Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    21. Kolovoz 2019. 13:20

isabelagregorijan

Prva je bila 12.8-46, druga 14.8-129, treca 19.8-799, i danas 48 sati nakon -1050. Nikak nije dobro. Idem na uzv iduci tjedan pa cemo vidjet kaj se dogada, al svakak nije dobro. Em je preniska, em se ne dupla kak spada vise

Tako mi je zao 😨, al opet se nadam da mozda ipak bude sve ok. Znam da te nemoze nitko utjesit, ali drzi se, ipak imaj vjere🤗

• Balonka
    21. Kolovoz 2019. 13:39

isabelagregorijan

neću sad bit ne znam kaj. Idem idući četvrtak da vidim kaj se događa, ak je loše, a vjerojatno je, voljela bi da to samo krene, samo da ne moram na treću kiretažu.
    Dalje, ne planiram nikakvu trudnoću do daljnjeg dok mi netko ne otkrije kaj je s menom?
    svaki puta do sada kad se primi, prestane se razvijat ili se dogodi nekaj čudno. Nekaj moje tijelo radi krivo, Ovaj put sam i s heparinom pokrivena, tako da očito nije ni do toga…
    ne znam kud i kod koga da idem, koje pretrage još napraviti, nemam ništa pojma.

Jeste radili kariogram?

isabelagregorijan
    21. Kolovoz 2019. 14:15

Balonka

isabelagregorijan

neću sad bit ne znam kaj. Idem idući četvrtak da vidim kaj se događa, ak je loše, a vjerojatno je, voljela bi da to samo krene, samo da ne moram na treću kiretažu.
    Dalje, ne planiram nikakvu trudnoću do daljnjeg dok mi netko ne otkrije kaj je s menom?
    svaki puta do sada kad se primi, prestane se razvijat ili se dogodi nekaj čudno. Nekaj moje tijelo radi krivo, Ovaj put sam i s heparinom pokrivena, tako da očito nije ni do toga…

Jeste radili kariogram?

jesmo, uredan je, dajte još nalaza kaj bi trebali? mislim da smo veliku većinu odradili

[/url

• Balonka
    21. Kolovoz 2019. 15:25

isabelagregorijan

Balonka

isabelagregorijan

Jeste radili kariogram?

jesmo, uredan je, dajte još nalaza kaj bi trebali? mislim da smo veliku većinu odradili

A bris endometrija? Možda je koja bakterija u pitanju? Meni se nije vidla ni na papi ni na brisevima. 

• Luca87
    21. Kolovoz 2019. 15:41

Vitamin D, nekakva autoimuna bolest ? Neznam jesi to isto kontrolirala?

Lilypie
    21. Kolovoz 2019. 16:53

Isabela draga, jako mi je zao 😢 Kako je čudna ta ženska intuicija... nazalost bila si u pravu. Nema utjehe, znam. Šaljem ti jedan zagrljaj 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    21. Kolovoz 2019. 17:12

Isabela - pričekaj ultrazvuk pa ćeš vidjeti kakva je situacija. Ovako se samo dovodiš do stresa. Svašta je još moguće. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    21. Kolovoz 2019. 19:33

Isabela jesi i na decortinu bila? Ne znam sto od nalaza imate al mozda jos imuno pretrage, hla tipizacija, nk stanice... Znam da mi je mpo bila govorila da ima i nekih rijetkih oboljenja kod populacije zidovskog porijekla sta se pojavlju kod hrvata uzasno rijetko al se javljaju. Al ko sto Vaki kaze pricekaj uzv mozda je sve ok, ako nije od srca ti zelim laksi put. 

Vrapčić123
    21. Kolovoz 2019. 20:07

Pozdrav drage moje, ne stignem vas na žalost baš pratiti. No htjedoh vam samo poslati puno pozdrava i puno pozitivnih misli... 😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

skoljka
    21. Kolovoz 2019. 21:00

Balonka

isabelagregorijan

Balonka

isabelagregorijan

Jeste radili kariogram?

A bris endometrija? Možda je koja bakterija u pitanju? Meni se nije vidla ni na papi ni na brisevima.

Da obavezno ako nisi napravi bris endometrija, to moze pojesti i nasavrseniji embrij, i ja sam to radila, jer su mi embriji bili savrseni a nikad nije doslo niti do biokemijske. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.