Skoljka pa cestitam!! Divnoooo💖💖😍
Joj nadam se da ce i nama ovaj put uspijeti🙏🙏
Ja veceras pocinjem pikanje s gonalima, 250 svaku vecer. Cula sam za Luetic da je dobra. Jel ti dr.Hafner brinula o jajascima?
Znaci, nisi imala problema s utrogestanom vise kad si taj gel koristila?
Kad kazes 2 stimulacije s 4 pokusaja, to znaci da ti je ostalo js pa si sljedeci mjesec opet isla na postupak bez stimulacije? Ja jos uvijek ne kuzim puno toga oko ovoga, pa sorry ako su glupa pitanja…🙈🙈
Hvala🤗 ma bit ce sve dobro ne brini samo treba biti pozitivan. Sretno sa pikanjem, jel ces sama ili ce ti muz. Ja sam sebi uzela hyalofemme, on je ensto skuplji i bolji, i nemam problema. Meni je iz druge stimulacije uspjelo odmah poslije na frisko znaci et fresh mi je radila. Imam jos zamrznuto 2+1. Bas joj je dr. Hafner savjetovala da ce meni 100% uspjeti fresh i da to ne propustamo jer je po necem vidjela da ja bolje tako reagiram 🤷♀️. A vjerujem da su sve iz labosa brinule jer su sve super, ali taj dan kad je meni radjena oplodnja mislim da je bila ona visoka crne duge kose nikako da zapamtim ime, a na transferu minje bila ona sicusna mala sa naocalama smedjokosa, vjerovatno si ih sve vec vidjela, mene su svi gore zapamtili, cak me i Dr. Turidic izgrlila i cestitala nakon bete 😂
Babylove zao mi je da se opet nismo uhvatile 🙃
Punktirano je 7 stanica. Sad slijedi tulum u labosu i čekanje rezultata ☺️
Sutra idem opet pa cemo vidjeti... 7 bravo, vibramo za sve ❤️❤️🤞🤞🤞 danas su nesto dugo trajale aspiracije... Zapravo mislim da smo se sreli u liftu odma ujutro.. . Ali nisam bila sigurna pa nisam nista rekla...
Betty ma ja sam pobrkala🙈🙈😂😂😂 puno nas je pa sve lovim u hodu dok radim…u kojoj si ti fazi s postupkom? Koji ti je put? Imas curicu? Moja 3 god prirodno, sad problemi s muzem😂🙈🙊 pa 2a stimulacija, moze se reci da imam jos puno nepoznanica🙈🙈
Danas sam bila na drugoj kontroli,nastavljam pikanje sa puregonom i od danas orgalutran...u petak kontrola i u nedj bi trebala biti punkcija...sutra ujutro nosim bris pa cemo vidjeti jesam pokupila od male ili ne. A naravno da sam čitala o lijeopo piše da nije dobro imati gliste u trudnoći
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Pozdrav svima, evo i mene ponovno. Ako se sjecate taman sam trebala na prve konzultacije i ostala sam prirodno trudna. Ali nazalost imala sam spontani u 12. Tjednu. Plod se prestao razvijati vec u sedmom tjednu. Ja dosla na pregled za kombinirani probir, a ono sok plod se jedva vidio od zamucenja i morala sam na kiretazu. Sada me je doktor ponovno uputio na humanu jer mm ima Asthenozoospermiu, a ja 37 g i uredne nalaze hormona. Cekam nalaze trombofilije. Idem kod dr. Turudic drugi tjedan. Da li znate koliko oni sada preporucaju da se ceka s novim pokusajem
Jako mi je žao za spontani, ali barem znaš da možeš i prirodno ostati trudna, to je isto uspjeh sa takvom dijagnozom.. 💪
Ja ti mogu reći opčenito što kažu za planiranje nakon spontanog i kiretaže, nakon 2 mj. Sretno 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure drage recite mi mene desni jajnik boli jos od punkcije i danas sam joj to zaboravila reci a i sada nakon transvera isto i na momente bas boli ? Jeli itko ima takva iskustava ?
