Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    05. Kolovoz 2019. 01:12

Na odmoru sam pa nekako ne stignem čitati i sad samo na brzinu otvorim kad imam sta vidjeti.
    Prvo, Nikitta neka ti je ovo najsretnija godina dosad i neka ti se ispuni trenutno najveca želja! ❤️ malo da te osvoji. 😘
    Vaki pa to je sjajno! Beta ti je visoka u bit ce to super. Ja isto mislim da je jedan embić odustao, drugi se čvrsto drži. Ma jaaaaako si me razveselila i jedva čekam daljnje sretne vijesti.
    Vidis sad kad imas slicnu pricu kao ja (ista bolnica, prebacivanje) zbilja i ja dobijam dojam da jesu manje iskusni embriolozi. Ili mozda samo prenatrpani poslom, ali da nije ovo sad samo sreća. 

Vaki
    05. Kolovoz 2019. 04:15

Kengurice - pa da, nije doktor ništa loše o njima pričao, samo je rekao da se njemu čini da im malo fali iskustva kod muškog faktora. Moguće da je bilo još takvih slučajeva kad je iznio takav stav.
    Lucija - ne znam, meni je znala biti obilnija nakon postupka pa kad je bio i FET. 
    Mimi - kad ćeš ti na pregled? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    05. Kolovoz 2019. 09:47

Nikita sretan i da iduci dočekas sa bebom u narucju ili barem negdje na putu do rodilista.
    Vaki ne brini razmak od 15 dana izmedju 2 uzv je dovoljan. Ja sam se toga bojala jer sam bila kod mpo sa 7+4 i onda sa 9tt kod fetalnog i opet me gledala na uzv. Pa sam pitala dal steti, rekla fetalna sad i tako kratko pogledamo samo dal je cervix uredan i srcanu akciju. Vise ce stetit vas stres ako vam dam terapiju na blef bez da vidimo bebu. Kasniji uzv ako su precesti nisu dobri. I da svakih 15 dana je neka preporuka da je minimalna pauza izmedju jakih uzv posebno 4D. Bitno da ne pustaju zvuk oboje jer to zapravo jace zraci. A titranje srca vidis na ekranu. 

• Mimi1510
    05. Kolovoz 2019. 09:51

Vaki

Mimi - kad ćeš ti na pregled?

Ja sutra ujutro idem opet vaditi betu 😊 
    Pa cemo vidjet sta ce pokazat... nadam se da ce samo sve biti uredu🙏
    Ja se nekako nadam da odem na prvi pregled za 2 tjedna valjda ce tada biti taman da se nesto vidi ❤

Samara
    05. Kolovoz 2019. 10:14

Cure, kako se vi nosite sa tim da vas okolina stalno ispituje kad ćete imati bebu i zašto još nemate? Malo prije sam opet imala istu situaciju, sretnem na cesti starijeg susjeda koji me zaustavi i pita da zašto još nemam trbuh a tak smo dugo zajedno i u braku i sve i kaže da - Hrvatska treba rasti!!! Uopće ne znam kako sam odreagirala, samo znam da sam nastavila hodati..pao mi je mrak na oči :(

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Lilypie
    05. Kolovoz 2019. 11:06

Samara

Cure, kako se vi nosite sa tim da vas okolina stalno ispituje kad ćete imati bebu i zašto još nemate? Malo prije sam opet imala istu situaciju, sretnem na cesti starijeg susjeda koji me zaustavi i pita da zašto još nemam trbuh a tak smo dugo zajedno i u braku i sve i kaže da - Hrvatska treba rasti!!! Uopće ne znam kako sam odreagirala, samo znam da sam nastavila hodati..pao mi je mrak na oči :(

Je, zbog njih nam Hrvatska raste svakim danom 🤬 Neka gleda svoja posla! Ne obaziri se na znatiželjne noseve. Kako su oni bezobrazni i guraju nos gdje im nije mjesto tako im treba i odgovoriti. Bas me ljute te budale!
    Nikitta, sretan ročkas draga i da sto prije uspiješ na svome putu ❤️
    Marta, kako si ti?
    Karla, sutra je UZV? 🥳🥳🥳

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    05. Kolovoz 2019. 11:11

Samara - na žalost, ima takvih ljudi koji guraju nos tamo gdje im nije mjesto! 😋
    Karla - sretno sutra! 
    Marta - kako je? 
    Mimi - sretno s betom! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Iskra💞
    05. Kolovoz 2019. 13:32

Pozzz cure jedno pitanje propisano mi  da dodem 2.dc u bolnicu,te ću onda i dobiti lijekove.Sad da li te lijekove dobivam tamo ili u ljekarni? Plaćam li ih ili idu na recept,a to su:
    PUREGON
    ORGULUTRN
    OVITRELLE
    hvalaaaaa😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Lilypie
    05. Kolovoz 2019. 13:35

Iskra💞

Pozzz cure jedno pitanje propisano mi da dodem 2.dc u bolnicu,te ću onda i dobiti lijekove.Sad da li te lijekove dobivam tamo ili u ljekarni? Plaćam li ih ili idu na recept,a to su:
    PUREGON
    ORGULUTRN
    OVITRELLE
    hvalaaaaa😘

Ovisno o tome ideš li u postupak preko HZZO-a ili privatno. Ako ideš privatno, sve lijekove plaćaš sama i nabavljaš ih u ljekarni. Ako je preko HZZO-a, onda dobiješ u klinici.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    05. Kolovoz 2019. 13:36

Samara znam tesko je al probaj ignorirat talve komentare. Ja sam na kraju kad bi netko tako nesto pitao glumila da ne cujem i nastavila pricu o necem desetom. Kao da nitko nis nije pitao, a oni koji su bas navaljivali dobili su odgovor sta vas to briga ili protupitanje a kad vi mislite umrijet?! Vrlo brzo su prestali komentari.
    Iskra ako si u postupku preko hzzo sve lijekove oni daju. Ako si privatno kupujes. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.