Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    03. Kolovoz 2019. 14:12

Nekako sam mislila da ćete mi reči da ne smijem misliti loše o embrijima koje imam u državnoj i da ću se onda premišljati... A, baš sam nekako potonula i htjela sam napraviti neke pretrage i onda sam samo tako krenula u postupak bez puno razmišljanja. Nisam rekla čak ni najboljoj prijateljici jer me još više zbedira kad me svi sažaljevaju. Inače su uvijek svi znali kad sam kretala u postupak.
    Betu sam vadila u isto vrijeme... Doktor je optimističan, kaže da se beta dupla u roku od 48 do 72h, a mojoj je trebalo 62h. Naručio me na ultrazvuk krajem mjeseca, a ja ću ispaliti do tada. U pon. je praznik pa nemam gdje vaditi betu, već sam gledala privatno. Jedan dan sam bila u oblacima, a sad sam čvrsto na zemlji. Oprostite što vam nisam prije rekla. Zadržala bih to za sebe da je beta bila negativna da vas ne bediram po 6. put.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    03. Kolovoz 2019. 14:14

Blacky - vratili su mi dvije blastice.
    Hvala cure, ipak je lakše kad sam to podijelila s vama.

🤞❤️🙏

• Malizvrk2
    03. Kolovoz 2019. 14:39

Veki ti ko ja 😂😂 kad je bio dobitni postupak nikom nisam rekla 
    Petkom trebala ici vaditi betu a trebo mi netko malu pricuvati jer muz nije mogo i najboljoj prijateljici rekla da tad idem na transfer 3 dana prije ja nju zovem jel vidi crticu kaze ona vidim ciji je to test kazem ja moj a ona mrtva hladna kaze ajd idi zajebavati nekog drugog di ti uostalom imas mramor u stanu 😂😂😂 pa reko u spavacoj samo tu klupicu od prozora nismo zamjenili 
    Zena u soku bila morala se ja slikati kraj testa
    14 dan beta bila oko 120 nisam nista ponavljala i evo me u 28+5 i jos se bila otvorila u 23 tjednu 
    Tako da samo pozitivno 

• thinkpink1
    03. Kolovoz 2019. 14:47

Vaki

Doktor je optimističan, kaže da se beta dupla u roku od 48 do 72h, a mojoj je trebalo 62h. Naručio me na ultrazvuk krajem mjeseca, a ja ću ispaliti do tada. U pon. je praznik pa nemam gdje vaditi betu, već sam gledala privatno. Jedan dan sam bila u oblacima, a sad sam čvrsto na zemlji. Oprostite što vam nisam prije rekla. Zadržala bih to za sebe da je beta bila negativna da vas ne bediram po 6. put.

Ako je doktor optimističan, tko smo mi da kvarimo to...🥳👏🍀
    mislim da nemas razloga za brigu ako i sam nije zabrinut. 
    Sad samo živce na tregere i cekat UZV. Šta uzimas od th.? Ako smijem pitat kod kojeg privatnjaka si bila?

Grizli
    03. Kolovoz 2019. 15:27

Vaki ovo cu ti sad rec na grublji naci ne zamjeri molim te - ne filozofiraj zeno! Imas izvrsnu betu. Doktor je skroz u prvu beta se koze izduplat u 72h a ne 48. Posebno ako je radjen icsi. Zeno draga pa ti si trudna! Ja se skoro onesvjestila kad sam procitala tvoj post! Znam da si zabrinuta i da mislis da nije idealno, al zaista ovo izgleda ok kod tebe. Moguce i da je situacija koju je neka od cura navela da je ejdan krenuo pa odustao. Bitno da nemas krvarenja, grceve i daj osmjeh na lice. Navijam za tebe i da bude sve ok! Vjeruj svom doktoru. Probaj se opustiti. 

Lemon
    03. Kolovoz 2019. 15:32

Ajme Vaki čitala sam dva puta tvoj post pa se vraćala na nick jer nisam bila sigurna da dobro vidim, ja se baš ne razumijem u bete jer sam sada prvi put vadila, ali vjeruj doktoru što nije zabrinut, i misli pozitivno da će se bebica dobro držati kod tebe do kraja. Držim velike fige da sve bude u redu, jako sam sretna zbog tebe jer ste ovo dugo čekali i svašta prošli 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    03. Kolovoz 2019. 15:33

A i sad kad je ovako krenulo, ne smiješ pokvariti sretan niz 😊 sretno će se završiti, a onda će cure u 9.mj uspješno otvoriti novu sezonu

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Vaki
    03. Kolovoz 2019. 15:53

Bila sam u Repromedu kod dr. Radončića. Koristim Chrinone gel, pola andola pro. dnevno i eutirox.
    Dobro se osjećam osim što me ponekad zna zabolit lijeva noga pa onda popijem šumeći magnezij. Pijem ga svaki drugi dan jer inače trčim non stop na WC.
    Nadam se da će se sretan niz nastaviti. 😊

🤞❤️🙏

• Mimi1510
    03. Kolovoz 2019. 16:29

Hvala vam cure 😘
    Vaki- cestitaaaam ❤ meni to izgleda lijepa beta ...nije bas da se u to razumijem ...❤🙏

• thinkpink1
    03. Kolovoz 2019. 16:47

Vaki

Bila sam u Repromedu kod dr. Radončića. Koristim Chrinone gel, pola andola pro. dnevno i eutirox.
    Dobro se osjećam osim što me ponekad zna zabolit lijeva noga pa onda popijem šumeći magnezij. Pijem ga svaki drugi dan jer inače trčim non stop na WC.
    Nadam se da će se sretan niz nastaviti. 😊

Nadam se samo da ne radis, da si na go ili da si uzela bolovanje...sad samo strpljivo i hrabro do UZV-a💕💕
    P.s. spasi me i reci koji magnezij pijes? Meni se u zadnje vrijeme sve usporilo i muku mucim s probavom🤦🏻‍♀️🙆‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.