I za odnose mi je rekla da mozemo imati !
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage recite mi mene desni jajnik boli jos od punkcije i danas sam joj to zaboravila reci a i sada nakon transvera isto i na momente bas boli ? Jeli itko ima takva iskustava ?
Ma boli boli, naravno da boli. Jajnici su natečeni.. ne brini to je sve normalno 😉 Ja na odnose nisam mogla ni pomisliti tako odmah nakon transfera hehe
*2021. Stigao 💙👶
Jako mi je žao za spontani, ali barem znaš da možeš i prirodno ostati trudna, to je isto uspjeh sa takvom dijagnozom.. 💪
Ja ti mogu reći opčenito što kažu za planiranje nakon spontanog i kiretaže, nakon 2 mj. Sretno 😊
Hvala! Nekako skupis snage za dalje. Doktor je na kontroli rekao 2,3 mjeseca. Sad cemo vidjeti sta kaze dr. Turudic. Bas me zanima koja metoda ide u ovom slucaju?
Nikitta hvala nadamo se😍
Hejbaburibu hvala vam😍
Stanje ovako vracena trostanicna ok kvalitete druga nazalost nista!
Ali bitno da bar jedna doktorica zadovoljna nasu mrvicu nam na ekranu pokazala kad je stavila❤🙏
Sad se opustit i odmarat danas ostali dana normalno samo bez naprezanja! Joj zaplakala sam kad sam vidila onu svijetlecu tockicu samo da se izborii🙏❤
Booster mi nije ovaj put dala jer sam primila Bravacin a on isto pomaze kod ugnjezdjena i zutog tijela!
Sad cu nastavit s maticnom miljeci novalac i folna utrogestan 3×2
E i rekla mi je da pravila nema stanica moze biti bilo koje kvalitete to nista ne znaci da nece uspijest i one losije ispricala mi je da je zena imsla dvostanicnu jos u kasnim godinam i bili je otpisali kad ona trudna sa tom dvostanicno i rodila blizance da im je jos uzor i da se toga uvjek sijeti!
Zato zene srage hrabro i optimisticno to je bitno oprimizam i opustenost!🙏❤
Cestitam i da se svijetleca tockica lijepo ugnijezdi i izraste u zdravog bebaca😍🥰😘. Tako je i meni pokazala na ekranu, ma prekrasno nesto, samo mi zao sto mi nije dozvolila da snimim, kako pravila ne dopustaju, a vjerujem da bi i njoj bilo drago da sad imam taj snimak jer se primilo. 😊 Mogla si i Mg uvesti ako ga vec ne koristis, da se maternica opusti za lakse ugnjezdenje. Jel vam sta savjetovala za odnose. Mi smo imali taj dan odnos i jos jednom nakon dva dana, to je kao dobro jer stimulira maternicu. Zato smto me je tako savjetovala nakon feta, a taj put sam imala et nakon punkcije, a nesto au cure pisale kao nesmije se nakon punkcije, ali ja sam htjela svim silama sve ucinito sto je u mojoj moci samo da se primi😊
Hvlaaaa velikaa Skoljkaa na potpori i svemuu😘❤🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ma boli boli, naravno da boli. Jajnici su natečeni.. ne brini to je sve normalno 😉 Ja na odnose nisam mogla ni pomisliti tako odmah nakon transfera hehe
Hvaala ma nemislim odma ali cisto da znamo jer smo se dosad uvijek ustrucavaliii🤗 naravno jos ne pomisljam 🤣🙈 ali da zanamo ako htjrdnemo da ne radimo nista krivo jer neki daju neki ne !
Nadam se da ce proc ova bol1🙏🤗
Hvala! Nekako skupis snage za dalje. Doktor je na kontroli rekao 2,3 mjeseca. Sad cemo vidjeti sta kaze dr. Turudic. Bas me zanima koja metoda ide u ovom slucaju?
To ti je prvi spontani, biokemijska? Jeste bili do sada na postupku?
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji