Isabela vit D utjece i na samu implementaciju i razvoj embrija ne samo na kvalitetu js, zato izvadi ga prije FET-a, ja sam ga isto izvadila nakon punkcije i uredan nalaz mi je bio tamam negdje izmedju 1.neuspjelog FET-a i 2.uspjesnog. Tako da ima nesto u njemu ocito. Mislim da utjece cak i na spolne hormone negdje sam citala, a ako su ti oni zmrdani nece ni FET biti najuspjesniji. Probaj sve sto se moze super da imas blastice sad pokusaj napraviti sve da iduci put ih vrate u savrsenu kucicu. Kako je meni reko necak ovoj bebi se svidjela kucica pa je odlucio ju zadrzat. I jos nesto mozda si vec pisala i pitala te al ne mogu popamtit sve... Pa pitam opet koje ste krvne grupe ti i muz?
Sandra hvala za info!
Marta meni su rekli prvo krvarenje nakon spontanog se racuna kao menga bez obzira u kojem vremenskom razdoblju doslo.
Bjanka zao mi je za negativnu betu.
Vezano za dopunsko u trudnoci je besplatno samo ono sto je vezano za trudnocu, znaci gin i ostale pretrage vezane iskljucivo za to, ako npr se porezete i trebate sivanje to placate participaciju ili lijekovi za astmu ako nemate dopusnko neki lijekovi se nadoplacuju kao i posjet pulmologu isl.
Jučer iako svjesna svojih nesimptoma i onog našeg ženskog osjećaja koji rijetko kad vara ,oplakala i eto me danas kao nova.Sve je sa razlogom,pa i ovo .Idemo daljee😊🤞 mislim da je bitno da ne padamo u depru...lako reci😏 iako mi je ovo 1.pokušaj,ali i iza mene je skoro pa 14 godina žudnje i suza i razočarenja kad menga dođe..Pa i vanmaternicna pa i plus 2 spontana koja sam prehodala doslovno,mada to kao i ne racunam jer je bilo davno i stvarno nisam znala da se išta dogada,osim u oba slucaja krvarenje skoro po mjesec dana i onda kad vidis da stvarno ne misli stati,reagiraš i ides vidjeti šta se dogada...ovaj put me pogodilo više iako sam osjećala da nije uspijelo,al nada,nada je zlo...i jer imam pravog čovjeka uz sebe i jučer sam vidjela prvi put da pati i da plače,baš razočaran,jer je on teški pozitivac i sad je bio uvjeren da je to to..😌e to mi je teže palo nego svih prvih 8 godina sa prvim mužem,jer smo to odrađivali i kao željeli djete jer je bio red da imamo djete..mada i tad sam ja htjela,al niti sam imala podršku niti ništa,čak sam često dobivala upiranje prstom od njega i njegovih,pa eto kad ti ne mozeš...a cak sam od primitivaca njegovih susjeda dozivila da da mi kazu da sam kao jalova krava.Al valjda je sa razlogom bilo tako da ih nemamo...I da cure,pratim vas i dalje i izvjestvam sljedeće korake u nadi da ću dobiti pokoji savjet i dobru vibru od vas...😘😘😘😘 sretno čekalice a vi sretnice,trudnice koje čekate da napokon držite,ljubite,osjetite miris svojeg bebice, mazite ih i pazite jako sad dok su još u bušama😁
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Bjanka, Marta zao mi je cure 😢
Isabelagregorijan draga moja, zao mi je sto se toliko mucis. Od sveg srca se nadam da ce te uzv ipak iznenaditi i da ces biti primjer kako se cuda događaju 😘
Razumijem te kako se osjecas, pretesko je ostvariti trudnocu i onda ju izgubiti, a da ti nitko ne moze reci razlog gubitka.....i da se onda to jos ponavlja nekoliko puta 😢
