Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    24. Rujan 2019. 17:14

Nikitta ja sam imala 2 prirodna, stopericu su mi davali tek na cca 18mm, i oba puta docekali punkciju. Prvi put nije bilo stanice, drugi put se cak i primilo na kratko, bila je biokemijska ako se sjecate u 6.mjesecu. Ciklusi 28/9 dana, stoperica isla prvi puta 11.dan a drugi put 12.
    Pretpostavljam da nije kod svakoga isto ali nece valjda vec na 16mm puknuti??
    Nadam se da ce tvoj folikul ipak izdrzati do ujutro

• mamaNina
    24. Rujan 2019. 17:25

Gelica

Pozdrav, još jedan pokušaj posto mi nitko nije odgovorio..osim Marte. Zar baš nitko nema nikakvu preporuku oko odabira klinike ili doktora? Ili se o tome ne savjetuje na ovom forumu, ne kuzim?

Gelice, ja bi ti pomogla ali stvarno ne znam kako...odem na sv.duh a o privatnim nista ne znam. Moja prijateljica je isla u Samobor kod onog dr.ne znam kako se zove i bila je full zadovoljna, ostala trudna...ne znam jel tko od cura tu u privatnoj, uglavnom koliko sam upratila su po bolnicama. Sretno! 

• mamaNina
    24. Rujan 2019. 17:26

Nikita bas mi je zao...al glavu gore. Nije gotovo dok nije gotovo. Miruj do jutra 👍👍 javi...🙏🙏

skoljka
    24. Rujan 2019. 17:27

thinkpink1

Nikitta

SkoljkaNemam njen broj, imam samo njen privatni mail, ali aspiracije se rade u 7 ujutro, nema sad nikog u IVF labosu… bude svako jutro jedan dežurni liječnik koji radi taj dan aspiracije, kužiš..

Da, nema smisla tamo odlazit i naprezat se kad CEF radi od 7-15h, nema popodnevnih dezurstva kao niti aspiracija. Probaj biti sutra s muzem vec prije 7 kod njih tako da te među prvima uzmu. Prirodnjake ionako prve uzimaju. Vrcic je tamo jako rano, on sa folikulometrijama zavrsava vec u 7h. Nemoj se pustit i misli pozitivno. Nije gotovo jos nista! Ja jos uvijek navijam!🙏🙏😘

Slazem se kad je vec situacija takva, lezi i nemici se do ujitro, i ujutro da ste prvi na redu😓, budi pozitivna mozda niti ne ovuliras nocas, ako je sudjeno poklopit ce ti se sve kak spada, ako nije djaba nam je sav trud. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗I miruj

• Malenaa88
    24. Rujan 2019. 17:37

Nikita   miruj nikad se nezna. Drzim fige za sutra i nadam se da bude sve ured  .
    Gelice ja sam u Cito Split ako ti moze biti od pomoci. 

• thinkpink1
    24. Rujan 2019. 17:39

Gelica

Pozdrav, još jedan pokušaj posto mi nitko nije odgovorio..osim Marte. Zar baš nitko nema nikakvu preporuku oko odabira klinike ili doktora? Ili se o tome ne savjetuje na ovom forumu, ne kuzim?

Dosta tesko, nezahvalno i jaaako subjektivno pitanje. Svatko ce hvalit kliniku gdje je ostvario trudnocu. Da se zna tko je najbolji, svi bi isli kod tog dr. Koji je vas faktor neuspjeha, koliko godina imate, mislite preko HZZO-a ili privatno? Treba sagledati iz vise kuteva, sagmenata i onda donijeti odluku. Ja bi cak savjetovala rađe otici na 2-3 konzultacije, po meni svakako bolji zakljucak i sveukupni dojam dobijes tako, nego preko naseg prepricavanja. Meni se mozda nije svidio neki dr., dok je drugome odlican i obrnuto... ako me kuzis kaj sam htjela reci...

