Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    En@
    26. Rujan 2019. 16:03

Ostaju zene trudne i tu vise nego u zg po nekim statistikama.ja sam se od pocetka pomirila i s tim nekim drugacijim pristupom i cekanjemmmmm.
    mozda bas zato uspije.nikad ne ide sve po spagi al ispadne dobro i onako kako je dragi Bog odlucio

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

yvette
    26. Rujan 2019. 16:04

Stef0501
    Cini mi se da skoro svi imamo bolove, ja imam grcice od dana prije punkcije koji jos nisu prestali, a zadnja dva dana su se pogorsali. Osjecaj je kao da cu dobiti menstruaciju svaki trenutak ili najgoru dijareju u zivotu. 

yvette
    26. Rujan 2019. 16:06

En@ bit ce sve u redu, znaju oni sto rade ipak su to zavrsili i time se bave svakodnevno. Ne brini se, ali ako ti neke stvari nisu jasne nemoj da ti bude neugodno nego nazovi i pitaj. Imas na to pravo. Ja ti zelim puno srece, da se mrvica primi i da ostane koji eskimic za neke buduce pokusaje.

En@
    26. Rujan 2019. 16:16

Ma ja sam tu na 4kat lezim.tako sutra idem dolje s putnim nalogom da mi rijesi al oni ne rade ovu sub rekla mi biologica jasno i glasno da transfer 5dan nemoze jer ne rade u sub.i da nazovem u pon oko 11 da mi kaze sta i kolko je zamrznuto.mozda nemaju nikoga za punkciju il transfer osim mene pa su si dali oduska al ne rade ovu sub

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Gelica
    26. Rujan 2019. 16:22

Stefy0501

Lijep pozdrav svima.. ja sam prije 2 dana isla na drugi pokusaj IVF oplodnje,1 blast… prvi puta sam odmah nakon 7 dana prokrvarila,al cijeli proces me nije uopce bolio,al drugi pokusaj je bio veoma bolan..i jos uvjek boli..3.dan od oplodnje mi je danas..jel koja od Vas imala bolove,jel to normalno??

Transfer te bolio ili sve dane nakon?
    Jer meni je transfer bio bezbolan, ali sam poslije kasko koji dan imala bolove u krizima i to dosta jake, i trbuh isto tako. Nisam prokrvarila i beta bila negativna.

• Luca87
    26. Rujan 2019. 16:48

Draga Yvette, meni ti je isto bila pala temperatura, a test pozitivan. Baš sam se bila nasekirala. Ali hvala Bogu nastavilo se sve kako treba, evo nas još malo u 13-tom tjednu 

• thinkpink1
    26. Rujan 2019. 17:49

Koji buran dan!
    Ja popodne dosla s redovne kontrole pa dok sam vas sve procitala...😀🤓📄
    Da sad ne nabrajam zasebno, svim curkama s ➕ zelim lijepu troznamenkastu betu i da se lijepo dupla, a trudnoca bude skolska🙏🙏🙏
    Nikitta ne obaziri se sta ti biologica kaze. Meni tako ostale 2js, za koje je sumnjala da ce se oploditi i to mi otvoreno rekla, i ko iz nekog despeta njoj se obje oplodile, tako da nije jos nista gotovo🍀🥰
    Meto sve ti Nikitta napisala i stavila objasnjenja. Mozda je to stvarno bio uzrok spontanih. Bas me zanima sta ce ti ginic reci...🤷🏻‍♀️
    Snjeska odlican rezultat...sad nek svih 6 izdrzi do ponedjeljka🍀
    Gelica s obzirom na godine, meni su preporucili da pijem suplemente kako bi se popravila kvaliteta DNK koja opada nakon 35.godine zivota iako mi je AMH odlican, ali on je samo pokazatelj zalihe, ne i kvalitete. Ja bi ti savjetovala da si odaberes 2-3 klinike gdje da odes na konzultacije i kao sto sam ti rekla da se odlucite za onu koja vam ostavi najbolji dojam i ulije povjerenje. Ako treba napravit cemo glasanje da ti olaksamo odabir😉🙃😂
    Curke koje radite transfer ili trebate, pijte magnezij-moj savjet. Mislim da vam je i Grizli isto spomenula i upute zasto. 
    Sretno svima 🙏🍀

• Babylove
    26. Rujan 2019. 18:03

Nikitta pas m... Al nije gotovo jos... Vjerovati cemo do kraja ❤️❤️❤️
    Puno ste tipkale pa da sad ne pisem za svaku posebno znate da svima zelim sve najnajnaj ❤️❤️❤️
    Ja sam u banani malo.. Presretna dosla kuc i saznam da mi je pas (sto je kod mojih) uginuo.. Slomilo me.. 13 godina je sa nama... Pola mog zivota 😢 suzdrzavam se zbog mrvica svojih ali bas mi je tesko... Tako je i prije 11 godina kad mi se necakinja rodila uginuo jedan ali taj je bio 6 god... I evo ja danas na transferu bila i on je u to vrijeme uginuo... Znam da nije tema ali morala sam se izjadati... 

sunshine25
    26. Rujan 2019. 18:07

Hjoj Babylove, žao mi je :( mi smo 15.7. morali uspavati našeg psa, 15 godina je s nama bio. Još uvijek se trudimo ne spominjati ga, jer čim ga netko spomene, mama i ja u plač. Znam kako ti je, držite se 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Babylove
    26. Rujan 2019. 18:14

sunshine25

Hjoj Babylove, žao mi je :( mi smo 15.7. morali uspavati našeg psa, 15 godina je s nama bio. Još uvijek se trudimo ne spominjati ga, jer čim ga netko spomene, mama i ja u plač. Znam kako ti je, držite se 💚

Ma joj koma.. Ja se uzasno jako vezem za zivotinje.. I znali smo da mu se to blizi jer bas se je vidjelo po njemu... Jucer nije htio jesti.. Danas ujutro nije mogao na noge i u roku par sati je samo zaspo. Seka bila sa njim cijelo vrijeme i otisla se spremiti i u to vrijeme je uginuo kao da je samo cekao da se makne.. A proci ce sa vremenom al uvijek ce bimati mjesto u mom ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.