Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    23. Srpanj 2019. 08:56

Znači mogla bi kad provjerim da li rade u vinogradskoj samo otići tamo sa uputnicom od svog gin ili isto prvo moram proći razgovor sa hematologom kao na rebru? Hvala tii 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Boa35
    23. Srpanj 2019. 09:01

Lilypie

Ista stvar i kod mene 😂 Malo su punije nego uobičajeno i vidim vene ali ništa drastično! Malo bole jače, malo manje i sve tako 🥴 Godinama sam slušala simptome cura koje su ostale trudne i mislila si da kad jednog dana ostanem trudna to će biti tsunami simptoma. Ništa 😂
    Još me nekad u danu uhvati na par sekundi blagi menstrualni grč i to je apsolutno sve. E jedino mi se apetit smanjio.
    Trbuh je još uvijek prilično napuhnut. Manje od neki dan ali još je tu. Kako je kod tebe?

Pa mene trbuh isto žiga svako malo..nagore mi je kad stojim na mjestu i mirujem.. kad hodam, sjedim, ležim je ok..
    Meni se bome apetit nije smanjio, svako malo mi se nešto jede, ali još uvijek ne jedem slatko.. ne privlači me nimalo
    Sise kako sam napisala.. bole, ali ne strašno i nisu mi napuhnute više..
    Baš me jučer dr.Škvorc zvao i rekao da prije 7.tj ne moram na pregled.. nek se normalno ponašam i uživam..
    Tako i planiram.. ovaj tj izdržat na poslu i onda odmor.. a onaj tj iza 6.8. ću se naručiti na pregled.. taman će mi biti 6.8. - 7.tj..onda će se valjda i nešto konkretno vidjeti na uzv. 

LadyNatasja
    23. Srpanj 2019. 09:07

Hello cure 😊
    Ninna me u nedjelju podsjetila na forum, moram priznati da sam ga u ovoj pauzi između stimulacija skroz zaboravila 🤭
    Također sam imala punkciju u nedjelju. Od 35 folikula koliko je izvukao, dobili smo 17 zrelih jajnih stanica. 5 su zamrznuli neoplođene, a ovih 12 su se sve lijepo oplodile. Isto sam u iscekivanju petka i isto pauziramo do 9. mjeseca s transferom 😬 iskreno se nadam da je to sad TO, jer stimulaciju vise ne mislim prolaziti. Divim se vama zenama koje to prehodate bez problema. 
    Ninna, kako se osjecas? 

• thinkpink1
    23. Srpanj 2019. 09:21

Lemon

Znači mogla bi kad provjerim da li rade u vinogradskoj samo otići tamo sa uputnicom od svog gin ili isto prvo moram proći razgovor sa hematologom kao na rebru? Hvala tii

Ako ti ginekolog zna sve faktore nasljedne i stecene trombofilije, moze ti on napisat uputnicu i samo odes nakon provjere s labosom izvadit krv. S nalazima se javis hematologu, mozes se prije naruciti k njemu taman dok ti nalazi budu gotovi da dodes odmah na red kod hematologa. A ako ce hematolog smatrat da treba jos nesto izvadit, bude on to napisao, bez brige...

Lilypie
    23. Srpanj 2019. 09:27

Kengurice, Grizli i ostale trudnice s malo vise staza 😂
    Do kad ostajemo kod naših MPO? Kad se prebacujemo natrag našim ginekolozima?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    23. Srpanj 2019. 09:35

L&L - cure pa čestitam! Odlične vijesti... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• ninna1804
    23. Srpanj 2019. 09:41

Cestitam djevojkama na plusicima!!!!!!! 
    LadyNatasja bas sam o tebi razmisljala, zanimalo me koliko je od tih ogromnihhhhh 35 folikula bilo zrelih js. Znaci, 17!! Odlicno, obje imamo 12 oplođenih i sad iscekivanje blastica Jel sam ti rekla u bolnici da se bolje prestanem hvaliti kako mi je poslije punkcije super? Sad me sve rastura, nije problem napuhnutost nego bas boli, ode mi bol pod rebra i u leđa, ne mogu udahnuti kako treba nego bas moraju biti plitki udisaji. A o kihanju i kasljanju da ne pricam  Kaze mi jucer biologinja da je to normalno jer sam ipak burnije reagirala na terapiju nego zadnja dva puta. Pa si mislim kako je tebi kraj toliko folikula? 

LadyNatasja
    23. Srpanj 2019. 10:00

Osjecaj je kao da me netko dobrano iscipelario po stomaku i leđima. Srecom ovaj put nemam problema s disanjem. Još. Kihanje, kasljanje, stucanje, smijanje i slicno izbjegavam 😂 ali i pravim se kao da mogu sve izdrzati pa ne pijem nista protiv bolova, budala. Mislim da cu danas ipak nesto uzeti pa da mogu funkcionirati na nogama, dobit cu dekubituse od lezanja 🙄 😂
    Bas mi zao da ti je ova punkcija tako prosla, a ne lako kao prosle. Ali nekako vjerujem da nam je to sad zadnja 😁🤞🤞

• ninna1804
    23. Srpanj 2019. 10:12

LadyNatasja e bas si dobro rekla, kao da me netko dobro iscipelario. Ja sam se jucer bas mucila, danas ipak popila brufen sumeci i imam osjecaj da mi je lakse. Drzim fige za petak, a 9.mj je nas, bas sam optimisticna 

Meto
    23. Srpanj 2019. 10:24

Lemon, Luce 💖☀️ cestitke cure! 🤗
    Nina, Ladynatsja bome lijep odaziv na stimulaciju😊 Sretno cure dalje, brz oporavak ☺️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.