Jutro cure Beta izvađena, rezultat za cca sat vremena, ako me ne slažu
Nina, sretno na folikumetriji! Javi nam novosti
Mrva, koji ti je dan bio transfer? Hoćeš li raditi test ili ćeš čekati betu?
Riba, molimo se s tobom za dobar rezultat
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie evo ja cekam, danas ili sutra bih trebala dobit ponovljene nalaze brisa nakon popijene ture antibiotika. Nadam se da je beštija osla. Moj soc.gin. mi je rekao da sam malo požurila s kontrolnim nalazima, no onda sam mu odgovorila da bih išla na more. Kaze on meni: aaaa to je onda neka druga prica 😂 Nakon sto dobijem nalaze, ako budu ok, a hoce 😊, moram zvati na odjel i vidjeti sta cemo. Planiramo da cemo stici odraditi stimulaciju prije nego moj MPO ode na godisnji. Tako da cure... držite 🤞 da sam se riješila beštije.
Riba jel ti ponavljaš betu?
Ninna 🤞
Lilypie 🥰 sretno, jedva cekam tvoj rezultat😍
Mrva1986 imam neki lijep osjecaj za tebe🥰😍, kao i za Karla89 prije nego je napravila testic😄, jel ti vracena blastica ili? Sta s testicem😉?
Nina1804 🤣onda uskoro ocekujemo hrpu pilica 🐣😂
Blacky89 🤞
Riba 🤞🤗
A meni danas prvi put da imam laganu mucninu, lezim cekam da ode 😁🤪
Pa neznam ni sama dal da piskim il ne.. Bojim se... Danas 9dt embrij 3 dana. Kad bih mogla pisnuti a da ne bude prerano?
Pa neznam ni sama dal da piskim il ne.. Bojim se… Danas 9dt embrij 3 dana. Kad bih mogla pisnuti a da ne bude prerano?
Pa vjerujem da bi vec 10dnt mogla, ili mozda bolje da pricekas 11dnt pa da bude sigurnije.🥰
I ja sam se tako bojala, ali na kraju rezultat je isti, moramo se suociti sa njim bio dobar ili los.
Pa neznam ni sama dal da piskim il ne.. Bojim se… Danas 9dt embrij 3 dana. Kad bih mogla pisnuti a da ne bude prerano?
Pa vjerujem da bi vec 10dnt mogla, ili mozda bolje da pricekas 11dnt pa da bude sigurnije.🥰
I ja sam se tako bojala, ali na kraju rezultat je isti, moramo se suociti sa njim bio dobar ili los.
Prosli put sam 10dt pocela smedariti pa prokrvarila, i pretprosli put ista stvar 11dt. Tako da yam sad sva na iglama. Sad je nekoliko predugackih dana ispred mene...
Drage moje, zahvaljujem se svima na čestitkama! 🧡
Nada žao mi je zbog negativne bete 😢
Lilypie danas čekamo tvoju betuu!! 🤞🤞 Uzbuđena sam zbog tebe kao i zbog sebe jučer!
Lemon sretno! Držimo 🤞 za pozitivan test. Sad samo opušteno!
Mrva pošto su 3dnevni ja bi pričekala 11-12 dnt za test.
kaj se tiče pišanja testova...ako ga piški 11 dnt, to je već kao 14 dpo, i to mora biti pozitivno, pogotovo jer ima testova na koje se može tedtirati i četiri dana prije dana očekivane menstruacije. jer je većina testova osjetljivosti 25 miu, a ima ih koji su osjetljivi na 10.
Ja sam piškila 7 i 8 dnt trodnevnih embrija i dobila sam crticu i nisam se morala mučiti da ju uočim.
[/url
13 dpt 2dt Beta 165 🎉🎉🎉
Nije visoka ali ja zadovoljna. Sto vi mislite?
Ponavljam u subotu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
13 dpt 2dt Beta 165 🎉🎉🎉
Nije visoka ali ja zadovoljna. Sto vi mislite?
Ponavljam u subotu.
Odlična!
Sortiraj odgovore
Najstariji