Ena rade subotom, nedjeljom ne rade. Jeli ti prvi postupak? Promijeni iduci put doktora ako nisi zadovoljna, ja ti mogu preporuciti u koga sam ja i stvarno sam prezadovoljna. Isto sam u Splitu. Bila sam na prvih par pregleda kod nekog drugog doktora i trebala krenuti u postupak, samo me vozao u krug. U meduvremenu imala vanmaternicnu iz kucne radinosti i istekli mi svi nalazi i nakon toga sam se prebacila. Doktor M. mi je i prvi rekao da imam policisticne jajnike, nevjerojatno da su mi do sada svi govorili da imam kvalitetne ovulacije da bih nakon razgovora s doktorom M. u nevjerici iduci ciklus otisla na folikulometriju i ispalo da mi folikuli ne pucaju. Uopce nemam ovulacije. Drugi su mi do sada sve krivo govorili, vjerojatno bi krenula s krivom terapijom da se nisam maknula.
Zao mi je sto ti je ostavilo gorak okus ovo iskustvo.

U splitu u bolnici.zivila petrova tamo sam ja bila ko doma svi super ljubazni raspolozeni posveceni u tom trenu tebi.ova meni vraca zametak a mob joj u dezpu zvoni haloooooo pa jel to normalnooooooo
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Curke imam temp.37° može li to biti od transfera,(bio jučer) ili me vata prehlada( virus)???
To ti je normalno, pogotovo u drugom djelu ciklusa, a i utrogestani ako ih uzimaš si tu temperaturu. Ja sam imala svaki dan od transfera do bete ( negativne) 37,4 - 37,5
Ufff odma mi lakše,hvala tiii draga😘da uzimam 3×2 dnevno.
Da li da popijem nešto za temp.ili ne?
Pa Da, ako ti je dr trako dao dozu. Moja je doza bila 3x2 isto. I rekao mi je ništa za temperaturu uzimati jer je to normalno, a normalno je i u ranoj trudnoci , tako da želim ti svu sreću. :)
Čekaj Ena gdje si ti u postupku? Pustit će stanice do sedmog dana?! Nisi mogla tražiti da ih sad sve zamrznu? Vjeruj u mrvu koju su ti vratili. Sretno 🙏🏼💕
Ako joj je danas vracen trodnevni onda je u subotu 5. dan i tada rade, a ako je danas vracen dvodnevni onda 5.dan pada u nedjelju neradnu, a ponedjeljak je 6.dan.
Ena koliko si dobila js?

Ja i moja brzopletost, kasnim na posao a jutros isla u St odradit zadnje vadjenje krvi💪 U zaostatku sam 10ak str. Citam sve vcrs kad dodjem doma. I da, imam 4 macke🙈 S tim da jedna po kuci a spava vani u svojoj kucici, a u kuci ima svoj krevetic i eventualno skoci na kauc pa nami u krilo. . Cijeli zivot sam okruzena zivotinjama😊🤔

👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
MojeSve, pa čestitam!! Prava crta, bez škiljenja :D čekamo veliku betu :)
Što se tiče temperature, slažem se s Nikittom, ništa prije 38. Mi smo se isto probudili jutros nikakvi, mene glava rastura, a mm sav neki šmrcav, ali mene nikako ta viroza neće, ne pamtim kad sam bila bolesna
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Mojesve i yvette čestitam na plusićima!!! 🥳🎉
Babylove biti će to prekrasne bebe! ❤️
Nikitta zao mi je sto nije uspjelo! Idemo dalje...
Ostale cure u kojoj god da ste fazi 🍀💪
Ja sam danas dugo razgovarala s doktorom. Odlučili smo ponoviti sve nalaze, dodao je još provjeru D vitamina. Budući da sam u ovom pistupku imala nisko željezo moguće da su i zbog toga stanice bile loše. Idući postupak je dogovoren za prosinac i idemo odmah s FSH+LH stimulacijom.
Od dodataka mi je preporučio DHEU. Znam da su cure tu već pisale o tom hormonu pa ako imate kakav savjet koju kupiti.
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji