Mrva1986 jakooo mi je zao Daj si vremena, isplaci se i izbaci svu tugu i razocaranje iz sebe. Kad se malo smiris, vidjet ces sto i kako zelis i imas li snage i dalje se boriti. Vjerujem da smo gotovo sve ovdje bile u toj fazi kada potonemo i mislimo da vise nemamo snage, ali kad prespavamo i slozimo misli ponovno se ohrabrimo i krenemo u novu borbu.
Nikitta - ❤️💓💓
Mrva - baš mi je žao! Odtuguj i napuni "baterije" za dalje. Nema odustajanja, sve znamo kako je to. Kad te malo popusti tugovanje, bolje ćeš se osjećati ako kreneš s planovima za dalje... 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Neznam dal ce biti sljedeci put. Bas sam potonula. Nemogu vise
Evo pridružujem ti se,danas vadila betu,19dnt beta negativna,a vještice nema,36dan ciklusa,uzassssss
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Mrva zao mi je za negativnu betu! 😔 Koji ti je to postupak bio?
Lilypie ja sam na prvi pregled isla kod mpo, ostalo sve vodim kod svoje gin, samo moram opet u 20 tt kod mpo, a koliko sam cula pozove jos jednom moja mpo na pregled kod njih. Mislim da to ovisi o dr i klinici
Mrva zao mi je za negativnu betu! 😔 Koji ti je to postupak bio?
Lilypie ja sam na prvi pregled isla kod mpo, ostalo sve vodim kod svoje gin, samo moram opet u 20 tt kod mpo, a koliko sam cula pozove jos jednom moja mpo na pregled kod njih. Mislim da to ovisi o dr i klinici
6 postupak, 3 transfer
ruška zao mi je😔😔 Nekako sam se nadala da ce se danas nastaviti pozitivan niz💔😥
Lylipie ja se kod svog MPO-vca vodim do 12.tjedna, kasnije mogu birat kod kojeg ginica hocu ici da mi dalje vodi trudnoću, dal privatnom, u bolnicu ili u dom zdravlja.
Svim curama cestitam na pozitivnim rezultatima i neka tako ostane🤗
Zao mi je jako ostalima na negativnim rezultatima😫
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Mrva, žao mi je 😞 odtuguj isplači i malo se odmori od svega, nije lako...valja nam se boriti, ja sam prije tjedan dana isto rekla da više nebi išla, a danas većem mislim drugačije 🙈.Pomolit ću se za tebe 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji