Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    26. Rujan 2019. 13:07

Ena rade subotom, nedjeljom ne rade. Jeli ti prvi postupak? Promijeni iduci put doktora ako nisi zadovoljna, ja ti mogu preporuciti u koga sam ja i stvarno sam prezadovoljna. Isto sam u Splitu. Bila sam na prvih par pregleda kod nekog drugog doktora i trebala krenuti u postupak, samo me vozao u krug. U meduvremenu imala vanmaternicnu iz kucne radinosti i istekli mi svi nalazi i nakon toga sam se prebacila. Doktor M. mi je i prvi rekao da imam policisticne jajnike, nevjerojatno da su mi do sada svi govorili da imam kvalitetne ovulacije da bih nakon razgovora s doktorom M. u nevjerici iduci ciklus otisla na folikulometriju i ispalo da mi folikuli ne pucaju. Uopce nemam ovulacije. Drugi su mi do sada sve krivo govorili, vjerojatno bi krenula s krivom terapijom da se nisam maknula.
    Zao mi je sto ti je ostavilo gorak okus ovo iskustvo. 

En@
    26. Rujan 2019. 13:07

U splitu u bolnici.zivila petrova tamo sam ja bila ko doma svi super ljubazni raspolozeni posveceni u tom trenu tebi.ova meni vraca zametak a mob joj u dezpu zvoni haloooooo pa jel to normalnooooooo

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Gelica
    26. Rujan 2019. 13:08

Iskra💞

Gelica

Iskra💞

Curke imam temp.37° može li to biti od transfera,(bio jučer) ili me vata prehlada( virus)???

To ti je normalno, pogotovo u drugom djelu ciklusa, a i utrogestani ako ih uzimaš si tu temperaturu. Ja sam imala svaki dan od transfera do bete ( negativne) 37,4 - 37,5

Ufff odma mi lakše,hvala tiii draga😘da uzimam 3×2 dnevno.
    Da li da popijem nešto za temp.ili ne?

Pa Da, ako ti je dr trako dao dozu. Moja je doza bila 3x2 isto. I rekao mi je ništa za temperaturu uzimati jer je to normalno, a normalno je i u ranoj trudnoci , tako da želim ti svu sreću. :) 

yvette
    26. Rujan 2019. 13:14

Nikitta

Čekaj Ena gdje si ti u postupku? Pustit će stanice do sedmog dana?! Nisi mogla tražiti da ih sad sve zamrznu? Vjeruj u mrvu koju su ti vratili. Sretno 🙏🏼💕

Ako joj je danas vracen trodnevni onda je u subotu 5. dan i tada rade, a ako je danas vracen dvodnevni onda 5.dan pada u nedjelju neradnu, a ponedjeljak je 6.dan. 
    Ena koliko si dobila js?

yvette
    26. Rujan 2019. 13:19

Ena oprosti vidim da je 11 js. Promaklo mi.

Meto
    26. Rujan 2019. 13:20

Ja i moja brzopletost, kasnim na posao a jutros isla u St odradit zadnje vadjenje krvi💪 U zaostatku sam 10ak str. Citam sve vcrs kad dodjem doma. I da, imam 4 macke🙈 S tim da jedna po kuci a spava vani u svojoj kucici, a u kuci ima svoj krevetic i eventualno skoci na kauc pa nami u krilo. . Cijeli zivot sam okruzena zivotinjama😊🤔

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

sunshine25
    26. Rujan 2019. 13:22

MojeSve, pa čestitam!! Prava crta, bez škiljenja :D čekamo veliku betu :)
    Što se tiče temperature, slažem se s Nikittom, ništa prije 38. Mi smo se isto probudili jutros nikakvi, mene glava rastura, a mm sav neki šmrcav, ali mene nikako ta viroza neće, ne pamtim kad sam bila bolesna

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

yvette
    26. Rujan 2019. 13:26

Meto suosjecam 😺😺
    https://imgur.com/a/TZ5ASzi

yvette
    26. Rujan 2019. 13:28

Nestala slika. Evo za meto . I mene.
    https://imgur.com/a/2TcV8P3

hejbaburibu
    26. Rujan 2019. 13:34

Mojesve i yvette čestitam na plusićima!!! 🥳🎉
    Babylove biti će to prekrasne bebe! ❤️
    Nikitta zao mi je sto nije uspjelo! Idemo dalje... 
    Ostale cure u kojoj god da ste fazi 🍀💪
    Ja sam danas dugo razgovarala s doktorom. Odlučili smo ponoviti sve nalaze, dodao je još provjeru D vitamina. Budući da sam u ovom pistupku imala nisko željezo moguće da su i zbog toga stanice bile loše. Idući postupak je dogovoren za prosinac i idemo odmah s FSH+LH stimulacijom. 
    Od dodataka mi je preporučio DHEU. Znam da su cure tu već pisale o tom hormonu pa ako imate kakav savjet koju kupiti. 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI