Babylove i u Petrovoj mi se nisu vodila 2 prirodnjaka kad nisam došla ni do punkcije, ovulirala na dan pregleda prvi put, drugi put noć nakon pregleda. 😂 E sad, ne znam je li tako i ako se ne dođe ni do transfera.
Vaki koliko sam upamtila, pregled ti je 24.8. i jedva čekam da nam javiš divne vijest i to srčeko 😍
Za Petrovu i ostale bolnice nz ali ovo znam... jer sam 3 puta isla no samo jednom dosla do punkcije i stanica je bila cisticna i nisu mi ni to racunali... sad ja nisam nikad nista koristila osim stoperice.. nz kako je ako netko uzima klomifene i sl...
Curke meni je danas katastrofa. Neki pririsak u glavi i hvata me panika. Budna sam od 5. Vjerojatno od hormona.Imate kakav savjet kak to preživjet najlakse?
Curke meni je danas katastrofa. Neki pririsak u glavi i hvata me panika. Budna sam od 5. Vjerojatno od hormona.Imate kakav savjet kak to preživjet najlakse?
Joooj mogu mislit kako ti je, ali to su samo zivci, previse mislis. Moras se okupirati necim da manje mislis, odi negdje, kod nekog, druzi se sa nekim, odi u neki centar, setaj, istrazuj sta je zdravo za trudnocu jesti, neznam samo nesto neke gluposti radi da ti odvuce misli, tako si samo pod stresom a to nije dobro. Ako se odlucis za Normabel, ako ti je lose od njeg, nemoj cijeli, popij pola ili cetvrtinu. 🤗🥰Moras biti pozitivna
Jutro vam cure, imam pitanje ako je koja na kbc Rijeka dal zna kad počinju raditi? Dal jos traju im GO?
Balonka 🤞 drzi se! Meni je nesanica i rano budjenje bio jedan od ranih simptoma i pratila me duuigo u pocetku trudnoce.
Draga Marta, preporučam REPROMED...naša dijagnoza je olighoastenoteratozoospermija i imamo uspješan postupak.
Erden je definitivno najbolji ginekolog a Patrik najbolji embriolog...pristup im je jako profesionalan a opet prijateljski. Sretno! :)
Draga Marta, preporučam REPROMED…naša dijagnoza je olighoastenoteratozoospermija i imamo uspješan postupak.
Erden je definitivno najbolji ginekolog a Patrik najbolji embriolog…pristup im je jako profesionalan a opet prijateljski. Sretno! :)
Hvala ti draga A1Ana, čestitam ❤️ ❤️ ❤️ si iz prvog pokušaja ostala trudna,jesu dostupni na telefon, vidim da subotom ne rade.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta znaš da sam ja s istom dijagnozom kod supruga ostala trudna iz prvog pokušaja u Beti. Radi se i vikendom a dostupni su i telefonom i mailom.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Martaznaš da sam ja s istom dijagnozom kod supruga ostala trudna iz prvog pokušaja u Beti. Radi se i vikendom a dostupni su i telefonom i mailom.
Draga i ja sam iz prvog ostala kod njih trudna samo eto došlo do spontanog. Sad malo gledam i druga iskustva kako poboljšati situaciju. Koliko si ti trudna 😀kako se osjećaš da li u Beti i vofiš trudnoću kod koje si ti dr.
Evo, stigo nalaz, 1050, znala sam da ne valja 😥😥😥
Draga Isabela, žao mi je 😞 😞 😞 😞 😞 ali čekaj kad ideš na ultrazvuk oprosti nisam po pratila koliko si trudna možda je sve to ok
Sortiraj odgovore
Najstariji