Pai-1 smatraju "opasnijim" samo kad je 4g/4g, a 5g i hetero niko vise ne smatra problemom. Meni je nedavno kad su mi dali fragmin objasnile fetalna i hematolgica da je pai-1 mutacija kod koje tijelo ne moze razgraditi kraste kod vanjske ozljede i masnice kod unutarnje vec one traju jako dugo. To u trudnoci moze biti problem ako se ima hematom pa on jaaako dugo ostaje i ne povlaci se lako, ostalo nije opasno. Ja sam samo hetero pai-1 al dali su mi preventivno fragmin zbog ranijih spontanih, al ga koram sama placat jer hzzo u tom slucaju ne pokriva ga. U svakom slucaju najbolje je da ti hematolog kaze sto predlaze u iducem postupku ako se odlucis za njega.
Cure za testice sretno!
Mimi sretno na transferu!
Ninna jeeee koliko embrija! Super bolje d pauziras da se sve vrati u normalnu i prizdravis. Fet je i tako uspjesniji! 🤞🤞🤞🤞 Da bude plus onda.
Koliko je pametno davati po defoltu svima andol pro? Mislim, ima li to i negativnih učinaka ukoliko nije potreban, a pacijentica ga pije? Recimo, kad sam imala biokemijsku onda mi je trnula lijeva noga i baš me boljelo unatoč magneziju. Onda ga nisam pila. Nakon toga sam ga dobivala od transfera, svaki put.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vki problem sa andolom je taj sto prelazi placetu pa djelomicno može imat negativni ucinak zato unuputama pise i da se ne daje trudnicama. Al kao i uvijek kod lijekova gleda se dobrobit naspram stetnosti
Meni je ginic prije nego smo otkrili trombofilije rekao da Aspirin/Andol nije nimalo štetan u pripremi za trudnocu. On popravlja cirkulaciju i od majke i od djeteta, te je znanstveno dokazano da su djeca naprednija kod kojih se u trudnoci koristila th.sa acetilsalicilnom kiselinom. Naravno, ono sto Grizli kaže, nije niti to bezazleno jer vece doze od 100mg prelaze kroz placentu. Znaci samo treba pravilno dozirati lijek. Inace se daju doze po kg tjelesne težine, 1mg/kg tjelesne težine. S obzirom na moju kilažu od 50kg, ja sam pila pola tbl.od 100mg, znaci pila sam jednom dnevno 50mg.
Da, meni je isto tako rekla doc. Ili pola tablete dnevno ili svaki drugi dan cijelu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Da, meni je isto tako rekla doc. Ili pola tablete dnevno ili svaki drugi dan cijelu.
Po meni i misljenjima drugih dr., najbolje je svakodnevno uzimati i odrzavati istu koncentraciju lijeka u krvi, kako ne bi bilo velikih oscilacija.
Mimi sretno sutra 🥰
Ninna wouw divno😍, zamisli da bude 11 blastica, pa covjece mozes imati vlastiti nogometni tim 😂🥰
Milmiil tebi sam pisala, krivo sam napisala ime u predhodnom postu. Oprosti mozda sam pre strogo gore sve napisala a stvarno mi to tako sve izgleda, nadam se da sam ja u krivu a Grizli u pravu, i meni je prorekla da ce mi se primiti🤗
A gle nije fer iskreno. Treci dan kad sam dosla folikul je puknuo i rekla je da je bas lijepo zuto tijelo(bas tim rijecima). Nemam ni ja neke nade al sacekat cu 25 i otic izvaditi betu. Bas kako je rekla. Dr. Susanj mi je. Ionako 3-4 puta dodjem prije inseminacije mogla mi je lijepo dan prije dati stopericu i da odrade kako treba. I sad ako nista krajem 8-og da dodjem da se dog sto dalje. Cak su i plivace ubrzali na 84 posto. Razumijem i ja da je njima puna kapa toliko zena svaki dan al ja sam npr ovu inseminaciju cekala od pol 9 do 14 h. A nis idemo dalje. Lijepe moje nije nam lako
Kako ste ubrzali plivače na 84%????
Tako je doktorica rekla kad je radila inseminaciju. Ma obradili su ga u laboratoriju. Nego imam jos jedno pitanjce, neznam dal je koja imala ovakav slucaj. Evo vec treci dan imam tamno smedji iscjedak, to vidim samo kad idem u wc. Netreba mi ulozak ni nista. Test je bio negativan neki dan. I danas nisam pila duphaston a trebala sam do 25. Prestala sam jer sam mislila da je mengica. Ja neznam sta je stvarno ovo, skroz sam zbunjena
Hvala cure, u iscekivanju smo petka.
Skoljka bas si me nasmijala Eee, samo da si vidjela facu mm-a kad sam mu rekla tvoj komentar
MilMil meni uvijek tako krece vjestica, ali kad ostavim utrice kroz dan, dva krene kako treba. Jel si ti ponavljala jos koji put test? Strpi se jos malo, za dva dana vadis betu, cini mi se, jel? Ako nisi sto posto sigurna da nisi trudna, nemoj prestajat s terapijom. Sretno!
Pišnula sam, i čini mi se da vidim crtu 😁😁😁. Ajme strah me je i veseliti se, samo da sve bude uredu.
Sortiraj odgovore
Najstariji