Babylove super, 2 vrijedne blastice! 😍🙏🏼❤️ Niste razmišljali da vraćate ovaj put po jednu, a drugu zamrznete? Čisto da pokušate i tu nešto promjeniti? Ma neka budu blizići 😍🥰 SRETNO!
Snjeska wow super rezultat, svih 6 se oplodilo! Sad treba nadati se da će njih dosta doći do blastice. Transfer bi ti bio onda peti dan (u ponedjeljak), jer se aspiracija broji kao nulti, zar ne?
Vrapcic123 pisala sam baš nedavno da mi se stanje s endo jako pogoršalo, i meni je ranije pomogla prehrana i suplementi i abdominalna masaža, ali otkako sam bila u 2 full stim. postupka, stanje je gore. Svaka stim. pogoršava stanje endometrioze - to je jednostavno neizbježno… Zato sam sad bila u prirodnjaku bez lijekova, moram zvat u 10.00 da vidim je li se stanica sazrila do kraja i oplodila.. a u studenom sam naručena u Villach kod Kecksteina koji je stručnjak za endo III stupnja - pa ću razmislit i operaciji ipak…
Kengu ja sam upamtila da si kod Š. ostvarila bebu pa rekla Gelici☺️ da, prirodnjak, bila jučer na aspiraciji, dobili stanicu, nije bila do kraja zrela, pa čekamo vijesti danas… 💪🏻😊
Zao mi je da ti se pogorsala situacija sa endo, no mozda bude uspjeh ovaj put sa postupkom, tako da samo pokusati pozitivno, nema druge 😊 A drzim fige za operaciju ukoliko odes da sve prode glatko ☺ Sretno sa pozivom u 10 sati 😍 Jednom ce biti dobro,mora zar ne? 😍😍😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure moje..❤️ Vec sam prije pisala ovdje, pratim vas ama bas svaki dan, samo rijetko kada pišem.
Odradili smo i 3.stimulirani, bila u dugom protokolu i rezultat opet nije bio obecavajuci. Izgleda da sam low responder😑 Dobila sam 6js,od kojih su se 4 oplodile. 5 dan vracene 2 super blastice, a 2 dosta lose zamrznuli.. Nisam mogla dočekati betu ovaj ponedjeljak (30.09.) pa sam 9dnt radila test i prvi put u zivotu vidjela 2 crtice 😭 Vi ste jedine i prve kojima ovo govorim, cak ni muzu jer se toliko veseli da je ovaj put to to. U slučaju ne daj boze biokemijske da mu ne dajem laznu nadu. Test sam radila i danas(11dnt) i druga crtica je i dalje tu. Muci me samo sto se ne podebljava😔 u svakom slucaju javim u ponedjeljak rezultat 🤞🏼
Drzim fige svima 😘🤰
❤️❤️

Ifka pa ja sam napravila prerano, prva sjenica vidljiva 5 dnt i to navecer pod odredenim kutom. Nekom stvarno pokaze tako rano, ali ima i zena koje popiske plus kasnije i do 11, 12 dana nakon transfera.
Babylove 🤞🏻 sretno blasticama.
Iskra meni je temp. bila stalno 37 do 7 dnt, a sada je pala na 36.4 iako imam plus koji tamni. Nista mi nije jasno.
Mojesve jesu li radila isti test, bas ne tamni nimalo? Koliko je vidljivo i mozes li preko Imgur uploadati sliku pa zalijepiti? Drzim fige da sve bude u redu.
Nikita tvoj embrio je bio pun iznenadenja, mozda jos priredi neko.🍀

GelicaGdje tamo? Pa svugdje imaju konzultacije gdje se dogovara kako i što dalje. 😅
Cure. Evo vijesti. Zvala ja opet Petrovu.Dobila sam embriologinju. Danas mi govori - Stanica je bila nezrela, ali je izbacila naknadno polarno tijelo (u prijevodu kakti je dozrijela), učinili su ICSI, odnosno mikro inekcijom su ubacili spermić - ali stanica ne pokazuje znakove oplodnje.. Zato moram zvati sutra, ali šanse su jako mršave tako da.. Mogla mi je odmah jučer reći da je stanica nezrela, a ne mi govoriti da je stanica lijepa, da nije otišla u nekrozu i propadanje, i da samo treba izbaciti polarno tijelo. A danas mi krene s prvom rečenicom bila je nezrela. Ma 😤 Otpisala sam sve, ali naravno nazvat ću sutra. Već po njenom tonu znam kad nema nade, ovo je već treći postupak da pričam s njom i znam kad je nešto moguće dobro, a kad nije.. Rekla je vjerojatno reda radi da nazovem sutra. 🤷🏻♀️
Uf mrzim kad to rade, neka odmah kažu kako stvari stoje...baš mi žao, ali gle zna se desiti da drugi dan bude oplodnja. 🤞🤞🙏
Ja sam na MB mislila ali nebitno sada..
Nikitta 😕😕😕 bas mi je zao, kao da ne znaju da se hvatamo za svaku slamku, bolje da je odmah rekla kako stvari stoje a ne ovako 😕
Curke imam temp.37° može li to biti od transfera,(bio jučer) ili me vata prehlada( virus)???
Iskraa to je supeer znaaak❤🤗 moze sve moze bitii😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
MojeSve bome je to dobra crta 😍😍 i mislim da je dosta tamno da dpt koji ti je.
Krenuli nas plusici 😉
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji