregorijan sto se tiče postupaka i brisanja istih ja sam to isto tako shvatila...
Tako je cure nakon rodenja djeteta ide se ispocetka.. osim ako netko nema smrzli.. osim ako opet nisu mijenjali zakon
Sortiraj odgovore
Najstariji