Pozdrav…sto se tice rada VV,jos uvijek ne primaju pacijente,sutra imaju inspekciju iz ministarstva zdravlja i ostalu ekipu,dolaze na pregled prostora I ako budu zadovoljavali i dobiju dozvolu pocinju s radom,al u 9 mj tek primaju pacijente.Jos imaju tih sitnica srediti na odjelu
Ajde valjda ce sad biti malo bolji i adekvatniji prostor...
Evo, stigo nalaz, 1050, znala sam da ne valja 😥😥😥
😨A joooj.. Ajde napisi sve bete koje si do sad vadila po danima, jesi sigurna da nije dobro i ti si prirodno zatrudnila ako se nevaram , jesi se cula sa gin.?
Draga Marta, preporučam REPROMED…naša dijagnoza je olighoastenoteratozoospermija i imamo uspješan postupak.
Erden je definitivno najbolji ginekolog a Patrik najbolji embriolog…pristup im je jako profesionalan a opet prijateljski. Sretno! :)
Hvala ti draga A1Ana, čestitam ❤️ ❤️ ❤️ si iz prvog pokušaja ostala trudna,jesu dostupni na telefon, vidim da subotom ne rade.
Rade i subotom i nedjeljom :) Sve po potrebi...Nazovi i dogovori razgovor kod Erdena - pa vidi da li ćete se kliknuti...Divan je...svi su tamo divni. Sretno, biti će to super! :)
Isabela a bas sam se nadala da je sve super ovaj put. Zao mi je iako se jos nadam da je to uredno. 😏
Evo da se i ja pridruzim. Radila sam FET u petak 2 blastice. Cekanje me izludjuje, beta je 27.08. Sad za sad nista od simptoma 3 dpt. Sretno svim cekalicama bete 🍀
Kako ide čekanje? Imaš kakve simptome? Budeš napravila koji test?
Možda si radila prerano pa zato nije pravilno duplanje. Znam da si van sebe, ali sve je moguće. Ljudi nisu uvijek po pravilima i česta su odstupanja. Još nije sve gotovo....
Ufff...ne sviđa mi se...😦😧😞
Prva je bila 12.8-46, druga 14.8-129, treca 19.8-799, i danas 48 sati nakon -1050. Nikak nije dobro. Idem na uzv iduci tjedan pa cemo vidjet kaj se dogada, al svakak nije dobro. Em je preniska, em se ne dupla kak spada vise
[/url
neću sad bit ne znam kaj. Idem idući četvrtak da vidim kaj se događa, ak je loše, a vjerojatno je, voljela bi da to samo krene, samo da ne moram na treću kiretažu.
Dalje, ne planiram nikakvu trudnoću do daljnjeg dok mi netko ne otkrije kaj je s menom?
svaki puta do sada kad se primi, prestane se razvijat ili se dogodi nekaj čudno. Nekaj moje tijelo radi krivo, Ovaj put sam i s heparinom pokrivena, tako da očito nije ni do toga...
ne znam kud i kod koga da idem, koje pretrage još napraviti, nemam ništa pojma.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji