I mi smo vecer prije FET-a imali odnos hehe trebam zahvaliti muzu znaci posto se ja dva dana prije bilo kojeg pregleda kao jezim odnosa kao da ce znati 😂😂
Hehe koja sam ja likusa koda doktore briga ili koda vide
Pila sam vitamin D 2-3 mjeseca prije i nakon transfera kazu mi uvijek 2-3 litre vode i prehranu bogatu proteinima
Curke,jedno pitanjce,da li je koja od Vas uzela bolovanje za potpomognutu?čula sam ako se uzme da je 100%,jel to istina
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Luca, prvo ću svakako onda ić izvadit vitamin d, samo me brine kaj imam još tri blastice zamrznute koje su kao odlične kvalitete, a zapravo tko bi ga znao.
inače, svi ostali hormoni su mi ok, samo fsh i lh su malo izokrenuti radi blagog pcos-a, jer i moja dijagnoza je još uvijek idiopatska neplodnost, sve kakti štima i s menom i s mužom, ali nejde. zanimljivo je da od 2014. nisam uspjela ostati prirodno trudna nikako i sad se dogodilo od jednog jedinog odnosa, a realno sve sam radila isto osim što sam bila krenula u teretanu...
[/url
Curke, da li ovo krvarenje(čišćenje nakon spontanog) koje je nastupilo ovaj tj računam kao prvu mengu nakon postupka, obzirom da sam bila na punoj stimulaciji trebala bi čekati 3 mj za novi postupak, po tome bi mogla početkom 12 mj, s tim da moram skinuti 10 kg nadam se da ću to uspjeti za 3 mj. planiram na Keto ishranu nadam se da je to ok.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Bok svima! Evo nakon što sam pročitala svih 713 stranica ove teme prvo bih čestitala svim trudnicama 🙂 i nadam se da cu vam se i ja uskoro pridružiti. A želim svi sreću i uspjeh trudilicama i da čim prije ispod srca nose svoju bebicu. Mi smo tek na početku i zanima me ako bi mi tko mogao pomoći sa informacijom što sve hzzo pokriva?! Znam za postupke ali me zanima pokriva li lijekove, odnosno ako uzmem i dopunsko osiguranje hoću li biti potpuno pokrivena?! Mi se spremamo na vuk vrhovac. Kakva iskustva s bum s imate? Unaprijed hvala za svaku pomoć!
Bok svima! Evo nakon što sam pročitala svih 713 stranica ove teme prvo bih čestitala svim trudnicama 🙂 i nadam se da cu vam se i ja uskoro pridružiti. A želim svu sreću i uspjeh trudilicama i da čim prije ispod srca nose svoju bebicu. Mi smo tek na početku i zanima me ako bi mi tko mogao pomoći sa informacijom što sve hzzo pokriva?! Znam za postupke ali me zanima pokriva li lijekove, odnosno ako uzmem i dopunsko osiguranje hoću li biti potpuno pokrivena?! Mi se spremamo na vuk vrhovac. Kakva iskustva s njima imate? Unaprijed hvala za svaku pomoć!
I kod mene se računalo kao obićno bolovanje, tj 70% plaće se dobi.
A što se tiće dopunskog, moj suprug ga nema i uz tu dijagnozu ga ni ne treba, tj sve je besplatno. Jedino mi je ostalo u sjećanju da je jedna žena bila bez dopunskog jer ti za mpo vode i trudnoću ne treba, ali je plaćala bolnicu nakon porođaja jer više nije bila trudnica.
Isabela zao mi da si u tako stresnoj situaciji. Nekako se potajno nadam da ce nas iznenadiri ova tvoja trudnoca i ipak krenuti dobrom putem, ali da kao i ti sto znas znam i ja da zasad nesto ne stima.
Ja mislim da ti sad zbilja imas pravo na kariogram. Nekako ne vjerujem da je taj streptokok razlog, ali mozda isto i histeroskopija maternice sa biopsijom. Da vidis da li ti embrij ima zdravo okruzenje kad se smjesti.
Cure samo da prijavom da je kod mene negativana beta😐 sretno drugim curama što cekaju🤞🍀😘
Sortiraj odgovore
Najstariji