Vaki ne bediraj se molim te, tako je krenulo i sve ok možeš imati i poneku tajnu 🤗😘daj Bože da ti nama budeš sretna i vesela i da sve bude u savršenom redu. 👏Kad se vadi beta u državnoj bolnici da li mi treba uputnica.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Kad se vadi beta u državnoj bolnici da li mi treba uputnica.
Treba ili crvena ili interna uputnica. Iako zadnji puta kad sam bila u labosu u bolnici, ko nije imao uputnicu, uredno su naplatili. Tako da su sve opcije otvorene.
Ne znam kako uopće započeti ovaj post…
Ne znam sjećate li se da sam nakon 5 neuspjelih transfera odlučila otići kod privatnika da vidim što bih mogla napraviti od pretraga. Nekako nisam baš bila optimistična u svoje embrije na VV jer su ih sve zamrzli 2. dan, znači da nisu vjerovali u njih ni oni kad ih nisu pustili do 5. dana. Uglavnom, dr. mi je rekao da on ne bi još radio pretrage jer misli da u mojoj klinici samo fali iskustva embriolozima. Uglavnom, na kraju sam krenula kod njih u postupak, računajući ako zatrudnim onda ću se za 2 god. vratiti po smrzliće u državnu kliniku. Da skratim, nisam vas htjela bedirati pa nisam nikome ništa govorila. Uglavnom, beta je 12.dt bila 645, ali 15.dt iznosi 1435. Znači nije se dobro poduplala. Nisam više mogla šutjeti i morala sam vam to reči makar vijesti nisu baš bajne.
Ne javljam se cesto, ali vas pratim svakodnevno i ti si mi Vaki bas upala u oko, kao netko ko zasluzuje da dozivi tu srecu!! Bas sam sretna da je dosao i tvoj red! Cestitam ❤️
Vaki ako ces biti mirnija odi za 2 tjedna kod svog soc. gin na pregled. Dobro Skoljka kaze ond vi se vec i srce/a trebalo vidjeti! Drzim fige da kucaju oba ako si to prizeljkujes. Bas je opet krenuo sretni niz ovdje i nek traje i traje samo...
Pozdrav cure, pre nego sto smo poceli sa MPO saznala sam da sam ostala trudna prirodnim putem ;) Imam hormone Ovaleap 900 i.j. kupljene u ljekarni za 1800kn ja bih ih dala nekoj od vas za 800kn. Rok trajanja im je 10.2019. tako da ako krecete sa MPO u 8. Ili 9. mjesecu i vas gin vam je prepisao ove, mozete mi se javiti. Ja sam u Splitu, ukoliko zelite da ih posaljem negde dalje raspitajte se u ljekarni koliko dugo mogu biti vani (van hladnjaka). Sretno svima!
Cure moje, baš ste divne. Ljubim vas sve. Hvala što mislite na mene.
Babylove - od 3.dc sam koristila Puregon, a od 7.dc do 12.dc i Orgalutran. Na lijevom jajniku su folikuli nešto brže napredovali pa sam uzela štopericu kad su folikuli na tom jajniku bili zreli. Dobili smo 9 stanica, na desnom nismo sve ni punktirali. Od tih 9, 6 ih je bilo s lijevog. Oplodilo ih se 7, metodom ICSI. Do četvrtog dana ih je bilo 5 (4 odlična i 1 lošiji). No, 5.dan su ostale samo 2 blastice. Embriolog je bio iznenađen što ih nije više, ali inače nismo prije išli na blastice pa sam bila zadovoljna. Odmah 2.dt sam imala 2 točkice smede krvi, 3.dan također. Bojala sam se da možda menstruacija probija... Kad su mu se grudi napunile onda sam počela sumnjati. Nakon toga je test bio pozitivan. ❤️
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli - puno mi je čekati dok već budem 9.tjedna. Išla bih svakako prije da se umirim.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki mila, pa čestitam od srca 🥰🥳
Vidi ti nju... kako je ona nas sve iz prikrajka propratila i onda nam bacila bombu 😂 Držim fige draga da sve bude super uredno 🙏
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Kad se vadi beta u državnoj bolnici da li mi treba uputnica.
Treba ili crvena ili interna uputnica. Iako zadnji puta kad sam bila u labosu u bolnici, ko nije imao uputnicu, uredno su naplatili. Tako da su sve opcije otvorene.
Aha oki hvala ti 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji