Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    23. Srpanj 2019. 08:06

Ninna - bravo!! Odličan rezultat!! Rujan je tvoj dobitan mjesec!!
    MilMil - zašto prekidaš terapiju prije nego si radila betu?? nije mi jasno..
    Mrva - sretno sutra i da nam javiš lijepu brojku bete!
    Lemon i Luca- čestitaaaaam!!!! Predivne vijesti cure!!!!

Lilypie
    23. Srpanj 2019. 08:09

Lemon

I kod mene i dalje mekano, sise se baš napunile i manje bole, jedino noge nisu vruće
    U ponedjeljak trebam ići vaditi betu, progesteron i estradiol, to će biti 13dnt i to moram u zg pa će mi javiti kad ponavljam, da li je rano da odem sad u petak vaditi betu u bolnicu doma čisto da vidim kakva je?

I karla89 je vadila betu 10 dpt blastica ako se ne varam. Ja sam vadila 13dpt dvodnevnih tako da nije rano u petak.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    23. Srpanj 2019. 08:14

Lilypie

Lemon

I kod mene i dalje mekano, sise se baš napunile i manje bole, jedino noge nisu vruće
    U ponedjeljak trebam ići vaditi betu, progesteron i estradiol, to će biti 13dnt i to moram u zg pa će mi javiti kad ponavljam, da li je rano da odem sad u petak vaditi betu u bolnicu doma čisto da vidim kakva je?

I karla89 je vadila betu 10 dpt blastica ako se ne varam. Ja sam vadila 13dpt dvodnevnih tako da nije rano u petak.

Da, ja sam vadila betu 10dnt, pa onda ponovila 12dnt

• thinkpink1
    23. Srpanj 2019. 08:17

Curke moje, dan je divno poceo s lijepim vijestima!!!🥳🥳🥳
    Cestitam na II❣❣❣
    Sad po skolske bete 🍀🙏

Boa35
    23. Srpanj 2019. 08:17

Cure, kakve su vama sise??
    mene su od 11dnt krenule jako boliti i bile dosta napuhnute..no skužila sam da zadnjih dva dana mi nisu više tako jako napuhnute.. bole i dalje, ali ne tako jako kao prošli tjedan..jedino su mi bradavice dosta osjetljive.. jel to normalno da tako variraju..malo ovako, malo onako..

Lemon
    23. Srpanj 2019. 08:31

Grizli jesam, popila pivu tamo uz ručak dan prije i rekla da mi je zadnja 
    Hvala cure, onda ću otići u petak ako će mi biti dugo do pon
    Nego da vas pitam za tu trombofiliju, druga trudnoća mi je bila uredna kromosomski a srce stalo u 7tt pa sam išla vaditi sve to,ali ja mislim da mi nisu sve izvadili čitajući vaše dijagnoze. Imam hrpu koagulacija i proteina i u redu su i negativno je i FV Leiden i FII protrombin. A ovo što vi spominjete PAI i MTHR što je to? Da li bi trebala i to izvaditi,gdje to vade osim na rebru jer tamo sam dugo i za ovo čekala. Iako mi je prva trudnoća došla do 16 tj. pa sad ne znam jel da forsiram na tome ili ne. Ovi u Belgiji nisu ni tražili te nalaze, ja im poslala i kao ok, a mene to stalno kopka 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lilypie
    23. Srpanj 2019. 08:36

Karla89

Cure, kakve su vama sise??
    mene su od 11dnt krenule jako boliti i bile dosta napuhnute..no skužila sam da zadnjih dva dana mi nisu više tako jako napuhnute.. bole i dalje, ali ne tako jako kao prošli tjedan..jedino su mi bradavice dosta osjetljive.. jel to normalno da tako variraju..malo ovako, malo onako..

Ista stvar i kod mene 😂 Malo su punije nego uobičajeno i vidim vene ali ništa drastično! Malo bole jače,  malo manje i sve tako 🥴 Godinama sam slušala simptome cura koje su ostale trudne i mislila si da kad jednog dana ostanem trudna to će biti tsunami simptoma. Ništa 😂 
    Još me nekad u danu uhvati na par sekundi blagi menstrualni grč i to je apsolutno sve. E jedino mi se apetit smanjio.
    Trbuh je još uvijek prilično napuhnut. Manje od neki dan ali još je tu. Kako je kod tebe?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Luca87
    23. Srpanj 2019. 08:43

Ja nemam nikakvih simptoma osim kojeg tupog grčića u trbuhu. Na fragminu sam, pa neznam jel me bolucka to što i koji podljev imam. Cice ništa. 

• Babylove
    23. Srpanj 2019. 08:43

Tjedan stvarno krece lijepim vjestima 😊😊😊 sretno cure 💗

• thinkpink1
    23. Srpanj 2019. 08:50

Lemon

Grizlijesam, popila pivu tamo uz ručak dan prije i rekla da mi je zadnja
    Hvala cure, onda ću otići u petak ako će mi biti dugo do pon
    Nego da vas pitam za tu trombofiliju, druga trudnoća mi je bila uredna kromosomski a srce stalo u 7tt pa sam išla vaditi sve to,ali ja mislim da mi nisu sve izvadili čitajući vaše dijagnoze. Imam hrpu koagulacija i proteina i u redu su i negativno je i FV Leiden i FII protrombin. A ovo što vi spominjete PAI i MTHR što je to? Da li bi trebala i to izvaditi,gdje to vade osim na rebru jer tamo sam dugo i za ovo čekala. Iako mi je prva trudnoća došla do 16 tj. pa sad ne znam jel da forsiram na tome ili ne. Ovi u Belgiji nisu ni tražili te nalaze, ja im poslala i kao ok, a mene to stalno kopka

To sto si navela su ti isto faktori nasljedne trombofilije, vecinom rade sve u zavodu za transfuziju (petrova 3), a ostatak na rebru. Mislim da dosta dobro stoje i s reagensima u Vinogradskoj, i tamo nema narucivanja za labos, za razliku od rebra. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.