skoljka
    24. Rujan 2019. 18:20

Gelice bas sam ti htjela napisati isto sto i thinkpink1. Svaka bolnica i svaka privatna klinika ostvaruju svoje uspjehe ali i neuspjehe, ima vise faktora. Jel vi znate svoj faktor neplodnosti ili ste potpuno na pocetku. Ako sam ja dobro shvatila ti neznas opcenito koje bolnice niti koje klinike se bave potpomognutom oplodnjom. Ovdje ima cura koje su izmijenjale i vise bolnica i vise privatnika ne bili ubole onu pravu. Ja bi ti rado preporucila svoju mpo. na Sv. Duhu doc.dr.sc Ana Tikvica Luetic i embriologica je bila dobra bas su se posvetile mom slucaju, problem je bio moj muz ali i ja, ali kako da ti preporucim kad se moze desiti da tebi ne uspije pa ces reci da nevalja. Evo koliko vidim u svakoj bolnici ima dr gojeg se hvali. Ako je muski faktor  problem od privatnika vidim da jako hvale Betu, Podobnika, Cito, trebas malo iscitati forum pa ces pohvatati sta bi tebi najvise odgovaralo.
    I nemoj se ljutiti sto ti nitko neodgovara vidis da cijeli dan pise samo par osoba onih ostale desetine nisu niti vidjele jos tvoje pitanje koje bi ti mozda tocnije pomogle. 😊

• Gelica
    24. Rujan 2019. 18:32

Mama Nina, thinkpink1, školjka već sam napisala u objavi ali ponoviti ću :) Čitala sam i istraživala o klinikama i doktorima, već smo bili 2 puta u Samoboru kod Škvorca preko HZZO-a, zadnji pokusaj je bio početkom ovog mjeseca da bi na svoj rođendan 17.09. vadila betu koja je nažalost bila negativna. Eto, nedavno napunila 42 godine i sad moramo privatno. Kuzim ja da je teško ili gotovo nermoguce nekome reći šta je bolje ali niti nemam vremena baš ići kod svakoga na konzultacije pa sam mislila da će se možda ovdje izdvojiti neko ime . Problem konkretni nemamo, sve je dobro kod mene i partnera ali trudnoca uvijek vrlo rano završi... u biti najviše me zanimalo ukoliko netko zna , tko je duže u ovome pa je možda sa više strana čuo informacije o Mariboru. Tamo smo bili na konzultacijama i dr. Reljič nam se stvarno sviđa ali bilo bi nam lakše dolaziti u Zg nego u Maribor. I tu je moja dilema...Hvala vam svima i sretno svima nama :) 

• thinkpink1
    24. Rujan 2019. 18:38

Gelica

Mama Nina, thinkpink1, školjka već sam napisala u objavi ali ponoviti ću :) Čitala sam i istraživala o klinikama i doktorima, već smo bili 2 puta u Samoboru kod Škvorca preko HZZO-a, zadnji pokusaj je bio početkom ovog mjeseca da bi na svoj rođendan 17.09. vadila betu koja je nažalost bila negativna. Eto, nedavno napunila 42 godine i sad moramo privatno. Kuzim ja da je teško ili gotovo nermoguce nekome reći šta je bolje ali niti nemam vremena baš ići kod svakoga na konzultacije pa sam mislila da će se možda ovdje izdvojiti neko ime . Problem konkretni nemamo, sve je dobro kod mene i partnera ali trudnoca uvijek vrlo rano završi… u biti najviše me zanimalo ukoliko netko zna , tko je duže u ovome pa je možda sa više strana čuo informacije o Mariboru. Tamo smo bili na konzultacijama i dr. Reljič nam se stvarno sviđa ali bilo bi nam lakše dolaziti u Zg nego u Maribor. I tu je moja dilema…Hvala vam svima i sretno svima nama :)

S obzirom da ti trudnoca kada dođe do nje jako rano zavrsi, da li si napravila faktore trombofilije?

• thinkpink1
    24. Rujan 2019. 18:42

thinkpink1

S obzirom da ti trudnoca kada dođe do nje jako rano zavrsi, da li si napravila faktore trombofilije?

Prekontrolirala štitnjaču, IR..?
    Mozda bolje da napišeš šta sve imas od dodatnih nalaza.
    A s obzirom da si u višim godinama (kao i ja🙈), ne bi bilo loše da piješ suplemente za popravljanje kvalitete js.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.