Medo, nasty, hvala na info.
Hejbaburibu, mozda da probas s tempiranim odnosima kod ginekologa dok čekaš postupak?
Leptiricu, 😔, drži se.
Lilypie, 😁😁😁izdresirane smo za širenje nogu
Luca87, kakva je situacija s tobom i tvojim postupcima? Ne sjećam se da si pisala.
TinaM91, kad je sljedeći uzv? Valjda će sad malo požuriti s rastom.
Skakavac, zasad sve super, nek se tako nastavi.
Hvala vam svima. Stavljajte info o poz betama,pa da se gubimo nadu i veselimo se .Grizli- ovo mi je prvi pokušaj…Inače, prije samog postupka su mi otkrili endometriozu, i kao ništa. Znam da to umanjuje mogućnost, no sad je opet nisu spomenuli..imam dojam,da kažu samo vi dođite,pa ako bude,bude…
Zar ne bih to trebala operirati ili što već?i meni je prvi glas o tome,a oni ništa
Sve ovisi kolika i gdje ti je endometrioza i kakav ti je amh. Ponekad operacija donosi više štete nego koristi. Meni su dvije frendice prirodno ostale trudne s endo cistapa većim od dva cm, moja je 9 mm i očito zeza. Nema to pravila
Hejbaburibu, mozda da probas s tempiranim odnosima kod ginekologa dok čekaš postupak?
Leptiricu, 😔, drži se.
Luca87, kakva je situacija s tobom i tvojim postupcima? Ne sjećam se da si pisala.
Klomifene, femare ne računam. Inseminaciju nisam htjela.
Ivf, svježi et sad u 4 mj. Beta 0
Čekaju me još 3 eskima, idem po jednog sad krajem 6mj
U pitanju su blastice i ivf ( muž ima predobar spermiogram)
A općenito moja dg je ta endo cista na jednom jajniku koja ne raste, isto od strane doktora zanemarena(valjda s razlogom), svi ostali nalazi super
Sunshine koji pritisak mi stvaras sad. Ceeestitam draga moja! Nek sutra ta crtica bude konkretnija posto sad si ju radila na xyz morkacom a ne prvom jutarnjom. E nek ti ovaj put bude uspjesno svih 9 mj. Sunshine jasno ti ej da moras napisat sto si sve carobno radila tokom ovog postupka?
Hani joj nemoj mi i ti pritisak stvarat. Ako pokleknem sutra javim, al ne zelim zuriti! Statistiku pod hitno treba popraviti pa predlazem da sad najmanje iducih 6 bude pozitivno. Nek to bude izazov za sve nas.
Leptiric zao mi je da nije bila 1 sreca odmah da ne moras sve opet prolaziti. Al nadam se da ti je zadnja negativna betu koju ces vidit. O endometriozi malo znam pa ti ne mogu bas pomoc s odgvorima.
Sunshine ideeees 👏👏👏 stavi nam slikicu da malo skiljimo 😂😂😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Leptiricu, 😔, drži se.
Svaka dva dana ..znaci u srijedu?Da li je moguce da dosegnu pravu velicinu?Koliko dugo uopce moze trajati stimulacija?
Da, sličicuuuu😁😁😁 lilypie, jesi li ti ono pisala da mi živimo od sličica testova😁😁sunshine, digni nam raspoloženje😊
Tina, svaki postupak je različit, ali nekim curama su pojačavali terapiju pošto su sporo rasli, pa je stoperica bila malo kasnije, odužio se postupak. Uglavnom, nek te dočekaju dobre vijesti u srijedu!
Da, sličicuuuu😁😁😁 lilypie, jesi li ti ono pisala da mi živimo od sličica testova😁😁sunshine, digni nam raspoloženje😊
Da 😋😋😋😂 Naručila sam prije par dana testove, da se spremim, al’ će biti utapanja 😎
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji