Iskra ako si na utrogestanima (što pretpostavljam da jesi), oni ti dižu temperaturu, a inače u drugoj fazi ciklusa je blago povišena temp. normalna. Meni je svaki mjesec 37.00, a nekad ide i do 37.3. Rekla sam - kad vidim 37.4 ili 37.5 znat ću da sam trudna! Kako se osjećaš?
Snjeska treba sad skrenut misli do ponedjeljka, ma bit će dobro, od 6, barem neka 2-3 budu kvalitetne top! 🙏🏼
Ahaaa okiii odma mi lakše,da koristim utrogestane,osjećam se super,jutros sam primjetila da sam malo ropla izmjerila temo.i 37°,a ne osićam se bolesno pa mi nije bilo ništa jasno😬dali popit što za temp ilii??
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Curke imam temp.37° može li to biti od transfera,(bio jučer) ili me vata prehlada( virus)???Iskraato je supeer znaaak❤🤗 moze sve moze bitii😘
Baš prije komentiram Nikiti post,uglavnom ne osićam se bolesno a imam temp.inače nikad prije nebi imala temo.ako nisam u gripi ili virozi.
Nadamo se dobrom😊
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Iskra ako si na utrogestanima (što pretpostavljam da jesi), oni ti dižu temperaturu, a inače u drugoj fazi ciklusa je blago povišena temp. normalna. Meni je svaki mjesec 37.00, a nekad ide i do 37.3. Rekla sam - kad vidim 37.4 ili 37.5 znat ću da sam trudna! Kako se osjećaš?
Snjeska treba sad skrenut misli do ponedjeljka, ma bit će dobro, od 6, barem neka 2-3 budu kvalitetne top! 🙏🏼
Hvala draga i ja se nadam i tebi srecu najvecu zelim
Curke imam temp.37° može li to biti od transfera,(bio jučer) ili me vata prehlada( virus)???
To ti je normalno, pogotovo u drugom djelu ciklusa, a i utrogestani ako ih uzimaš si tu temperaturu. Ja sam imala svaki dan od transfera do bete ( negativne) 37,4 - 37,5
Ufff odma mi lakše,hvala tiii draga😘da uzimam 3×2 dnevno.
Da li da popijem nešto za temp.ili ne?
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Nikitta ja sam nestrpljiva, a mogu mislit kako je tek tebi 🙈
MojeSve❤️❤️ Cekamo veeeeliku betu, čestitam draga 👏🏼
Iskra temp je povišena od progesterona, e sad jedino ako ti bas osjecas da je neka virozica to je drugo.
Ja se nadam da ce mi malo past imunitet prije transfera 😂
Da,a ne osićam se bolesna zato mi je i bilo čudno to stanje.A vidit ćemo kako će biti dalje,pratim☺️hvala tiii
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Ifkaako se odlucis piskiti na test sretno, to je bas igra zivaca, nadam se da ce ti pokazati nesto!
Luda83 sretno! Ako ne moras na posao bilo bi dobro da ostanes doma, nakon punkcije ipak preporucuju mirovanje.
MamaNina sretno, neka prođe sto bezbolnije 👍
Iskra kazu kad imunitet oslabi da je izglednije da se primi pa mozda prehlada/virus pomogne u tome 😉
Ufff nadamo se dobrom💪🙏
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Ifkapa ja sam napravila prerano, prva sjenica vidljiva 5 dnt i to navecer pod odredenim kutom. Nekom stvarno pokaze tako rano, ali ima i zena koje popiske plus kasnije i do 11, 12 dana nakon transfera.
Babylove 🤞🏻 sretno blasticama.
Iskrameni je temp. bila stalno 37 do 7 dnt, a sada je pala na 36.4 iako imam plus koji tamni. Nista mi nije jasno.
Mojesvejesu li radila isti test, bas ne tamni nimalo? Koliko je vidljivo i mozes li preko Imgur uploadati sliku pa zalijepiti? Drzim fige da sve bude u redu.
Nikitatvoj embrio je bio pun iznenadenja, mozda jos priredi neko.🍀
Odma mi lakše kad čujem pozitivno iskustvo s tom temp.💪😊tnx
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Mojesve ovo su super crte, cestitam 🎉
Iskra ako se ne osjecas bolesno bolje nemoj nista piti. Cak i kod bolesti se ne preporuca piti do 37,5 nego pustiti da se tijelo samo izbori, ako nisi bilesna ovo moze biti dobar znak 👍
https://i.imgur.com/c6sdQ9p.jpg
Test https://imgur.com/a/RFjWbfj
Cestitam !! To je to ! Mislim da nemas razloga za brigu jer je razlika testa dana za danom uvijek mala, radije usporedi onaj od 9 dnt i onaj od 11 dnt. I beta ti se dupla svakih 48 sati po pravilu, vidi ti se razlika. Cestitam jos jednom !!! Trudna si ! 🥳🥳🥳
Iskra nemoj uzimati nista za temperaturu, cak se ni kod djece ne smatra povisena temp. dok ne prijede 37.5. Mozda je i zbog utrogestana, on dize temp.
Mene vise brine sto mi je pala, jer je pad znak da stize menstruacija. Ali traka tamni pa nece valjda.
Sortiraj odgovore
Najstariji