Na odmoru sam pa nekako ne stignem čitati i sad samo na brzinu otvorim kad imam sta vidjeti.
Prvo, Nikitta neka ti je ovo najsretnija godina dosad i neka ti se ispuni trenutno najveca želja! ❤️ malo da te osvoji. 😘
Vaki pa to je sjajno! Beta ti je visoka u bit ce to super. Ja isto mislim da je jedan embić odustao, drugi se čvrsto drži. Ma jaaaaako si me razveselila i jedva čekam daljnje sretne vijesti.
Vidis sad kad imas slicnu pricu kao ja (ista bolnica, prebacivanje) zbilja i ja dobijam dojam da jesu manje iskusni embriolozi. Ili mozda samo prenatrpani poslom, ali da nije ovo sad samo sreća.
Kengurice - pa da, nije doktor ništa loše o njima pričao, samo je rekao da se njemu čini da im malo fali iskustva kod muškog faktora. Moguće da je bilo još takvih slučajeva kad je iznio takav stav.
Lucija - ne znam, meni je znala biti obilnija nakon postupka pa kad je bio i FET.
Mimi - kad ćeš ti na pregled?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikita sretan i da iduci dočekas sa bebom u narucju ili barem negdje na putu do rodilista.
Vaki ne brini razmak od 15 dana izmedju 2 uzv je dovoljan. Ja sam se toga bojala jer sam bila kod mpo sa 7+4 i onda sa 9tt kod fetalnog i opet me gledala na uzv. Pa sam pitala dal steti, rekla fetalna sad i tako kratko pogledamo samo dal je cervix uredan i srcanu akciju. Vise ce stetit vas stres ako vam dam terapiju na blef bez da vidimo bebu. Kasniji uzv ako su precesti nisu dobri. I da svakih 15 dana je neka preporuka da je minimalna pauza izmedju jakih uzv posebno 4D. Bitno da ne pustaju zvuk oboje jer to zapravo jace zraci. A titranje srca vidis na ekranu.
Mimi - kad ćeš ti na pregled?
Ja sutra ujutro idem opet vaditi betu 😊
Pa cemo vidjet sta ce pokazat... nadam se da ce samo sve biti uredu🙏
Ja se nekako nadam da odem na prvi pregled za 2 tjedna valjda ce tada biti taman da se nesto vidi ❤
Cure, kako se vi nosite sa tim da vas okolina stalno ispituje kad ćete imati bebu i zašto još nemate? Malo prije sam opet imala istu situaciju, sretnem na cesti starijeg susjeda koji me zaustavi i pita da zašto još nemam trbuh a tak smo dugo zajedno i u braku i sve i kaže da - Hrvatska treba rasti!!! Uopće ne znam kako sam odreagirala, samo znam da sam nastavila hodati..pao mi je mrak na oči :(
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure, kako se vi nosite sa tim da vas okolina stalno ispituje kad ćete imati bebu i zašto još nemate? Malo prije sam opet imala istu situaciju, sretnem na cesti starijeg susjeda koji me zaustavi i pita da zašto još nemam trbuh a tak smo dugo zajedno i u braku i sve i kaže da - Hrvatska treba rasti!!! Uopće ne znam kako sam odreagirala, samo znam da sam nastavila hodati..pao mi je mrak na oči :(
Je, zbog njih nam Hrvatska raste svakim danom 🤬 Neka gleda svoja posla! Ne obaziri se na znatiželjne noseve. Kako su oni bezobrazni i guraju nos gdje im nije mjesto tako im treba i odgovoriti. Bas me ljute te budale!
Nikitta, sretan ročkas draga i da sto prije uspiješ na svome putu ❤️
Marta, kako si ti?
Karla, sutra je UZV? 🥳🥳🥳
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Samara - na žalost, ima takvih ljudi koji guraju nos tamo gdje im nije mjesto! 😋
Karla - sretno sutra!
Marta - kako je?
Mimi - sretno s betom!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozzz cure jedno pitanje propisano mi da dodem 2.dc u bolnicu,te ću onda i dobiti lijekove.Sad da li te lijekove dobivam tamo ili u ljekarni? Plaćam li ih ili idu na recept,a to su:
PUREGON
ORGULUTRN
OVITRELLE
hvalaaaaa😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Pozzz cure jedno pitanje propisano mi da dodem 2.dc u bolnicu,te ću onda i dobiti lijekove.Sad da li te lijekove dobivam tamo ili u ljekarni? Plaćam li ih ili idu na recept,a to su:
PUREGON
ORGULUTRN
OVITRELLE
hvalaaaaa😘
Ovisno o tome ideš li u postupak preko HZZO-a ili privatno. Ako ideš privatno, sve lijekove plaćaš sama i nabavljaš ih u ljekarni. Ako je preko HZZO-a, onda dobiješ u klinici.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Samara znam tesko je al probaj ignorirat talve komentare. Ja sam na kraju kad bi netko tako nesto pitao glumila da ne cujem i nastavila pricu o necem desetom. Kao da nitko nis nije pitao, a oni koji su bas navaljivali dobili su odgovor sta vas to briga ili protupitanje a kad vi mislite umrijet?! Vrlo brzo su prestali komentari.
Iskra ako si u postupku preko hzzo sve lijekove oni daju. Ako si privatno kupujes. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji