Isla sam ja tako na rebro, i imam 4 stranice nalaza ali eto ovo što cure tu pišu da imaju često mutacije to mi nije dao raditi pa bi zato još i to išla izvaditi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Liliypie kod mene sam mogla odmah odluciti da necu tamo voditi trudnocu, ali tamo cu biti do kraja. Ionako sam htjela privatno jer je u mojoj ambulanti rasulo, a super mi je taj moj ginekolog.
CALL DR MAMA MUSCAT+27730102970|A POWERFUL RELIABLE & INSTANT SPELL CASTER BASED IN SOUTH AFRICA.VISIT- https://www.traditionallovespells.net OR CALL MAMA@ +27730102970 FOR QUICK STOP BARENESS IN WOMEN,SPELLS TO HAVE TWINS,MARRIAGE SPELLS,LOVE BINDING,STOP DIVORCE,BRING BACK LOST LOVER AND MUCH MORE.CALL MAMA NOW+27730102970 ALSO AVAILABLE ON WHATSAPP
For All Women in Medically Assisted Treatment Procedures
CALL DR MAMA MUSCAT + 27730102970 | A POWERFUL RELIABLE & INSTANT SPELL CASTER BASED IN SOUTH AFRICA.VISIT- https://www.traditionallovespells.net [traditionallovespells.net] OR CALL MAMA @ +27730102970 FOR QUICK STOP BARENESS IN WOMEN, SPELLS TO HAVE TWINS, MARRIAGE SPELLS, LOVE BINDING, STOP DIVORCE, BRING BACK LOST LOVER AND MUCH MORE.CALL MAMA NOW + 27730102970 ALSO AVAILABLE ON WHATSAPP
Lemon 😍🥰, radujem se beti
Mrva sto se tice cerviksa sad cu ti reci moju usporedbu. Prije svaki put poslije transfera kad gurnem prst da stavim utric mogla sam negdje poviseno napipati cerviks i uvijek je bio tvrd i oko njeg prazog prostora pa sam sto dublje morala gurat tabletu jer krene izletit. A ovaj put bukvalno od 3 ili 4dnt cerviks je dole nize i bio je dosta meksi i sad je i oko njeg nema slobodnog prostora uopce vec ga sa strana stisce neko "meso" sve je mekano pa izmedju lagano gurnem tabletu i ona samo nestane. Eto ja bar osjetim ogromnu razliku dole.
Beta negativna
😨 A joooj, tako lijepo poceo dan i sad ovo, zao mi je☹️
Ladynatasja sta si i ti odlucila ni manje ni vise nego pucas na nogometni tim😉, nemogu vjerovat koliko js🤪
Nego cure pijte za bolove, ne mucite same sebe nema potrebe za tim, ti vasi simptomi lice na hiper, ja sam pila RapidolS400 4 do 5 na dan, i puno mi je pomogao i oteklina dosta splasnula do transfera
Cureee..čestitam,mogu zamisliti koja sreca :)
Evo.i.ja.sam.bila 3 dan menge ,odustali smo od.transfera, progesteron mi veci pa odmor do slj.menge ;(
Moram piti koncet.tbl..ugl.ceka.me.9.zaleđenih embrija 3 dan,pa Ce ih odmrznuti 2 dana prije tnanafera,..
Ali..skeptičana.sam,kakvi su to 3dan,jel Velik rizik dok.dofje do blastociste..joj bas sam.nikakva.dosla doma
Sortiraj odgovore
Najstariji