Pozdrav! Evo dobila zeleno svjetlo, cekam mengu danas ili sutra..pokupila lijekove i krecemo s bockanjem.
Zadnji put smo s menopurima dobili 5 stanica, sada me prebacila na gonale i jos mi nesto uvodi za kasnije, zaboravila sam kako se zovu..nisam ju pitala detalje jer je vec bilo pred 16 sati ali cu ju ispitati detaljno na folikulometriji.
Ima netko iskustva i da zna koja je razlika izmedju ta dva lijeka? (Nisam ponovo vadila hormone, inace je bio 1:1 omjer).
GrizliIz tvojih usta u Bozje usiMamaNinatako ni meni nisu nista rekli za odnose, ali imali smo zadnji 5 dana prije punkcije i nakon toga vise nikako, ja ne zelim ni sada kad je prosao transfer jer sam se prepala radi uvecanih jajnika. Mislim da necu ni imati odnose dok mi se god ne vrate u normalu. Stalno me nesto bolucka tako da ni nemam volje.
Ma da kuzim te potpuno, prvi put nisam nista osijecala niti me ista bolilo. Ovaj put mi je koma, jajnici me strasno bole tako da mi odnosi nisu ni na kraj pameti🙈🙈
Ooo cure, kad ste bile kod Turudic? Mozda sam vas ispratila jutros dok sam cekala inseminaciju 😃
Ja sam bila oko 7:45 malo sam kasnila...odmah dosla na red, izasla prije nego sam usla 😂😂
Inseminacija? Koji put?
Pozdrav! Evo dobila zeleno svjetlo, cekam mengu danas ili sutra..pokupila lijekove i krecemo s bockanjem.
Zadnji put smo s menopurima dobili 5 stanica, sada me prebacila na gonale i jos mi nesto uvodi za kasnije, zaboravila sam kako se zovu..nisam ju pitala detalje jer je vec bilo pred 16 sati ali cu ju ispitati detaljno na folikulometriji.
Ima netko iskustva i da zna koja je razlika izmedju ta dva lijeka? (Nisam ponovo vadila hormone, inace je bio 1:1 omjer).
Ako sam dobro shvatila od cura prije...gonali su za veci broj js, menopuri za kvalitetu. Ja sam u istom postupku, veceras dodajem cetrotide jos ne znam za sto su oni. Sretno!!!👍👍
Pozdrav svima nakon dugo vremena :) Vidim neke stare ali i neke nove članove:)
Trebala bi mi vaša pomoć.. krećemo u treći pokušaj, nemamo više pravo preko hzzo-a (upravo napunila 42) pa moramo privatno. Znaci, gledam na to kao na zadnji pokusaj i želim izabrati najboljeg doktora i nekoga tko ima individualni pristup. Puno sam istraživala i čitala ali sve manje znam koga izabrati 😃.
Bili smo u Mariboru na konzultacija kod dr. Reljiča i on mi se sviđa! Sjeo mi je :)
E Sad, da li je Maribor stvarno jos uvijek toliko bolji kako znaju pričati neki? Jer, Zagreb nam je blizi i bilo bi nam lakše nego Maribor.. Koga bi preporucili ( mozda i iz vlastitog iskustva) ili koga bi vi izabrali da vam je to zadnji pokušaj? Mislim da su cijene svugdje od prilike tu negdje.. Razmišljam Maribor, poliklinika IVF, Betaplus…
Gelica, ja sam bila u Beti i svi su krasni mi imamo muški problem, tako da je bitan embriolog, u Beti imaju dva, starija gospođa je super e sad jedan je ful mlad i čini mi se da nema puno iskustva pa ja nebi riskirala, također se pripremam za drugi pokušaj mislim da ću ići u Repromed imaju odličnog embriologa,planiram se u listopadu naručiti na konzultacije pa ću nakon tog odlučiti. Još svakako poslušaj i ostale cure koje imaju iskustva više od mene. Sretno 😊
Hvala ti Marta :)
Mi nemamo neki problem, sve je ok .tj kod mene mora biti neki problem posto nikad nisam uspjela ostvariti trudnocu, uvijek spontani vrlo rano ali ne znaju razlog. Spermiogram odličan.
Nadam se da će još netko odgovoriti.. Hvala ti i sretno. :)
Hvala cure, ovaj put idemo na kolicinu da nam ostane nesto za zamrznuti ako bide srece. Prvotni plan je bio jaca doza menopura pa je promjenila, onda je mislila pojacati i gonale pa je ispravila i uvela mi uz cetrotide jos nesto, pogledat cu kasnije kako se tocno zovu i proguglati jos malo poslje posla.
MamaNina sretno i tebi 👍
Jenn sretno u novom pokušaju 💪🏻😍 U pravu si MamaNina Gonali su čisti FSH, s njima se dobija više folikula, a Menopuri su pola FSH, pola LH, pa se njima dobija manje folikula, ali su kvalitetniji. Cetrotide su supresija - da se spriječi nekontrolirani rast folikula i prijevremeno pucanje… Tako su meni rekli.
Joj super, sad mi je sve jasnije. 😂😂
Bas osjecam full jajnike, prvi put sam imala blazu puno stimulaciju a dobili 2 na kraju, Amh mi je 27 pa se xudila jer je ocekivala da cemo nes imat i za kasnije ako ne upali...nadam se da ce ih ovaj put biti vise da ne moram opet ovo prolaziti🙈
Hvala cure, ovaj put idemo na kolicinu da nam ostane nesto za zamrznuti ako bide srece. Prvotni plan je bio jaca doza menopura pa je promjenila, onda je mislila pojacati i gonale pa je ispravila i uvela mi uz cetrotide jos nesto, pogledat cu kasnije kako se tocno zovu i proguglati jos malo poslje posla.
MamaNina sretno i tebi 👍
A gdje ti ides?
U Rijeci sam 🙂 a ti?
Evo drugi se zove Pergoveris..idem googlati..
Ja dam u zgu na sv.duhu.
E i ja sam prvi postupak imala pergoveris i citrotide...nikakvih nuspojava, bas sam se dobro osijecala, ali malo js...sad mislim da je bolje s gonalima.
Sortiraj odgovore
Najstariji