Gelice vidjela sam tvoju objavu, ali ja osobno ne mogu nista napisati o privatnicima jer sam preko HZZO. Moze li se nesto iscitati iz izvjesca o mpo, znam da su nepotpuna, ali mozda se dobije neka perspektiva kolika tolika.
Nikita nadam se da nece folikul pobjeci. Molit cu za tebe veceras. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hej curke drage, meni je danas 3 dnt blastice, i cijeki dan imam grceve kao pred M, ne tako intenzivne ali tu su, i pikanje nekakvo po jajnicima, ovo mi je prvi ivf i neznam uopce sta da mislim o tome, a sto vise googl-am to sam luđa 😣😐
Hej curke drage, meni je danas 3 dnt blastice, i cijeki dan imam grceve kao pred M, ne tako intenzivne ali tu su, i pikanje nekakvo po jajnicima, ovo mi je prvi ivf i neznam uopce sta da mislim o tome, a sto vise googl-am to sam luđa 😣😐
Moja preporuka je da ne googlas... popij si magnezij da ti opusti maternicu i smanji njeno grcenje🙏
Ivfka grcevi su radi puncije, mislim da ih svi imaju, i oni koji ostanu trudni a i oni koji dobiju. Drzim fige da se primi 🤞🏻🍀
Ne brini se dok nije neizdrziva bol, sve je to u redu.
Yvete, thinkpink1 hvala vam curke puno na odgovorima, malo ste me utjesile, znam da implatacija ne moze biti, jos je rano, barem mislim tako, neznam da li to moze biti od utrica
Sad si me stvarno iznenadila , nisam imala pojma, mislila sam da do impl dolazi tek 5., 6. Dnt, i hvala ti puno na lijepim željama 😘
Ifka moze vec biti implatacija, ja sam popiskila prvu sjenu 6 dnt. Isto imam grceve, ali moji su poceli dan prije transfera tako da mislim da su moji radi punkcije.
Nikita danas imam tamniju sjenu, uploadala sam sliku na temu Simptomi nakon transfera. Definitivno se primilo, crtica je tamnija, sad je samo pitanja da nastavi tim tempom i da se zadrzi 🙏🏻
Betu ipak idem vaditi u petak
Ifka24 svakako može biti implantacija ako ti je 3dnt blastice. Samo laganini! Sve su to očekivani simptomi. Daj Bože da su trudnički 🙏🏼
Sad si me stvarno iznenadila , nisam imala pojma, mislila sam da do impl dolazi tek 5., 6. Dnt, i hvala ti puno na lijepim željama 😘
Ifkamoze vec biti implatacija, ja sam popiskila prvu sjenu 6 dnt. Isto imam grceve, ali moji su poceli dan prije transfera tako da mislim da su moji radi punkcije.
Nikita danas imam tamniju sjenu, uploadala sam sliku na temu Simptomi nakon transfera. Definitivno se primilo, crtica je tamnija, sad je samo pitanja da nastavi tim tempom i da se zadrzi 🙏🏻
Betu ipak idem vaditi u petak
Sad ste mi usadile tracak nade, ljubim vas 😘😘😘😘😘
I meni je u pon bilo na 15 i 16 mm...jucer ne rasturalo, danas nista...jel moguce da sam ovulirala prije vremena??😩😩😩
Ujutro mi je druga kontrola, rekla je u petak punkcija...ali mene nis vise ne boli...😞😞
Sortiraj odgovore
Najstariji