Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    26. Rujan 2019. 10:51

MojeSve

Cure moje..❤️ Vec sam prije pisala ovdje, pratim vas ama bas svaki dan, samo rijetko kada pišem.
    Odradili smo i 3.stimulirani, bila u dugom protokolu i rezultat opet nije bio obecavajuci. Izgleda da sam low responder😑 Dobila sam 6js,od kojih su se 4 oplodile. 5 dan vracene 2 super blastice, a 2 dosta lose zamrznuli.. Nisam mogla dočekati betu ovaj ponedjeljak (30.09.) pa sam 9dnt radila test i prvi put u zivotu vidjela 2 crtice 😭 Vi ste jedine i prve kojima ovo govorim, cak ni muzu jer se toliko veseli da je ovaj put to to. U slučaju ne daj boze biokemijske da mu ne dajem laznu nadu. Test sam radila i danas(11dnt) i druga crtica je i dalje tu. Muci me samo sto se ne podebljava😔 u svakom slucaju javim u ponedjeljak rezultat 🤞🏼
    Drzim fige svima 😘🤰

❤️❤️

yvette
    26. Rujan 2019. 11:03

Ifka pa ja sam napravila prerano, prva sjenica vidljiva 5 dnt i to navecer pod odredenim kutom. Nekom stvarno pokaze tako rano, ali ima i zena koje popiske plus kasnije i do 11, 12 dana nakon transfera. 
    Babylove 🤞🏻 sretno blasticama.
    Iskra meni je temp. bila stalno 37 do 7 dnt, a sada je pala na 36.4 iako imam plus koji tamni. Nista mi nije jasno.
    Mojesve jesu li radila isti test, bas ne tamni nimalo? Koliko je vidljivo i mozes li preko Imgur uploadati sliku pa zalijepiti? Drzim fige da sve bude u redu. 
    Nikita tvoj embrio je bio pun iznenadenja, mozda jos priredi neko.🍀

• Gelica
    26. Rujan 2019. 11:08

Nikitta

GelicaGdje tamo? Pa svugdje imaju konzultacije gdje se dogovara kako i što dalje. 😅
    Cure. Evo vijesti. Zvala ja opet Petrovu.Dobila sam embriologinju. Danas mi govori - Stanica je bila nezrela, ali je izbacila naknadno polarno tijelo (u prijevodu kakti je dozrijela), učinili su ICSI, odnosno mikro inekcijom su ubacili spermić - ali stanica ne pokazuje znakove oplodnje.. Zato moram zvati sutra, ali šanse su jako mršave tako da.. Mogla mi je odmah jučer reći da je stanica nezrela, a ne mi govoriti da je stanica lijepa, da nije otišla u nekrozu i propadanje, i da samo treba izbaciti polarno tijelo. A danas mi krene s prvom rečenicom bila je nezrela. Ma 😤 Otpisala sam sve, ali naravno nazvat ću sutra. Već po njenom tonu znam kad nema nade, ovo je već treći postupak da pričam s njom i znam kad je nešto moguće dobro, a kad nije.. Rekla je vjerojatno reda radi da nazovem sutra. 🤷🏻‍♀️

Uf mrzim kad to rade, neka odmah kažu kako stvari stoje...baš mi žao, ali gle zna se desiti da drugi dan bude oplodnja. 🤞🤞🙏
    Ja sam na MB mislila ali nebitno sada..

skoljka
    26. Rujan 2019. 11:11

Nikita neznam sto bi ti napisala, saljem ti zagrljaj 🤗

• Jenn
    26. Rujan 2019. 11:18

Nikitta 😕😕😕 bas mi je zao, kao da ne znaju da se hvatamo za svaku slamku, bolje da je odmah rekla kako stvari stoje a ne ovako 😕

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    26. Rujan 2019. 11:24

Iskra💞

Curke imam temp.37° može li to biti od transfera,(bio jučer) ili me vata prehlada( virus)???

Iskraa to je supeer znaaak❤🤗 moze sve moze bitii😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

26. Rujan 2019. 11:29

https://i.imgur.com/c6sdQ9p.jpg
    Evo 🤞🏼

26. Rujan 2019. 11:32

MojeSve

https://i.imgur.com/c6sdQ9p.jpg

Test https://imgur.com/a/RFjWbfj

• Blacky89
    26. Rujan 2019. 11:33

MojeSve bome je to dobra crta 😍😍 i mislim da je dosta tamno da dpt koji ti je. 
    Krenuli nas plusici 😉

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    26. Rujan 2019. 11:33

Yveett  cestitkee od srcaa❤😘🙏 bravoo zelim veliku betuuu🤗😍
    Nikitta zaoo mi je jako saljem veliki zagrljaaj🤗🙏❤😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.