Drage moje žene, evo ja 7dnt, sva ona moja pusta strpljivost do bete naglo opada. Simptoma baš i nemam, malo me zateže trbuh, ali bockam se fragminom pa neznam više sama jeli od toga. Jutros sam se pola sata mislila oću pišnut, pa na kraju od straha nisam. Vađenje bete me spada u nedilju, labovi mi ne rade, do ponediljka ne mogu čekati, što mislite jel rano da u petak izvadim betu? To bi bio 11dnt blastice
Draga, ja sam prvi test radila 8dnt isto blastice, ali dvije vraćene.. i nakon 3 min se vidjela jaaako svijetla sjena druge crtice.. imaš prije negdje slikice i meni je nalazu pisalo betu napraviti 10dnt i ponoviti 12dnt ako je prva pozitivna.. 10dnt beta je bila 1225, a 12dnt beta je bila 2980
Želim ti da kod tebe bude isti scenarij, kao u mojoj priči!
Ja svakako ne bi čekala ponedjeljak, napravila bi u petak, pa ponovila u ponedjeljak betu.. a sutra pišni ujutro test i podijeli s nama slikicu i radosnu vijest!!
I da, što se simptoma tiče, nisam ih ni ja imala.. samo nakon dugo stajanja neki čudni grčevi i boluckanja dolje.. ništa drugo.. tek tamo nakon 10dnt me počele sise boliti..
Danas sam 4+6 i sise bole, ali više ne tako jako..
Kako god bilo- sretnoo!!
Milmiil tebi sam pisala, krivo sam napisala ime u predhodnom postu. Oprosti mozda sam pre strogo gore sve napisala a stvarno mi to tako sve izgleda, nadam se da sam ja u krivu a Grizli u pravu, i meni je prorekla da ce mi se primiti🤗
A gle nije fer iskreno. Treci dan kad sam dosla folikul je puknuo i rekla je da je bas lijepo zuto tijelo(bas tim rijecima). Nemam ni ja neke nade al sacekat cu 25 i otic izvaditi betu. Bas kako je rekla. Dr. Susanj mi je. Ionako 3-4 puta dodjem prije inseminacije mogla mi je lijepo dan prije dati stopericu i da odrade kako treba. I sad ako nista krajem 8-og da dodjem da se dog sto dalje. Cak su i plivace ubrzali na 84 posto. Razumijem i ja da je njima puna kapa toliko zena svaki dan al ja sam npr ovu inseminaciju cekala od pol 9 do 14 h. A nis idemo dalje. Lijepe moje nije nam lako
Kako ste ubrzali plivače na 84%????
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Mrva1986 pa sta je sa testom, a veijeme ti je i za betu ako ti je 13dnt, ajde trk po test pa nas obraduj 🥰
Luca87 😂😅 ti si onda gora od mene sto se tice hrabrosti i ja sam se jedva natjerala da pisnem. Betu mozes u petak samo ce biti niza jer je malo rano, ali mozes. Ne zamaraj se simptomima,niti ja nisam imala nista, a grudi bolile su samo dok stoperica nije isplahnnula, sad ih malo osjecam nista posebno a u sedmom sam tjednu. Karla i ja smo imale slicne "simptome", iste su nas muke micile, pa sam bas bila sigurna da je i ona trudna🥰
Nego, opusti se pa pisni testic da nas obrasujes, sutra mozes sigurno bez straha, ako je +, vidjet ce se sto ti zelim od ❤️🥰😍
Mrva1986 pa sta je sa testom, a veijeme ti je i za betu ako ti je 13dnt, ajde trk po test pa nas obraduj 🥰
Luca87 😂😅 ti si onda gora od mene sto se tice hrabrosti i ja sam se jedva natjerala da pisnem. Betu mozes u petak samo ce biti niza jer je malo rano, ali mozes. Ne zamaraj se simptomima,niti ja nisam imala nista, a grudi bolile su samo dok stoperica nije isplahnnula, sad ih malo osjecam nista posebno a u sedmom sam tjednu. Karla i ja smo imale slicne "simptome", iste su nas muke micile, pa sam bas bila sigurna da je i ona trudna🥰
Nego, opusti se pa pisni testic da nas obrasujes, sutra mozes sigurno bez straha, ako je +, vidjet ce se sto ti zelim od ❤️🥰😍
Pisnula sam jucerneki za 15kn i nista. Ne usudim se vise. Dr mi napisao vaditi betu 24.7. pa ko ziv ko mrtav 😵🙉
Luca, ja sam radila test 8dpt dvodnevnih embrija i vidjela se sjena tako da slobodno jednog sutra umoči 😂🤞
Mrva, nikad nisam čekala termin kad su mi oni zakazali betu. Zadnji put sam išla raditi na 11dpt 3dt.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Pozdrav cure,
Evo ja sutra idem na transfer ...imamo 6 oplodenih kaze biologica da su 4 odlicna a 2 vrlodobra.
Ali da ce mi vratit samo 1 js. Jer kao ovo mi je prvi transfer , malo sam bila tuzna da zasto barem 2 ne vrate... pa je rekla da su uvijek rizicne viseplodne trudnoce i da pokusamo za pocetak sa jednom 🙄
Pitanje, dali se dan transfera racuna kao 1 dan ili ne?
Koliko se ceka do prve bete?
Pozdrav cure,
Evo ja sutra idem na transfer …imamo 6 oplodenih kaze biologica da su 4 odlicna a 2 vrlodobra.
Ali da ce mi vratit samo 1 js. Jer kao ovo mi je prvi transfer , malo sam bila tuzna da zasto barem 2 ne vrate… pa je rekla da su uvijek rizicne viseplodne trudnoce i da pokusamo za pocetak sa jednom 🙄
Dan transfera je 0 dan..znači srijeda ti je 1dnt..
A za betu će ti reći kad da je vadiš, uglavnom to bude 12-14dnt.
Sretnooo!
Pozdrav cure,
Evo ja sutra idem na transfer …imamo 6 oplodenih kaze biologica da su 4 odlicna a 2 vrlodobra.
Ali da ce mi vratit samo 1 js. Jer kao ovo mi je prvi transfer , malo sam bila tuzna da zasto barem 2 ne vrate… pa je rekla da su uvijek rizicne viseplodne trudnoce i da pokusamo za pocetak sa jednom 🙄
Sretno sutra!🍀
Transfer se racuna kao nulti dan. E sas kolko se ceka do prve bete, ovisno kako gdje... petrova i neki privatnici traze nalaz bete nakon 14-15 dana, a kolko sam skuzila da u Rijeci traze betu nakon 3 tjedna.
Hvala vam curke 😘
Ufff do sada su mi dani letjeli ...a mislim da od sutra ce mi biti ko da je vrijeme stalo 😬
Nymeria usla sam na brzinu i vidila tvoj nalaz. Ove dvije heterozigotnosti koje imas vezane su za mthfr. Svakako bi trebala uzimat folnu u aktivnom obliku. Pai-1 je u redu nije neki rizik. A ovo F viii sto tocno pise pored toga to bi kogao biti faktor viii ako je tu lutacija onda moras heparin uzimat.
Sortiraj odgovore
Najstariji