Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    13. Svibanj 2019. 16:49

Cure koje ste malo bolje upoznate sa dodacima, vitaminima i prirodnim pripravcima..uzela sam maca prah i zeleni caj, citala sam da je i jedno i drugo jako dobro za js..pocela sam piti prije 2 tjedna jos omega3 i vitamin D...mislite da mi je to ok?? Smijem to mijesati ili ima neka caka?
    S obzirom da idemo opet u prirodni pokusala bih sa tim poboljsati sanse, mislim da ne moze odmoci.
    Nakon menge planiram poceti piti ciklu za moj tanki endo..

Lemon
    13. Svibanj 2019. 16:52

Cure bravo vi, čestitam na testu i beti, neka se statistika popravlja i dalje 😊 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    13. Svibanj 2019. 16:59

Vaki i ti mi sad pritisak sgvaras. Ne ne odlucila da sutra ne radim test. Rodjendan mi je i ne zelim se s time opterecivati. Osim ako mi sto tokom dana ne frkne u glavu. 

• Medo2711
    13. Svibanj 2019. 17:07

Jenn

Cure koje ste malo bolje upoznate sa dodacima, vitaminima i prirodnim pripravcima..uzela sam maca prah i zeleni caj, citala sam da je i jedno i drugo jako dobro za js..pocela sam piti prije 2 tjedna jos omega3 i vitamin D…mislite da mi je to ok?? Smijem to mijesati ili ima neka caka?
    S obzirom da idemo opet u prirodni pokusala bih sa tim poboljsati sanse, mislim da ne moze odmoci.

Sve ti je to super ja ti pijem vitamin d,maca tablete,Coq10,L- keratinin,shatavari,ashwagandi,Dhea
    Svako jutro cimet i med

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    13. Svibanj 2019. 17:08

Jenn

Cure koje ste malo bolje upoznate sa dodacima, vitaminima i prirodnim pripravcima..uzela sam maca prah i zeleni caj, citala sam da je i jedno i drugo jako dobro za js..pocela sam piti prije 2 tjedna jos omega3 i vitamin D…mislite da mi je to ok?? Smijem to mijesati ili ima neka caka?

Malo si rasporedi raspored,mozda ujutro tablete,pa poslje macu i caj...

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Lucy_
    13. Svibanj 2019. 17:15

Hani

Mala martina, nastavi niz😁
    Perla, lucielle, nika555, meto kakvo je stanje kod vas?
    Moram li čuvati stimulirane ako ispunjavam uvjete za pravo na donaciju js? Morat ću se malo informirat kod dr ako ne bude ništa od ovog postupka.
    E, da, Ema, opiši nam svoje sise😁😁😁😁

Danas transfer 2 blastice odrađen. Sad držim🤞🤞 za dupliće. 😍

• Kengurica
    13. Svibanj 2019. 17:27

Pa Sunshine i Ema bravo! Unijeli ste sunce u ovakav odvratan dan.

• Blacky89
    13. Svibanj 2019. 17:36

Ema čestitam na beti! 💓💓 zelim ti školsku trudnoću 🙏
    Sunshine cekamo slikicu!!! Bas si me razveselila s viješću 🤗 👏🏼🍀💓 izgleda su onaj kućni ljubimac i rodica donijeli sreću 🍀😂
    Lucielle sretnoooooo i čuvaj mrve! zelim da ostanu tu gdje su sada narednih 9 mjeseci!!!🤞
    Leptirice... zao mi je. Sad hrabro u nove borbe! 💪

Grizli
    13. Svibanj 2019. 17:45

Luciella super za uspjesan transfer. I sad rekla bi Nikita strikanje do daljnjega.
    Sunshine zaboravila ti komentirat ti 3 dana odmora ja 3 dana umora imala i meni zacudo noge svo vrijeme tople inace budu ko kamen ledene, al prepisujem to andolu 100 sto pijem svali dan. Dakle pristup nam je totalno suprotan u prva 3 dana. 🤔 Popodne mi poceli menstrualni grcevi al to sam vec navikla da je normalno. 

Lucy_
    13. Svibanj 2019. 18:03

Hvala cure, od srca hvala! ❤️
    I svakoj želim po mrvicu sreće, da nam se ostvari ta jedina želja! 🙏
    Ugl, NAJBOLJE STE!! 💪💪
    Ja za terapiju samo utrogestan i estrofem, bez ikakvih dodataka.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.