Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    03. Kolovoz 2019. 12:18

Lemon

Marta javi nam kakva je situacija, valjda si uspjela doći do nekog ginekologa

Hej draga, čula sam se sa svojom dr. Kaže da je ovo česta pojava nakon ivf, rekla je da ostanem na utrićima i ako se po jača da ih pijem i to 4 po 2 dnevno.Na pregledu se ionako niš nebi vidjeli jer mi je tek 15dan pa je savjetovala da ne idem na pregled. Još me onak na momente zaboli ali mi je lakše ipak i samo ležim danas. 😘

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    03. Kolovoz 2019. 12:19

Mimi1510

Ej curke malo sam bila u guzvi …jucer sam radila test i bio je + koji se odlicno vidio…evo sada ujutro idem vaditi betu 🙏😁 pa cemo vidjet…
    Sta se rice smeckastog iscjetka bilo ga je jucer malo ali samo popodne…
    Marta 🙏 drzi se nadam se da nije nista ❤

🎊 Čestitam nek sve bude savršeno ❤️😘😘😘

• thinkpink1
    03. Kolovoz 2019. 12:40

Martai i Mimi bas sam happy zbog vas❣❣❣
    🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰

Marta...
    03. Kolovoz 2019. 12:55

thinkpink1

Martai i Mimibas sam happy zbog vas❣❣❣
    🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰

❤️❤️❤️❤️

Lemon
    03. Kolovoz 2019. 13:05

Super, onda miruj do pregleda, nadam se da će se čuti srce i meni i tebi kada dođe vrijeme 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Marta...
    03. Kolovoz 2019. 13:22

Lemon

Super, onda miruj do pregleda, nadam se da će se čuti srce i meni i tebi kada dođe vrijeme

Nadam se draga i vjerujem da će biti sve dobro ❤️😘😘

Vaki
    03. Kolovoz 2019. 13:48

Ne znam kako uopće započeti ovaj post... 
    Ne znam sjećate li se da sam nakon 5 neuspjelih transfera odlučila otići kod privatnika da vidim što bih mogla napraviti od pretraga. Nekako nisam baš bila optimistična u svoje embrije na VV jer su ih sve zamrzli 2. dan, znači da nisu vjerovali u njih ni oni kad ih nisu pustili do 5. dana. Uglavnom, dr. mi je rekao da on ne bi još radio pretrage jer misli da u mojoj klinici samo fali iskustva embriolozima. Uglavnom, na kraju sam krenula kod njih u postupak, računajući ako zatrudnim onda ću se za 2 god. vratiti po smrzliće u državnu kliniku. Da skratim, nisam vas htjela bedirati pa nisam nikome ništa govorila. Uglavnom, beta je 12.dt bila 645, ali 15.dt  iznosi 1435. Znači nije se dobro poduplala. Nisam više mogla šutjeti i morala sam vam to reči makar vijesti nisu baš bajne. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    03. Kolovoz 2019. 14:00

Vaki

Ne znam kako uopće započeti ovaj post…
    Ne znam sjećate li se da sam nakon 5 neuspjelih transfera odlučila otići kod privatnika da vidim što bih mogla napraviti od pretraga. Nekako nisam baš bila optimistična u svoje embrije na VV jer su ih sve zamrzli 2. dan, znači da nisu vjerovali u njih ni oni kad ih nisu pustili do 5. dana. Uglavnom, dr. mi je rekao da on ne bi još radio pretrage jer misli da u mojoj klinici samo fali iskustva embriolozima. Uglavnom, na kraju sam krenula kod njih u postupak, računajući ako zatrudnim onda ću se za 2 god. vratiti po smrzliće u državnu kliniku. Da skratim, nisam vas htjela bedirati pa nisam nikome ništa govorila. Uglavnom, beta je 12.dt bila 645, ali 15.dt iznosi 1435. Znači nije se dobro poduplala. Nisam više mogla šutjeti i morala sam vam to reči makar vijesti nisu baš bajne.

Ooo Vaki, pa ti nama tajis, a sa nama se radujes i tugujes🤗 znaci kod privatnika si odradila taj transfer. Jesi li obje bete vadila u isto vrijeme, da nisi mozda prvu malo kasnije a drugu ranije pa je mozda zato ovakvo stanje, nemoj se bedirat, mozda ipak sve bude uredu, sta mislis da jos jednom izvaddis 🤨, sta ti kazu u toj klinici za betu? 

Marta...
    03. Kolovoz 2019. 14:03

Vaki

Ne znam kako uopće započeti ovaj post…
    Ne znam sjećate li se da sam nakon 5 neuspjelih transfera odlučila otići kod privatnika da vidim što bih mogla napraviti od pretraga. Nekako nisam baš bila optimistična u svoje embrije na VV jer su ih sve zamrzli 2. dan, znači da nisu vjerovali u njih ni oni kad ih nisu pustili do 5. dana. Uglavnom, dr. mi je rekao da on ne bi još radio pretrage jer misli da u mojoj klinici samo fali iskustva embriolozima. Uglavnom, na kraju sam krenula kod njih u postupak, računajući ako zatrudnim onda ću se za 2 god. vratiti po smrzliće u državnu kliniku. Da skratim, nisam vas htjela bedirati pa nisam nikome ništa govorila. Uglavnom, beta je 12.dt bila 645, ali 15.dt iznosi 1435. Znači nije se dobro poduplala. Nisam više mogla šutjeti i morala sam vam to reči makar vijesti nisu baš bajne.

Vaki, baš sam čitala za betu kako je moja bila niska, ništa ti to ne mora značiti.Vjerujem da će biti sve dobro što ti od ❤️ i želim. 

• Blacky89
    03. Kolovoz 2019. 14:06

Lilypie dva srceka 💓💓 čestitam!!!! Zelim ti najmirniju i školsku trudnoću 😘
    Mimi beta je divna! 😍
    Vaki jesu tebi vratili jedan ili dva embrija? Beta ti je lijepa velika, ako su dva mozda je jedan odustao pa zato beta ne raste pravilno... znam da su cure pisale da je to moguce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.