Cure, sve ste u mojim molitvama! BVB 🙏♥️
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Banylove 😞evo suzdrzavam se da ne zaplacem a knedla u grlu, ja imam 2 psa, jedan nije moj ali je kod mene i ja ga smatram svojim, i 3 macke i 3 vani koje hranim(znam ludnica od zivotinja), a prije 3 god moj prvi macak je umro u 8g zivota na moj 30ti rodjendan. Znam kako ti je 🥺RIP
Drage žene, molim vas recite je li si koja od vas davala injekciju Bemfola u rame? Ne mogu nigdje naći tutorial kako ide u rame, na svim tutorialima stavljaju u trbuh (ili kažu da može u bedra). Na Sv. Duhu su mi rekli da stavim u rame.. Hvala!
Thinkpink1 kako je prošao tvoj pregled? 💜
Sve ok, hvala na pitanju. Frajerica napreduje školski, ja moram i dalje mirovat, ali fakat kad znam zasto nista mi nije tesko, ako treba i dubit na glavi 9 mjeseci samo da bude sve ok. Jedva cekam da i sve vi dozivite tu srecu!❤❤❤
Kad sutra zoves labos?
Nikitta, baš je tako kako kažeš. Imamo još i curu pa je malo lakše, ali tužno, baš tužno.. tješimo se da je imao lijep i poprilično dug život za psa. Zadnja dva mjeseca nije uopće mogao na zadnje noge, napravili mu kolica - ali ni da čuje. Tako da smo ga nosali, ali ništa nam nije bilo teško dok je on imao volje i bio sretan. Kada je nestalo one iskre u očima, znali smo da je to to i da nema više smisla mučiti i njega i nas.
Uh, sad oftopičarim, ali kad obožavam dlakavce 🥰
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala vam drage moje.. I meni je zao sto ste prosle isto.. Nikitta da bas si u pravu sa time sto si rekla...
Ena da ni meni bas nije jasna politika te klinike ali bi ucinila onako kako su cure rekle... Think samo neka i dalje bude sve okej ❤️❤️alokiti zasto u rame? Ja sam uvijek u trbuh
Luca87 znaci nisam jedina, to me bas zabrinulo ali sad mi je lakse kad kazes da je i tebi bilo tako.
Babylove zao mi je ❤ znam da jako boli, ali neka ti utjeha bude da je prozivio svoj vijek i starost. S vremenom ce manje boljeti. I moj je star, meni se place samo kad se sjetim 😢
Nikitta, baš je tako kako kažeš. Imamo još i curu pa je malo lakše, ali tužno, baš tužno.. tješimo se da je imao lijep i poprilično dug život za psa. Zadnja dva mjeseca nije uopće mogao na zadnje noge, napravili mu kolica - ali ni da čuje. Tako da smo ga nosali, ali ništa nam nije bilo teško dok je on imao volje i bio sretan. Kada je nestalo one iskre u očima, znali smo da je to to i da nema više smisla mučiti i njega i nas.
Uh, sad oftopičarim, ali kad obožavam dlakavce 🥰
Ajoooj.. Mis mali... Tjesim se da su u životinjskom raju i da veselo trce bez bolova ❤️
Luca87znaci nisam jedina, to me bas zabrinulo ali sad mi je lakse kad kazes da je i tebi bilo tako.
Babylovezao mi je ❤ znam da jako boli, ali neka ti utjeha bude da je prozivio svoj vijek i starost. S vremenom ce manje boljeti. I moj je star, meni se place samo kad se sjetim 😢
Znam da ce proci... Svjesni smo mi cijelo ljeto da bi se to moglo dogoditi ali opet boli... U srcu ce uvijek biti ❤️
Jao pa sad se i ja pitam zašto, ali tako mi je bolničar rekao. Znači ti si baš Bemfolu aplicirala u trbuh? Čini mi se da bi bilo lakše u trbuh jer si mogu primit kožu s drugom rukom... I nigdje na netu nitko ne spominje rame
A tko zna zašto je rekao u rame.. Pitala sam ga zašto ne u trbuh, odggovorio mi je samo, "u rame".. Ma večeras ću si dati u rame pa ću sutra zvati. Nadam se da mi neće otpast rame.Hvala Babylove na javljanju!
Sortiraj odgovore
Najstariji