Jučer iako svjesna svojih nesimptoma i onog našeg ženskog osjećaja koji rijetko kad vara ,oplakala i eto me danas kao nova.Sve je sa razlogom,pa i ovo .Idemo daljee😊🤞 mislim da je bitno da ne padamo u depru…lako reci😏 iako mi je ovo 1.pokušaj,ali i iza mene je skoro pa 14 godina žudnje i suza i razočarenja kad menga dođe..Pa i vanmaternicna pa i plus 2 spontana koja sam prehodala doslovno,mada to kao i ne racunam jer je bilo davno i stvarno nisam znala da se išta dogada,osim u oba slucaja krvarenje skoro po mjesec dana i onda kad vidis da stvarno ne misli stati,reagiraš i ides vidjeti šta se dogada…ovaj put me pogodilo više iako sam osjećala da nije uspijelo,al nada,nada je zlo…i jer imam pravog čovjeka uz sebe i jučer sam vidjela prvi put da pati i da plače,baš razočaran,jer je on teški pozitivac i sad je bio uvjeren da je to to..😌e to mi je teže palo nego svih prvih 8 godina sa prvim mužem,jer smo to odrađivali i kao željeli djete jer je bio red da imamo djete..mada i tad sam ja htjela,al niti sam imala podršku niti ništa,čak sam često dobivala upiranje prstom od njega i njegovih,pa eto kad ti ne mozeš…a cak sam od primitivaca njegovih susjeda dozivila da da mi kazu da sam kao jalova krava.Al valjda je sa razlogom bilo tako da ih nemamo…I da cure,pratim vas i dalje i izvjestvam sljedeće korake u nadi da ću dobiti pokoji savjet i dobru vibru od vas…😘😘😘😘 sretno čekalice a vi sretnice,trudnice koje čekate da napokon držite,ljubite,osjetite miris svojeg bebice, mazite ih i pazite jako sad dok su još u bušama😁
A draga moja, evo si i mene rasplakala a baš mi je žao te osude tako znaju biti ko najoštriji oštrice vrtaju po rani... A😢te muške suze su tako teške točno znam taj osjećaj 😢, mi smo 6 g u braku i evo prva trudnoća pa tres 😢. Idemo dalje ja vjerujem da ćemo uspjeti.A tako mi je drago da imaš sad tako dobrog muškarca ❤️❤️. Kakav ti je plan za dalje 😍❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Isabelagregorijan na Sv. Duhu ti rade i kariogram ploda. Samo ne znam kolko mora biti star i točan postupak. Možda da ih nazoveš i pitaš. Možda bi mogla dobit neke odgovore. Mada još nije sve gotovo, to su samo opcije.
nikita, najgore je to kaj ništa ne znaš, da bar znaš razlog pa ono, al kad je uvijek sve neobjašnjeno, katastrofa.
Misliš da je moguće da je streptokok naškodio? ja sam išla čitati o tome i svašta sam se načitala pa više nisam ni sigurna može li ili ne...slušam budno svaki vaš savjet i zahvalna sam do neba za sve!
Kengurica, radili smo kariograme i uredni su
za histeroskopiju sam već govorila doktoru, a on meni ma nije to još potrebno, ja imam tako dobar uzv da bi nešto vidio da se događa, ali ja još uvijek ne vjerujem u to.
grizli, vitamin d mi je svakako prioritet.
i za krvnu grupu, znam za svoju da sam 0+, a za muža ne znam, daj mi pliz objasni ima li to kakvog utjecaja? tj, koja on krvna grupa ne bi smio biti?
[/url
balonka, ako ću morati ići na kiretažu, ići ću ovaj put na sv duh, jer sam imala jako loša iskustva u zaboku i svakako ću se raspitati za kariogram ploda, jer u zaboku rade phd na kojem apsolutno ništa ne piše. MIslim da sam čak za to i čula, samo moram uzeti dvije uputnice, jednu za mene i jednu za plod.
[/url
Cure moje nisam se javljala odavno . Uzela sam predah od svega . Svim trudnicama uspjesnu trudnocu zelim od srca. Grizli nije kasno da cestitam trudnocu od sveg srca zelim najbolje. A svim trudilicama i cekalicama zelim sve kao sebi samoj. Nemojte da vas doticu rijeci bezobraznih ljudi koji u sebi nemaju ni trun ljudskosti drzite se i glavu gore i naprijed . Svi mi imamo i uspone i padove ali bitno je dic se i nastavit dalje. To je jednostavno nasa borba.
nina, tko bi bio sretniji od mene da mogu biti primjer kako su čuda moguća, ali s obzirom na taj moj neki predosjećaj koji je na žalost svaki puta bio u pravu, ne vjerujem da se bude čudo dogodilo
[/url
Streptokok skupine B ne može biti štetan ja ga imam pa mi je dr rekla da on nije strašan za plod i da možemo u postupak,to mi je rekla kad sam ja već popila antibiotik kaj mi je dala moja soc dr. 🙈Ali nisam išla ponovo radit bris.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji